Přejít na výpis diskuzí
Státní důchod bude almužna. Chcete víc? A víte, jak na to?
21.2.2016 | Pavel Jégl
205 příspěvků
-
ty seš komik, simone *15* *15* *15*
-
Já jsem holka Simona a tobě to vadí zlej trolle. Takže do kategorie Gay spadáš spíše ty, *15*
a nelez lidem do soukromých vláken a rozhovorů ano. *15* *15* *15* -
:)))
-
To jsem rád, že přiznáváš, že mám pravdu. A nelži. Chodíš se ohřát k Šapitovi do kurníku.
-
Agenti KGB v čele se zlým Ivanem trolem zase jen kradou nicky. *2* *2* *2*
Veni Vidi Vici - řekla slavná velitelka Julia Caesorvá poté co porazila komunistické Galy.
Generál Custer bojoval v USA proti komunistickým rudochům již v 19 století.
a já demokratka Simona jsem na Tiscali přemohla Putinovu pátou kolonu. *14* *14* -
Já žádnej nick neukrad, nejsem ty, teplej simone. *1*
-
Rusko nikdy nebylo a není náš spojenec. Nacisti se učili u ruských bolševiků, jejichž brutality a zrůdnosti nedosáhli. Stalin s Hitlerem si rozdělili Evropu a vyvolali válku. Když Rusko díky pomoci USA posílilo a Hitler prohrál, obsadilo Rusko střední Evropu a v souladu se svou mongolsko tatarskou mentalitou obsazená území připojilo ke své říši, vydrancovalo je a zotročilo obyvatele.
-
Ivane serjožo z KGB! pokud máš potřebu krást lidem na Tiscali nicky tak se jdi léčit ju
-
Konečně jsi napsala pravdu. *15* *3* Ale nezávidím ti, vono není co.
-
Povýšila jsem. *3* Přes postel pana manažera jsem dostala do funkce reklamní
designérky. *14* *14*
V hodncení stálo že jsem byla dobrá a šikovná. Proto jsem byla přijata víš *15* *15* -
Já jsem holka Simona zlato. Pokud trpíš holkofobií tak se jdi léčit ju. *3*
Zkus někdy v zimě stepovat hodiny a hodiny před hlavním nádražím v inisukni
a roztrhaných punčocháčích. A ještě stůj na vysokých podpatcích a lov kolemjdoucí muže.
Pak teprve poznáš co je tvrdá a náročná práce soudruhu zlej troldo -
Zlej trolle! Já jsem vulva a vulvovským jazykem byla je a vždy bude angličtina, ale ten neumím. Dnes jsem dyzajnérka, včera jsem byla důchodkyně a zítra budu brigádnice na Jůes embesy in Prág. Zase.
Pan Šapitó mi dá reklamní letáčky, které budu roznášet a šířit tak nenávist mezi lidmi. Mám v tom velkou praxi už od minula.
Jsem totiž hloupá holka, která dělá všechno, co se jí řekne. Samozřejmě jen za pár centíků, protože zadarmo ani slepice jako jsem já, nehrabe. Chápu že mi závidíš, ale zase prohraješ! -
počkej, nepsala jsi tady, že se živíš šlapáním? Nebo to máš jenom jako "vedlejšku"?? *1* *1* *1*
-
No stát je prošustruje, rozcamrá za blbosti, naleje do betonu, podpoří cikány a zaplatí jimi (celkem mizerně) armádu zbytečných úředníků a já dostanu ho.no. - Ale aspoň se nemusím koukat, jak se z mých peněz kapsuje několik konkrétních, vyžraných *12* *12* *12* !
-
Simone, ty nejseš pracující lid. Ty jsi jenom kolaborantská ku.va a to se nepočítá. *1*
-
Ty seš jenom chodící ku.da, na víc se nezmůžeš, simone. *1*
-
predevsim je nutnost snizit DUCHODY dnesnim chamtivim KOMODUCHODCUM -na 4000Kc jak to maji ve svym milovanym Rusacku!!! *11* *12*
-
Putine tak tvého agenta Semjona BTW pozdravuj ju.
To že tu na tvůj příkaz smrdí nonstop a naklikává body nám nemusíš říkat.
Všichni na Tiscali už to vědí *15* *15* -
:)))
-
Kolovrátek smrada Semjona, co tu smrdí nonstop, jede o5 na plné obrátky...: )))