Přejít na výpis diskuzí
Státní důchod bude almužna. Chcete víc? A víte, jak na to?
21.2.2016 | Pavel Jégl
205 příspěvků
-
Je to tak. CCCP BTW BMW HTTP a klikáček jsou agenti. Vím to, protože to mám v popisu práce. Ale tapetky nebudou, Šapitó nepřikázal.
-
Já už jsem se proslavila,. na Tiscali jsem zadržela nápor rudých hord. *14*
Já demokratka. -
Měla by sis vyklidit z palice ten nacucanej toaleťák, simčo. *1*
-
Ruský agent zlej troll alias B. T. W. alias... ztrácí klid, kremelské říše je v zadeli a jeho trpasličí guru mu přestává platit za služby. *15*
-
Hele simčo, měla by sis vzít ponaučení a stát se legendou *15*
-
ty jsi především gauner který lidem na Tiscali krade nicky BTW.
Pokud neuneseš protiargumenty tak nemáš na debatě co dělat. -
No vidíš. Tak začni.
-
Víte jak se stanete legendou? Nebudete sem chodit a nebudete existovat. Jen tak se proslavíte. Třeba smajlíkama.
-
Zrůdo, neotírej se o památku V. Havla!
Viníky jsou komunistické zrůdy, které převlékly kabáty a "jede se dál". Hlavně ti lumpové z prognosťáku. Jedním z hlavních viníků je Klaus-Kikina, to byl předseda vlády a pak teprve prezident. V. Havla si vybrali jako symbol, jako zástěrku, aby nebylo vidět na jejich lumpárny. V. Havel jako prezident byl jak sám říkal "pouhý kladeč věnců". -
Na rozglábenejch hranicích hordy čmoudů, jaro na krku a mam.d strup posílá vojáky na východ. A ty píšeš íčoviny o slovníku. I jepice je chytřejší než ty, jelikož má aspoň pud sebezáchovy. *12* *12*
-
Pokud tvůj předseda Putin bude pokračovat v kradení území sousedních států
tak 3 světová válka opravdu bude. Oni se ty státy budou totiž logicky a po právu Ruské agresi bránit
Jinak tvůj slovník svědčí o tom že jsi pilný návštěvník hospod 4 cenové *15* *15* -
Táhni do análu, amputovanej mozku. Ty jsi tak debilní, že osel je proti tobě génius. Koukám, že se těšíš na třetí světovou.
-
Je radost pozorovat tvůj vztek zlej Ruskej trolle.
Jo jo hochu. Váš předseda Putin prohrál. Ukradl Krym ale tím skončil.
Pobaltí a dokonce i lukašenko se v pudu sebezáchovy přiklánějí k EU a NATO.
Pobaltí už hrůzovládu ruských okupqantů zažilo a o pokračování nestojí.
Proto si do země pozvala jednotky z NATO. -
Uvalením embarga na rusko bylo taky gesto a kolik našich firem to zrujnovalo.Kolik lidí je bez práce.Mít v NATO ukrajinu je taková pitomost že se ještě dlouho budeme divit. *16*
-
Kriple zas.anej. *11*
-
Ty zase kradeš nick BTW! Takže pořekadlo kdo lže ten krade sedí spíše na tebe.
-
Zlej Trolle zklidni se. ČR je členem NATO a pobaltské státy jsou členem NATO:
Pobaltské státy se cítí ohroženy ruskou agresí na Ukrajině a požadují větší
přítomnost vojsk NATO.
O nic se nejedná. Je to pouze gesto které má poslat do Kremlu jasný vzkaz - v pobaltských
zemích nemají vaši mužici v neoznačených uniformách šanci ukrást území. -
Tak z tohodle se pose.ete. : Je ministr Stropnický na tvrdých drogách? Na ruskou hranici chce vyslat sto našich vojáků
http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=160944
Zm.d zm.dů!!! *11* *12* *11* *12* *16* -
víme jak na to! Sestěhovat všechny pracovité důchodce na úřad vlády, vzít si berle a mít hole v ruce. Všechny pádné argumenty a nešetřit, a nešetřit a nešetřit !!! A mohou si vzít potomky, aby jich bylo víc.
-
přéééésně, komunisté vraťte se a odpustě nám *13*