Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... Simona není holka ale hermafrodit Simon, hajzldědek na Tiscali, který si jenom myslí, že je holka :)))
    • O tom co kdo je už nerozhoduješ nyní velká Nulo z kádrového oddělení KSSS. *1* *1*

Simona je holka a ty jsi ruský teplouš zbitý BTW *1* *1* *1* *1* *1*
      • ... Simona není holka ale americká filca Simon, hermafrodit hajzldědek na Tiscali :)))
        • Nudíš ruský teplouši kulihrachu.
          Buď si najdi novou pomluvu nebo se na to vysser nudná ohraná desko. *5*
          • ... Simon hermafrodík z Tiscali :)))
            • Nudíš ruský teplouši. Jsi nula která lidi nedokáže ani naštvat. hi hi *15* *15*
  • ... to já mám lepší, koleda koleda Simono, co to máš za koule. No není to dobrý :)))
  • Je to byznys.. být v PS nebo senátu + platby za umístnění... je to pěkně chucpe.. bez programu.. jen hesla... navíc tyto témata jsou mimo krajské volby mluví-li Veleba a Okamura o něčem nelegálním... zajímal by mě jejich nelegální výlep plakátů... mám pocit, že to, chlapci, trochu přehnali.. jsou na každém kandelábru... na každé značce z druhé strany
    • Sluníčko co o nich víš? V neziskovkách a v těch manuálech se o nich píše toto, viď? *1* *1* *1*
  • "Simona je holka a uvádí pro tvé rusko mooc nepříjemná fakta."

HIHIHIHÍÍÍÍ PPPCHE !!!

ROFL !!!
    • ... až ti někdo utrhne ty tvoje koule Simono, pak budeš OK :)))
    • A je "Ta holka" taky játrovka paštika? *1* *12* *1*
  • Nejen nácvikem, ale i efektní ukázkou vojenského umění a nejmodernější techniky byla závěrečná etapa strategického velitelsko-štábního cvičení Kavkaz 2016, která se uskutečnila v pátek 9. září na polygonu Opuk v ruské Republice Krym.
  • Všechna demokratická hnutí z konce 80.let byla nejen infiltrována KGB, ale přímo KGB zakládána a financována, prohlásil gen. KGB Alexej Kondaurov*1949 , pozdější analytik firmy Jukos
  • Tady zase probíhá "diskuse" na úrovni IV.cenové na Vysočině.
    • Na tebe tu Oldo všichni čekáme. *15*
    • ... tak sem nelez Simono s koulema :)))
  • Simona je Oldřich Kelar
  • Bijce pitomečků, dneska tu máš dost práce, neboť toliko pitomců najednou, to je jentak nevidí a nejvíce ta žumpa novinářská z multikulti Tiscali.cz
  • Skandál Zeman-Zieleniec byl oživen v 9/99, když Václav Hrubý, správce zámku Štiřín ve vlastnictví zamini, obvinil Zemanova poradce Jaroslava Novotného, že jej vydíral, aby vyrobil zfalšované dokumenty proti Zieleniecovi, jenž by se mohl vmísit do budoucího prezidentského klání Klaus-Zeman.

Policie vydírání potvrdila, ale nikdo nebyl potrestán
    • ... v tom měl prsty zrzavej Veškrna :)))
      • ve zločinu měl prsty Zemanův kumpán. Nauč se číst ruský blbe *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší