Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lživá propaganda? Pravda do posledního slova!!!

Tvoje pravé jméno je asi Grospič, že?

• mun.go

Neříkám, že váš pohled je zkreslený. Jsou to vaše osobní - nepřenosné zážitky a jeden z úhlů pohledu.

Bohužel lidé jsou izolované ostrovy a nejsou schopni vidět svět očima jiných lidí.

Můžeme pouze naslouchat a snažit se pochopit.

• Předem nikoho jsem neurazil a neodbočil jsem od diskuse. 

• Me se to same stalo take.

Tiscali cenzura.

• Grospic jasne ukazal, ze komunista zustane komunistou, i kdyz si zmeni nazev strany.

Je to porad stejne - lhat, prekrucovat nejen dejiny, utocit na oponenty. atd...

Ostatne soudruzka Samelova je toho take zarnym prikladem.

A takove soudruhy si koblihar hycka.

• Nikoho neurazim a presto dostavam stopku.

I za dotaz, proc mi byla udelena a za jaky prispevek.

• Nemohu souhlasit nikoho jsem neurazil ani neodbočil od tématu ,ale protože jsem to já dostal jsem ban .Který na mém původním nicku je už třeti neděli.

• Nelze než souhlasit. Žlučovití hulváti by se nad sebou měli zamyslet. 

Jeden Grospič a panečku, taková diskuse......

• Pavel.Jegl

Banováni jsou především ti, kteří nediskutují, ale urážejí, jsou sprostí a trolí. Urážka není názor. A hulvátství na Tiscali nepatří. 

• Koukám redakce rozdává trvale bany. Ale né těm co by mělala že pane Jégl?

• Týýý voe...

• Pavel.Jegl

Zřejmě toho, milý romku, o novinařině víte víc a hodně přehodně. Nedáváte nějaké přednášky? Přihlásil bych se. Nepošlete mi link na nějaké vaše články, abych se poučil?

• Sociální demokracie?

Tyyy jooo!

• Způsob jakým to dělaš  nemá s novinařinou nic společného.

• Pavel.Jegl

Jistě, že každý pohled je zkreslený. Invazi jsme však viděl na vlastní oči a zažil na vlastní kůži, stejně jako okupaci. A časový posun mě nepoznamenal, protože takové 'zážitky' z mé hlavy jen tak něco nevymaže. 

• Znárodnění nebyla žádná  krádež. Pouze se vrátil kapitál do rukou obyčejných lidí, kteří ho vytvořili svou praci. A práci svých předků.  A měnová reforma měla za cíl ni velizovat ekonomickou situaci všech obyvatel, nikoliv okrást chudé. Proto se měnily jednotlivé vklady u chudých 5:1, u bohatých již ten poměr byl vyšší. A přesný opak byla ekonomická reforma po roce. 1989.Bylo potřebné rychle ustavit majetkovou nerovnost, aby mohlo dojít ke vzniku skupiny občanů a předat jim ekonomickopolitickou moc. Restituentů bylo poměrně málo a resttuovali jen menší části HDP. A tak se privatizovalo bez právních norem. Kdo neměl morální zábrany získal větší kus kořistí. A skutečně mnoho středních komunistických kadrů, na něž nebylo před revoluci moc vidět, ale měli přehled o hospodářství  se dostalo k lizu.

Jiná věc je jak komunisté dovedli se znárodněným majetkem pracovat. Jejich cílem bylo zabezpečení všech. I nemakačenků. Nikoliv podnecovat aktivitu lidí.

• neprijeli jen soveti a nelžete prijeli madari polaci  nemci bulhari.cela tato sebranka.a potom jim okupaci požehnali komunisti a cela narodni fronta s lidovci a socialni demokracie.tak že to oficialne nebyla okupace-aspon vidite co jsme za proradnej narod...

• mun.go

Marobud byl Germán - pověřený Římany zorganizovat Germány svého kmene a přivést je do klientského vztahu k Římu. Byl za tímto účelem připravován přímo v Římě, kde byl od dětství patnáct let vychováván, dostal nejlepší vzdělání vojenské i politické ... Vzrůst nezávislosti Marobudovy politiky a rozsahu jeho vojenského vlivu vedl Římany k uspořádání vojenského tažení proti centru Marobudova kmenového svazu v Čechách. Marobud ... uzavřel s Tiberiem tzv. římsko-markomanskou smlouvu (6AD), na jejímž základě byl uznán za krále Markomanů a přítele „národa římského“. Na základě toho probíhal v následujícím desetiletí nižší stupeň romanizace, převážně území Čech, prostřednictvím ekonomických zájmů.

Nebyl to státní útvar, ale kmenový svaz v područí Říma. Viz Učebnice pro středoškoláky - Gymnázium Integra Brno, 2012

Co to ale má společného s rokem 1968?

• Pravdu tu máte všichni,včetně "josefa.chmely"-lhali nám a lžou nám dosud.Vemte si třeba toto:

První státní útvar na území ČR byla Sámova říše nebo jinde Velká Morava.Vždyť to je lež jako trám.Prvním státním útvarem byla Říše Marobudova tzv.Marobudorum od r. 6 do roku 20 AD. a potom nastává skoro 300 let Markomanských válek,končí Markem Aureliem.Poslední antropologický průzkum z r. 2018 končí-Češi jsou původní evropské předslovanské obyvatelstvo.

Nebo toto: Všichni jsme z jedné africké matky,jsme černoši,vybledlí nedostatkem slunce (žvást genetičky Šimkové).Skutečnost je taková,že opice se vyvinuly v hominidy tady u nás,v Čechách,na Moravě,v Maďarsku,v Německu,v Řecku (Graecopythecus Fyrberghi)se už naučily chodit po dvou a měly větší mozky.Neandrtálci nikdy v Africe nebyli! Kdyby se nějací ti afričtí Homo dostali do Evropy,tak by zmrzli-vždyť tu byla doba ledová,Wurmský glaciál!

Těch lží tu bylo a je pořád hodně a politici jsou v tom všichni stejní.Na co nás to dnes připravují-na chalífát a negritudu?Nebojme se jim to vmést do jejich blahobytných ksichtů!

•  Vše bylo posvěceno, Armádu VS si sem pozvala jedna frakce KSČ, byla to internacionální pomoc a na dočasný pobyt Rudé armády byl legální neb to bylo na základě smlouvy. Když NATO, resp. USA vojensky intervenují v rámci zachování demokracie nebo dokonce hájí zájmy USA, tak to z jejich pohledu není intervence ani okupace. Nyní máme dva příklady Rusko x Východní Ukrajina + Krym a USA x Sýrie. No prostě to co dělám já, je správné a co dělá ten druhy odporuje mezinárodnímu právu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit