Přejít na výpis diskuzí
Státní důchod bude almužna. Chcete víc? A víte, jak na to?
21.2.2016 | Pavel Jégl
205 příspěvků
-
Já jsem holka Simona.
Neandrtálče zlej trolle prober se,. Už tu není doba temna tedy sovětského komunismu
kdy jsi mohl ženy ponižovat a utiskovat.
Nyní jsem svobodné a emancipované. Řídíme nejen žehličky a domácnosti
ale také auta, letadla a dokonce i celé státy. -
Zlej trolle! Já jsem demokratka a demokratickým jazykem byla je a vždy bude angličtina.
Jako reklamní designérka ( vyhledej si prosím význam toho slova ve slovníku sám)
jsem expertka na krásu - Ukrajinská azbuka je hezčí než Ruská.
Pochlub se jak taková debata ve tvém Rusku probíhá? Informuj pracující lid ČR.
Chytnete se za ruce a pějete ody na fuhrera Putina? Nezvedáte při tom pozdravu také pravice?
Odpůrce od internetu vyzvedne KGB. Popravuje je rovnou nebo je před tím obviní ze zločinů které si vymyslel řídící důstojník Kremlu?
*15* *15* *15* -
Pořád lepší gauner než vylízaná palice jako ty, simone. *1*
-
Socki zde vam dam svou radu jak budete vic DUCHODU mit : musite vice studovat na coz ale nemate IQ takze vam nezbyde nez poradne MAKAT a SETRIT!!! *15* *11*
-
Solder-omyl-brali výsluhy i důchody současně a po odsloužení 20 let a v 55 letech odchod do starobního důchodu ne jak píšeš po 35 letech onanování ve službě,nic jinýho tam nedělali a nedělají. Pokud to ti láskyplní a přející kapitalistickozlodějské vlády od dob mírumilovného humanitárního bombometčíka změnili,že buď výsluhu nebo důchod na věci nemění fakt,že většina jich stejně leží v kancelářích !!! A nemáš pravdu,že každý měl možnost být policajtem nebo vojákem-kdo by je živil a je fuk jestli za komančů nebo vlezrektálistů nyní!!! Ostatně dřív záklaďáci museli jezdit sbirat brambory,na žně,na stavby atd. zato dnes si živíme z daní soldatesku žoldáků pro cizí zájmy i proti sobě !!!! A když cheš dělat terč pro kulomet-klidně si jdi,ale za SVÝ !!!!!!!!!
-
Já znám jenom zdejší Simonu. Pokud máš potřebu jí komolit jméno tak jsi gauner
zlej trottl trolle. *2* *2* *2* -
Zkus to a uvidíš. *15* *15* Ale na to nemáš. Tvá znalost ruštiny odpovídá tvému jepičímu mozečku. *15*
-
Záslužný čin.
-
Simon je dutá palice.
-
Naprostý souhlas. Havloidi jsou vředem společnosti, kteří jen poštvávají lidi proti sobě. Naštěstí už vymírají.
-
Jak je vidět, komunistická psychopatická zrůda se nezastaví před ničím. Ukradne nick a píše sprosté výplody jeho StBáckého mozečku.
-
Prý se to naučil v USA. Ti kradou po celém světě už pár staletí a jsou v tom nejlepší.
-
Koukám, že zlej troll BTW je ve službě a krade nicky jak ho to naučili ve východních stepích.
-
Navíc venda s kárlem neměli kvůli spolupráci s nacisty nárok na majetky. Nějak se to zametlo pod stůl. Díky fašistickým vězňům můžeme chodit do Lucerny. Teď už je to jedno, jde jen o princip.
-
Zvažovala jsem že bych přešla na Ruskou debatu abych světlo vzdělání a demokracie
přinesla i tamním nevzdělaným mužiků kteří úpí pod vládou komunistického jha linoucího se z Kremlu. *14* -
Včera jsem si o památku Vency Havla otřel boty. Musím říct, že se ty lavičky docela povedly, velmi dobře plní svůj účel. Dokonce i našemu psovi se na ni dobře chčije *3*
-
Našetřený penzijní fond byl rozkraden po roce 1989 díky jisté modré straně a jejich poskoky v ostatních stranách v celé šíři v tzv. politické sféře !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Zloději nicků, ty žiješ v bludu že všichni kdo s tebou nesouhlasí ( na debatě normální věc)
jsou američtí agenti nebo americké agentky. *15* *15* *15*
Takže nepodsouvej tvoji pranoiu ostatním -
Pobavilo. *15* *15* *15* *15*
-
A kdy se navrátí ukradené peníze z penzijního fondu. Proč se tedy počítají důchody při odchodu do důchodu, když výše peněz odváděných do fondu nemá na výši důchodu vliv!
Takto tedy je na tom nejlíp ten, kdo fondu nedá ani korunu, celý život nepracuje a jen saje na dávkách stát a pak se mu důchod vypočítá z průměrného platu! Proto to dělají Ti nepřizpůsobivý všech barev pleti! Mohu jen konstatovat, že tento systém je silně nespravedlivý k těm co celý život dřou a jsou šikanovaný různými platbami, příkazy, zákazy a pokutami při nesplnění !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A netáhla se jen smějí! Takže sečteno a podtrženo - STÁTE JDI DO HAJZLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!