Přejít na výpis diskuzí
Státní důchod bude almužna. Chcete víc? A víte, jak na to?
21.2.2016 | Pavel Jégl
205 příspěvků
-
Tiradore! Než začneš plácat něco o USA tak si o USA nejdříve něco zjisti.
Mladí američané běžně cestují za zaměstnáním po celých USA. Protože je tam dostupný
levný podnájem s domácím zařízením.
U nás je to naopak. Podnájmy jsou drahé a proto se cestování za prací lidem nevyplatí.
Proč Američané a Španělé nevaří ale chodí do restaurací? Protože je tam levné i žrádlo.
V Rakousku i v Německu jsou na tom platově lépe než my. Protože západní Německo ani Rakousko 40 let nebudovalo nefunkční sovětský ekonomický model, který se západní prosperitě nikdy nevyrovnal. Tuto ztrátu 40 let už nedoženeme. Nikdy -
Blbé rady ještě blbějšího nějakého finančního poradce. Takových poradců na*eru kýbl a když přitlačím tak dva. Při dnešním blbnutí lidstva, nenažranosti kapitalistů, bude nejlepší se vrátit do prvobytně pospolné společnosti, začít bydlet v jeskyních a kapitalistický stát a důchod vůbec neřešit
-
Je to velice jednoduché,místo strašení lidí je nutné aby stát zvýšenou měrou podporoval mladá manželství s dětmi.Stačí nastavit podmínky.
Konec konců dnešními přispěvateli do ekonomiky jsou "Husákovi děti".Veškeré obavy jsou co příde potom. -
Almužna,žebračenka....ale to je přeci samotná podstata humáního,demokratického a milostivého kapitalismu !!!!! Bezohledně vyždímat,okrást,vysát,zničit...a jen svou kaspu a konto mět narvanou !!!!Že chcípnou stovky,tisíce,miliony jiných hlady,v bídě na hnojácích-to úctyhodného kapitalistu nezajímá !!!! Ostatně-úředníci měli za od dob c.a k. definitivu-o to samé dnes usilují i naši úředníci,lampasáci,drábové,panduři,četníci měly výsluhy-to ty vyžírky mají dnes také ,ALE K TOMU JIŽ NEMĚLI DŮCHODY !!!!! JAKO MAJÍ DNES !!!! Takový policajt má +-14 až16.000,-Kč výsluhu (z čích asi peněz) a k tomu kolem 18.000,-Kč důchodu po 55 letech (opět z cích peněz) no a protože je ještě fit-celý život se válel jak *12* u krmiku,tak ještě pracuje někde v kanclu za nějakých 26.000,-Kč čistýho měsíčně !!!! Kolik,že to ten chudák přepracovaný má ???!!!! A z čích daní ??? A kolik-že do společného vložil ???!!!! A co naši drazí,nuceně milovaní 600 let se nepřizpůsobení spoluobčané !!!???Kolik ti vložili do společného ,že tak štědře jsou odměňování za zlodějiny a válení se u plných krmelců !!!! O vrazích,násilnících které se všichni ze svých daní vykrmujeme raději ani nepíšu -jeden tento humany doprak-nás stojí 1.000,-denně !!!! Kolik má důchodce něsíčně po odedřených 45 letech !!!!????Dokud tu budou vládnout tyto kapitalistické nenažrané *12* *12* *12* NIKDY NEBUDOU PENÍZE NA NIC !!! Ostatně i ve světě je jen všechno na dluh !!!! A to nejde donekonečna ,to se jednou p..ere !!!! A koho budou hnát ti humanisti kapitatisti před kanony,kulomety,tanky do hnoje zákopů ???!!!Koho vážení- i mladí-zkuste si odpovědět!!!!!
-
Proč mají například rakouští důchodci svůj důchod dostatečný...?
Proč máme málo dětí? A když je toto tak podstatný parametr, co s tím dělá stát, že to nefunguje...? Kde je nějaká motivace, aby se toto změnilo? Stát (neschopní politici) ukazuje, že to neumí sladit do smysluplného systému.
Nelíbí se mi ty reklamy a chytrolíni, kteří podsouvají všem, aby si již od kojeneckého věku "šetřili na důchody".
Vše se stále zdražuje, uměle drženými kursy měny.
Honba za mamonem, nebo "snaha" o jakousi falešnou výjimečnost a lá hollywood, je taky k ničemu, nejsme v USA. Co vlastně dnešní člověk chce od života? Nový dům na hypotéku, drahé auto, aby soused záviděl a zahraniční dovolenou u moře 2x ročně? Dárky na Vánoce na půčku? To je to, co chceme? Jenže to znamená zadlužit se na celý život a bez záruky, že mne zítra šéf nevykopne z práce, nebo, že se mi něco nestane...
Utrácení státu za kraviny už tady někdo zmínil.... *16* -
Bude? Ona není?
-
především je třeba maximálně omezit příliv afrických vyžírek co tady chtějí parazitovat na systému, Kdeže uprchlíci.Obyčejně protřelé vyčurané vyžírky které míří pokud možno bez dokladů za sociálními výhodami.Tamní okolní státy ani ani omylem neuvažují, že by je přijali.Raději budou střílet! Tady se snaží DDR ukázat v tom nejlepším světle.Navenek.Uvnitř už je na hraně možností.Policie bezmocná, zdravotnictví kolabuje.A právě aby u nás bylo i na důchody je třeba primárně vysílat navenek signály, že tady není pro vandráky místo!
-
za komunismu bylo na důchody a odcházelo se do nich mnohem dříve nežli nyní a tyto důchody rok od roku rostly,bylo zadarmo ošetření u lékaře,hospitalizace,ale přišlo ke zrození Topolánku,Nečasu,Klausů a hle jeden podvod za druhým,kuponová privatizace,zavedení poplatků za ošetření,recepty,hospitalizace,zmrazení důchodů,nezaměstnanost a zvyšování platů a odměny politikům.Ani jeden z těchto podvodníků nebyl brán k zodpovědnosti.Vznikl zbytečný senát,úschovna pro neschopné které z naších daní platíme,ústav pro odhalování totalitních režimů,který je také na nic a mnohem více takových zbytečných institucí.Nyní nestačí že živíme romy,kteří mají větší
dávky nežli těžce pracujíci hutník či horník,živíme policii,která v ulicích vidět skoro není a nyní přibyli i Sobotkovi migranti. -
Ti co si v minulosti platili na důchody o tyto peníze přišli díky maskotu České televize Kalouskovi,který tyto peníze prošustroval.Místo aby tento podvodník a zloděj už dávno seděl v kriminále,tak denně tlachá v České televizi nesmysly a je předsedou TOP 09.
-
Sobotka a Diestbier je větším
-
statní důchod je almužnou již nyní a tyká se těch,kteří ze svých daní živili policajty,politiky u nichž neustale platy rostou a nedělají nic.Vlada by se měla stydět k přístupu k důchodcům.Kdyby jim na nich zaléželo,tak si nezvyšili sami sobě přemrštělé platy o 4 000 kč a důchody o směšných 40 kč a to nyní schválila zakon o reflexních prvcich za které důchodce z podprůměrného důchodu musí zaplatit.Bylo opravdu velikou chybou,že jsme zvolili Sobotky,Diestbiery,Němečky a spol do této vlády a z naších daní tyto neschopné politiky živíme.Toto máme od nynější vlády jako poděkování spojeným se zákazem kouření u piva v hospodách.
-
svěř je, holoubku, státu... a uvidíš...
-
Andrej něco vymyslí..já na něho spoléhám
-
A stejně ty šmejdy volíme... viz. Babiš
-
Všeho je na světě dost,problém je ,že1% šmejdů vlastní 99% prostředků.....
-
A takovýmhle zm.dům (jako je Pavel Jégl, autor tohoto úžasného P.R. z vypečené společnosti Partners) bychom měli svěřovat svoje úspory - "nacpěte nám co nejvíc peněz, ať máme s čím spekulovat - když to vyjde, my vyvaříme a necháme vám drobečky, když to nevyjde, vy to zaplatíte" - banky, bankéři a investiční fondy = jeden z největších zdrojů všeho zla; lidé, kteří třeba za celý svůj život žádnou skutečnou hodnotu nevytvoří, ale za svoje manipulace s cizími prostředky (říkají tomu "práce") chtějí být a také jsou královsky odměňováni... *12* *12* *12* *11* *11* *11*
-
O ono je jedno, jestli se řekne, že se stát "řídí" nebo "šidí" jako podnik, hlavně že zůstane hodně ve vlastní kapse.
-
Selským rozumem. Chodím do práce, platím zdravotní, sociální, nemarodil jsem 25 let ani jeden den jsem nevynechal. Ještě si mam platit na důchod? Já si platím na důchod teď ze sociálního a potom bych neměl na důchod pomalu nárok? To bych tu vládu poslal k čertu. Tvrdí se, že teď vydělávám na důchodce, to ti lidé co pobírají důchod si neplatily na důchod v produktivním věku? Musel bych se stydět aby moje děti se o mne měli starat, to může napadnout jedině blba. Pokud stát není schopen se postarat o lidi v důchodovém věku, kteří celý život poctivě pracovaly, tak proč bych měl teď odvádět nějaké daně státu. Když stát na mne kašle, tak já udělám to samé, odstěhuji se do Něměcka či jiného státu a měj se hezky Babiši.
-
Nechtěl jste napsat spíše "šidit stát jako podnik" ?
-
Taky souhlasím, nemám s tím problém..i tak se to dá říct..