Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polský Svaz ovocnářů pořádá dnes protestní akci v centru Varšavy. Demonstrace se účastní asi 1,5 tisíce lidí. Žádají, aby úřady změnily svůj postoj k protiruským sankcím, a aby vrátily možnost vývozu polských jablek do RF.
    • 1500 proruských kolaborantů nebude diktovat EU.
      Až zločinec Putin přestane sousedním státům krást území tak budou sankce zrušeny. Dříve ne *6* *5*
      • ... to je Simon hermafrodit, který si nechá říkat Simona :)))
        • To je holka Simona která uvádí pro tvé rusko moc nepříjemná fakta a proto jí tu špiníš
          a pomlouváš StBácký teplouši BTW zlej trolle *5*
          • ... to není holka Simona ale hermafrodit Simon, který neunese pravdu :)))
            • Je to hoka Simona a pokud ti to vadí tak se jdi léčit ruský homosexiální deebile BTW *5*
  • Odpovědnost za urovnání krize na Korejském poloostrově kvůli severokorejskému jadernému problému nesou USA, a nikoli Čína, prohlásila oficiální mluvčí MZV ČLR Hua Chunying.
  • blije tady prase z chlíva. Jak nejlépe umí. Smrdí to celým netem. Tak zas začni vychvalovat jak si toho ty prasič užíváš. Znovu - prasata nemají prožitky.
  • ... pitomečku Simone :)))
    • Já jsem Simona. A ty jsi nudný ruský homosexuál BTW,. *1* *1* *1*
      • ...pitomečku pitomá Simone :)))
        • Nudíš ruský homosexuální deebile zlej trolle. podvodníku s hlasováním. *15* *15*
  • A proto budu volit ANO Babis ma tolik penez, ze nepotrebuje, uz dalsi, tak nebude krast *2*
    • komouš Babiš už krade ty mektale . viz dotační podvod s čapím hnízdem kde si nakradl eu dotace
      určené pro malé podnikatele ne pro mamutí agrofert
      • ... na kamarády zrzavého Veškrny ale nemá :)))
  • Pan Tomáš Chalupa to ve svémn článku napsal a pojmenoval naprosto správně a trefně, plně s obsahem jeho článku souhlasím. Jen tak dál!
    • ... napiš Simone, že mu podržíš a určitě ho uspokojíš ať je na cokoliv, máš přece pussy i koule :)))
  • vivat Stalin
  • Bývalým komunistickým vězeňským dozorcem byl i 1. náměstek ministra Grosse Judr Petr Ibl, poslanec za ČSSD, jenž v roce 86 ukončil VŠ SNB ...
    V 9/04 Český rozhlas uvedl, že Iblovi NBÚ neoprávněně udělil prověrku, třebaže Ibl podnikal s vysokým důstojníkem STB Jaroslavem Vondruškou s kontakty na KGB ...
    Pověstné byly Grossovy kontakty s mocnými podnikateli z řad bývalých příslušníků STB

tehdejší šéf parlamentního výboru pro obranu a bezpečnost, popsal proruskou politickou orientaci Stanislava Grosse na ministerstvu vnitra slovy: “ Někteří britští a US experti mi naznačili, že bude-li na vnitru pokračovat proruský puč Stanislava Grosse, odříznou nás od přísunu jejich informací o ruském organizovaném zločinu - kterému Zemanova vláda slouží.
    • Na blbou šlápotu Simonu už nereaguji a pouze konstatuji, že je to blbka, která je zakomplexovaná, neustále tu něco tapetuje, protože její nízké IQ není schopno něco vymyslet samo. Každému, kdo s ní nesouhlasí, nadává do Putinovců a nazývá to demokracií. Táhni šlapat a netravuj tady šlušné a vzdělané lidi, ty pravicová americká lůzo.
      • Podporuješ Putina a proto jsi Putinovec, A jsi směšný když to popíráš.
        Stejně jako kdo fandí Slávii tak je slávista.
        • ... a když fandíš Americe, tak jsi americká filcka, hermafrodit Simon :)))
          • Já jsem hoka Simona. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit ruský teplouši,.
            Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak se nech zplynovat ruský deebile *5*
            • Já jsem holka. A v perdeli je tvoje ruská ekonomika ruský teplouši BTW hi hi *1* *1*
            • ... hermafrodite Simone, ty pitomečku :)))
  • ... krása, kolik primitivů nemá lepší zábavu, než plácat, se zlodějem mého nicku v čele :)))
    • ... když uvážím, že používáš deset slov už asi rok, akorát v jiném pořadí za sebou, tak musím uznat, že pitomec jsi statečný a ještě kradeš nick :)))
      • ... srážka intelektuálních titánů, mohu se klidně věnovat honosnému programu, magoři :)))
    • ááá prasič stránek vylezl z žumpy a hlásí se o slovo. Není zájem drbane. Zalez mezi prasata.
  • Jaký "diktát EU"? Přece EU to jsme MY!!! A to že jenom natahujeme ruku a nesnažíme se být v EU aktivní, to je naše lenost. A podívejme se koho si do orgánů EU volíme jako své zástupce !!!
    EU je oslabená, VB vyhrožuje, že si nebude hrát a půjde domů, EU zaplavují islamáci a skřet v Kremlu tančí kozáčka a těší se jak nám zase poskytne "bratrskou pomoc", a tentokrát by jistě splnil Brežněvovu hrozbu a nechal nás "přestěhovat" na Sibiř. A naši vlastizrádci k tomu ještě tleskají !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší