Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fašistou z Kremlu (myslím toho zakomplexovanýho trpajzlíka) si EU rozvrátit nenecháme!
    • ... nepiš o EU, neandertálče :)))
      • Jen do něj! Máš dalších +20 rubl!
  • Tuto zprávu přinesl web lidovky.cz. Španělé tvrdí, že mají velmi silné důkazy, že těchto dvanáct mezinárodně stíhaných Rusů se s mafiány skutečně zapletlo. Je mezi nimi například i bývalý ministr spojů a Putinův poradce Leonid Rejman. Kdysi jsem španělskou justicí ostře kritizoval za stíhání chilského generála Augusta Pinocheta kvůli jeho působení v čele chilské vojenské vlády. Podle mě k tomu nebyla kompetentní, nicméně nyní se jí omlouvám a uznávám, že postupuje stylem, padni, komu padni. Případné řeči o tom, že španělští vyšetřovatelé jednají na pokyn z USA, považuji za slabomyslné, stejně jako jejich šiřitele.

To, že v Rusku stát a mafie jedno jsou, dokazuje spousta kauz. Stojí za to číst blogy a články Alexeje Navalného, který zveřejňuje fotografie přepychových sídel ruských papalášů a vzápětí přesvědčivě doloží, že si na ně nemohli legálně vydělat. S mafii je podle tohoto elitního ruského blogera spojen i starší syn generálního prokurátora Ruské federace Jurije Čajky Arťom. Ten má patřit ke gangu, který na jihu Ruska povraždil skoro dvacet lidí.

Známý je případ právníka Sergeje Magnitského, který byl umučen v ruském vězení jenom proto, že upozornil na korupci ve špičkách ruské tajné služby FSB. Právě tato instituce je mafiánskými praktikami proslulá. Když se nějakému jejímu šéfovi zalíbí něčích firma, tak má dotyčný smůlu. Pokud není kamarád Putinova kamaráda či rovnou vládce Kremlu, o svůj majetek přijde. Nejčastěji kvůli obvinění z daňových úniků.
  • Mějte se jak chcete. to je demokracie což? *5* *5*
    Simča se jde bavit. Mám spoustu koníčků a přátel.

tiscali troll Carlos alias milion dalších jmen tu bude jako vždy hnít celý den. chudák.
    Nenechte si jím kazit náladu a ignorujte ho. To ho naštve

ahojky
    • Jo vysmahni a už se nevracej. Všem se tu uleví pysku. *3*
    • simona je nikdo.a tak to i zůstane
  • Nic se nezmění. To chce klídek. Britové nejsou padlí na hlavu.
    • máš recht všichni ti "britové" z polska, turecka, alžíru, albánie, sýrie, pakistánu atd. přijdou hlasovat aby jim zůstal nárok na dávky byli by padlí na hlavu nejít že? A to že vyhrajou je jasné od té doby co nejčastější britské jméno novorozeňat je Mohamed *1* *1* *1* Je to smutné je to tak!
  • Už jsem se vydováděl a zbytek noci se budeš nudit v redakci Tiscali sama, stará krávo Simono nebo bukvice Simone.
    • Já jsem TA holka Simona. Pokud ti to vadí tak se jdi léčit ruský teplouši.
      Zlej BTW ,kulihrachu trolle, ta jména měníš zbytečně. Gayínkování a komolení mého jména tě vždy prozradí. Dvacet lidí za které by ses rád vydával totiož nebude nikdy používat jednu stejnou frázi. Jsi hlupák a hrobař této debaty.

Jsem mladá holka z olomouce. Jsem zaměstnaná jako reklamní návrhářka a hlídačka dětí.
      nejsem a nikdy jsem nebyla zaměstmnaná u tiscali. takže swe jdi léčit paranoiku,.

redakce tiscali vám Putinovcům nadržuje když vám promíjí podvody s hlasováním i sdprostá slova za které jsem já dostala stopku
  • ... nastoupil jsem do služby v redakci Tiscali, převzal jsem službu po mojí přítelkyni, Simoně bez závad. Nyní se obracejte ze všemi svými dotazy na mě. Díky své vrozené inteligenci a soustavnému studiu, vám všechny dotazy zodpovím. Ještě dodatek, moje nejlepší přítelkyně Simona zde zatím nebude, odpočívá po náročné službě v redakci Tiscali. Děkuji :)))
    • zlej trolle, jsi král primitivů, běž se léčit, stejnak si tu už zůstal sám a tvá armáda nicků *3*
      • Simona není z redakce tiscali zlej paranoidní trolle,

nevím proč ty ruskej hadře na tiscali nadáváš. ty mu musíš leda tak líbat zadek za to že tě tu nechává podvádět s bodováním a sprostě urážet druhé lidi.
        Normání slušný serwer už by tě doživotně zablokoval za ty tvoje prasárny
  • Americká filcka Simona, zde na Tiscali pořád někomu krade jméno. To si ty stará krávo nemůžeš nějaké jméno sama najít, to je musíš pořád krást a lhát taky, že se nestydíš.
    • ty tu kradeš moje jméno Simona nebo ho komolíš . Měsíce a měsíce.
      Jsi Putinovská špína BTw a největší grázl na debatě,
      • Pořád lžeš a lžeš, protože největší špína zde na debatě jsi Simono ty, ano ty americká filcko.
        • Ty jsi největší ruská špína na debatě,.
          Ty tu kradeš a komolíš moje jméno Simona,
          Jen proto že jsem měla jiný nž Kremelský názor což ty nesneseš ty totalitní ubožáku.
          • Nelži tady pořád, ty americká špíno.
            • Zatím tu lžeš jenom ty a tvůj guru Zeman ruský ubožíku bbbb.
    • Musím, protože jsem COW, kapiš?. *14*
  • Noční vlci se znovu vydávají na hon
    Známý ruský motorkářský klub Noční vlci se chystá na další mezinárodní jízdu po Evropě, tentokrát pod heslem Slovanský svět. O cílech pochodu mluvil v rozhovoru pro Sputnik prezident pobočky „Noční vlci. Cestami vítězství“ Andrej Bobrovskij.
    • Tito naši fašisti šíří dobré jméno naší Rossie!
  • ... vážení přátelé z tiscali, nechápu, proč udržujete při životě tento stupidní ústav :)))
  • již za pár dní. *14*
    • Tak mne napadlo, že jsme divný "národ". A je to až komické, teda pokud má člověk rád černý humor:
      Někteří Britové říkají, že je třeba odejít z EU, protože imigranti ze středoevropských zemí jim berou práci. No, a Češi, kteří žijí ve střední Evropě jim říkají, že mají pravdu, že kvůli Čechům a jiným středoevropanům je pro ně výhodnější EU opustit.
    • No, pokud si Británie zvolí postavení mimo Unii, tak do dvou let nebude ani Velká Británie. Už proto, že Skotsko chce zůstat v EU.
      • Británie tu bude dalších 1000 let po konci EU. Skotsko v EU zůstat nechce, jenom mediální masáž.
        • Skotsko je sociálnější než EU. Pokud vystoupí Velká Británie z EU, do dvou let tento stát zanikne. Následnické státy, jako Skotsko, Anglie a možná Wales budou i nadále existovat, ale zejména Anglie se bude potýkat s velkými problémy.
          Máte ovšem pravdu, že Britské ostrovy, nebo Česká kotlina zůstane, ať tady EU bude, nebo ne. Ovšem o státech ležících v těchto místech to opravdu říct nelze. A paradoxně spíš o Velké Británii to říct nelze. Česko sice přežije, ovšem patrně nedemokratické.
    • Ano. My fašisti si to přejeme!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit