Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji Obavu a jeho nástupce Donalda Ohavu budu přímo zbožňovat. Jsme si tolik podobní.*14*
    • -20 rubl za blbost. Bacha, ať neskončíš s rodinou v gulagu Ivane. Lži a nepiš blbosti!
    • ruský teplouši a kleptomane zlej BTW trolle. jsi hrobařem debaty na tiscali a duševně
      chorý hlupák.
      Pokud máš potřebu stále krást moje jméno Simona nebo ho komolit tak se jdi léčit.

Už asi stokrát jsem tu psala že nemám ráda Obamu protože je to slabý prezident.
      takže bliješ mimo mísu. ani Trumpa který je jen populista a šašek.
      amerika potřebuje silného muřže jako byl Ronald R. který by rázně skoncoval s agresi
      Is a Ruska na Ukrajině
  • Na světě by bylo krásně, nebýt ruských fašistů.
    • a kde žiješ v dvacátém století?
  • "Radikální "truc-strany" vznikají prakticky ve všech státech Evropské unie a oblibu u voličů si získávají tak rychle, že to neděsí jen tradiční strany, ale i politology a ekonomy."
    .
    Jaké sakra truc-strany? Vy novináři jste fakt už úplně vypatlaní!

Pokud si velká část občanů něco nepřeje, s něčím nesouhlasí, tak vy dobroseři to automaticky nazvete nenávistí nebo jako v tomto případě "trucováním"?
    Je snad naprosto logické, že v demokratických systémech má převažovat názor většiny. proto je to demokracie a nikdo z vás dobroserů, sluníčkářů a dalších si to nedovolíte veřejně zpochybnit, i když sami s láskou používáte totalitní metody (mlžení, lhaní, zatajování atd.) jen proto, abyste se snažili prosadit váš, menšinový názor.
    Já jsem rád, že vznikají strany, které budou prosazovat názory většiny obyvatel. Budou prosazovat názory svých voličů, kteří je platí a ne zájmy afričanů a asiatů.
    A čím dřív to bude, tím lépe. A pokud poté někdo zváží, jak "vyváženě" média informovala a na základě toho vznikne nový zákon, který za úmyslné zatajování a manipulaci s informacemi umožní, aby byla těmto médiím zakázána činnost, tak budu jedině pro. A to jsem jinak proti zákonům, které něco zakazují nebo přikazují. V tomto případě budu ale jednoznačně pro.
    • To je pravda, ale problém je v tom, že je málo Občanů jako např. ve Švýcarsku. U nás je hodně ovcí, které se nechají koupit za nějaké nereálný sliby nebo za koblihu.
      • komunisté, poněvadž ovce jako tečka a spol se nechají nalákat na nereálné sliby nebo koblihu a nedokáží zodpovědně samostatně volit jako to dokáží Švýcaři.
        • Je to tak, souhlasím.
          • Slušný člověk nekrade nicky. To dělá jenom "píp".
            • pípe? Jsi to ty? Jsi to ty! Já tě hned poznal *1* *1* *1*
  • Americký miliardář Donald Trump, který si zaručil navržení za kandidáta na post prezidenta USA za republikány, prohlásil v nedělním interview pro milánský list Corriere della Sera, že bude ochoten pozvat prezidenta RF Vladimíra Putina do Washingtonu.
    „Nebude to pro mne žádný problém, skutečně žádný" řekl Trump.
    Trump je přesvědčen, že bude mít dobré vztahy s Putinem. Komentoval na žádost listu Putinovo prohlášení na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru. Ruský prezident tenkrát řekl: „Pan Trump prohlásil, že je připraven na úplné obnovení rusko-amerických vztahů. Co je na tom špatného? Všichni to vítáme."
    „Myslím, že to řekl správně. Myslím, že musíme udržovat vztahy. Myslím, že kdybychom dosáhli shody s Ruskem, bylo by to krásné a kladně ovlivnilo celý svět" řekl Trump.
    Rovněž prohlásil, že by spolupráce mezi USA a Ruskem mohla přispět k vítězství nad teroristickou frontou Islámský stát.
    „Mám za to, že by to bylo velmi užitečné, kdybychom spojili úsilí v dosažení tohoto společného cíle. Rovněž chtějí porazit ISIS. Rusko je síla. Myslím, že by zkoordinovaná úsilí byla pozitivní a nikoli negativní věcí" řekl Trump.
    • Výborně Ivane. Máš dalších +20 rubl. Jen tak dál!
  • Simone ty lumpe a lháři, neptali jsme se tě na Kulihracha nebo Carlose ale jestli si hlady sežral malou Simonku i s maminkou nebo né, rozumíš česky, ty blbče z redakce Tiscali.
    • 1. Já jsem TA holka Simona. Vadí ti to? Tak se jdi léčit ruský teplouši Ivane aline.
      2. Jsem reklamní návrhářka a hlídačka malých dětí z Olomouce.
      Takže se jdi léčit paranoiku.
      Redakce Tiscali fandí vám Putinoidům. Toleruje vaše podvádění s bodama.
      I tvoje komolení mého jména, tvoje gayínkování a tvoje napadání ostatních lidí na debatě.
      Normální slušný serwer už by tě dávno doživotně zablokoval grázle co ničíš debaty.

Smrdíš tu každý den. Střídáš jména ale marně. Protože neměníš slovník a dvacet různýcvh lidí nemá stejné slovní fráze
      • Simone, ty blbe odpověz na otázku, sežral si malinkou Simonku nebo né.
        • Já jsem holka Simona. Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak táhni do plynu Putinovský prase
          • Tak řekneš nebo né, sežral si tu malou Simonku i s maminkou? Odpověz ty lumpe a lháři nebo bude zle, ty darebáku.
            • Já jsem TA holka Simona.
              Ty jsi lhář a zloděj jmen na Tiscali.
              Jsi howado které zničilo tuto debatu. Ubožáku
      • =====Jsi jak zaseklá gramofonová deska kobliháři. Ty už těm svým lžím věříš. To už je na odbornou pomoc. :D
        • Ty jsi nudná zaseklá deska ruskej grázle,
          Ty mě tu pomlouváš. pořád dokola a dokola. Já jsem na tvoje lži pouze reagovala.
          Já jsem prozápadní demokratka.
          Komunistické zločince Zemana Babiše Putina tu podporuješ ty. já ne

jsem TA holka. pokud ti to vadí tak se nech zplynovart ruský buuuzerante
          • =====Vždyť to píšu, jsi jak zaseklá gramofonová deska blembáku. :D
            • Já jsem ta Holka. Jsi hrobař této debaty ruský prase Carlosi
  • Trapně se tu snažíš obvinit z kradení nicků grázle. Na to už ti nikdo neskočí falešná Simono. *5*
    • Ty tu kradeš moje jméno Simona nebo ho komolíš. Měsíce a měsíce.
      Jsi Putinovskýá grázl BTw zlej bbbb troll.
      Já jsem pravá proamerická Simona.
      ty tu jako vždy jen olizuješ Kremlu zadek zrůdo
      • Že jsi lhář a zloděj to nezakreješ 1000 nicky. Stejná slova tě vždy prozradí grázle, falešná Simono, *5*
        • Ty jsi lhář a zloděj protože tu kradeš moje jméno Simona.
          Ano vždy se prozradíš ruský šašku bbbb - protože jsi tu jediný kdo stále komolí moje jméno a dělá z holky kluka. Jen proto že jsem měla jiný než Kremelský názor. Ubožáku,.

Já jsem proamerická a protiruská . Což moje příspěvky dokazují.
          Ty kopeš za rusáky takže tvoje snaha vydávat se za mojí osobu je marná ruská špíno bbb
  • Během roku bylo z USA staženy téměř 100 miliard dolarů rezerv zahraničních zemí.

Nicméně se podle statistik na internetových stránkách amerického ministerstva financí příliv kapitálu do amerických papírů zastavil ještě dříve: od 2013-14 objemy na nákup klesly 5-7 násobně.

Spojené státy vykazují obrovské zadlužení, podle oficiálních statistik se přímé rozpočtové zadlužení pohybuje okolo 19 bilionů dolarů, ale někteří odborníci při započítání i vnitřních dluhů ukazují na neuvěřitelných 65 bilionů dolarů dluhu. Je jen pozoruhodné, že ekonomové a politici, které permanentně svrběl jazyk ohledně dluhů Řecka a vykládají moudra o "nezadlužených budoucích generacích", v tomto případě mlčí jako zařezaní.
    • Geniální. Lži dál Ivane. Za každou lež máš +20 rubl!
  • Evropa se změnila přílivem uprchlíků za poslední 2 roky. Brexit již na tom nic nezmění.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/407039-britska-libra-pred-referendem-rekordne-posilila.html
  • =====Psychicky narušený jedinec tady zase dřepí na dupě jak slípka na vajcach?
    Nemáš hlad, nechceš koblihu? :D
    • Ty jsi tu nonstop tiscali trolle Carlosi Aline a marně to svádíš na druhé.
      měníš jména ale ne slova. Koblihář, chrchla, semjon...
      Jsi hlupák. Chceš se vydávat za dvacet lidí ale dvacet lidí nemá stejné věty a stejné fráze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit