Přejít na výpis diskuzí
Ukrajina bude možná muset Moskvě vrátit třímiliardovou půjčku
10.1.2015 | roj
154 příspěvků
-
Alane, jsem starší antibolševik. Média nás masírovala za komoušů stejně jako nás masírují dnes. Jenom s tím rozdílem, že vy jim to baštíte i s navijákem. I když se přesvědčuji, že snad tak blbý být nemůžete, tak potvrzuješ, že ano. Dost smutné.
-
Dialog z Ruského obchodu: Můžete mi navážit půl kila něčeho k jídlu?
Ano. Přineste si a rád navážím. *1* *1* *1*
Jak končí Ruská pohádka? Zazvonil konec a ukradli mu zvonec. *1* *1*
Kdy viděl Ruský voják naposledy maso? - Když šlápl na minu. *1* *1*
Proč ruské autorádio v zatáčkách nehraje? Protože muzikanti se musí držet. *1* *1* -
Jak poznáte Rusa na Výstavě? - zatímco Západní turisté si předměty prohlížejí
Rus si je cpe do kapes. *1* *1*
Co udělá Rus když mu k jídlu donesete příbor? Sní ho jako přílohu. *1* *1*
Proč nemá Miloš Zeman rád Islamisty? Protože chtějí zakázat alkohol. *1* *1*
SSSR náš vzor - Rusko ukradlo Krym. Lidi až pojedete na Ruskou dovolenou neapomente
jim také ukrást území. Ruský zloděj pak bude křičet - pomoc! Oni nás okrádají. *1* -
A kemu se to nelíbý, skončí v koncentráku na Sibiři protože náš všema mylovaný Vůdce nadsoudruch degeneralisismus Putin tůto válku vihraje!
-
kvantity. jsi tu jen jeden osel tečko.......
-
Ukrajina vrátí Rusku 3 miliardy - a Rusko vrátí Ukrajině Krym ! Pohoda.
-
Když už, tak NSDAP (D), jako Deutschland ... *3*
-
To je čukotská staroruština nebo co ? Další mladý a strašně "chytrý" blbeček se tady hloupě předvádí, jinak si to neumím vysvětlit.
Jestli takovouhle ruštinu používají v EU nebo USA, tak se nedivím, že se s Putinem nemohou, ale opravdu nemohou, domluvit ! Víte nebo raději víš, jak se řekne rusky umřít, ty pako ? Nemluvě o rádoby fonetickém zápisu, to už je úplně "krejzy", rozumíš ... *7* -
Když tady člověk čte ty super příspěvky,tak má radost kolik je na světě idiotů.Jen tak dál idioti,legrace musí být.
-
To nechápu....když teda Ruská armáda údajně okupuje část Ukrajiny, proč neokupuje Ukrajinu celou? To má prašť jak uhoď.....Jsem si jist že kdyby opravdu chtěli, nebyl by to problém. A když prý Ruská armáda je na Ukrajině, kde jsou ukrajinští politici, proč nebijí na poplach? Proč nezavalují OSN žádostmi o vyslání jednotek? Proč NATO nemobilizuje do zbraně? Proč USA svými satelity které jinak z orbity přečtou espézetku auta, nezveřejní ve všech světových novinách fotky Ruských tanků?????? já myslím tečko že jsi stejný pomatenec a s prominutím magor jako tví pravičáčtí politruci kteří ve své demenci přivedli tenhle stát k bankrotu a kteří společně s tebou nejspíš večer usínají s nábožným pohledem upřeným na obraz Hitlera.....
-
I bodejť by ti za tyhle výblitky Moravané rozkopali hovník!!!
-
Jo. A východní Čechy patří Východočechům tak proč by měli patřit do Česka. Tak nějak jsi to myslela ?
-
Putin by měl dostat Oscara za nejlepší herecký výkon!!
Zatímco jeho Ruská armáda dál okupuje část Ukrajiny tak on jako její vrchní
velitel dál světu tvrdí že: Já za to lidičky nemohu! Oni jsou na dovolené. *1* *1*
Budeme přepisovat dějiny? Věděl Hitler o invazi do Ruska nebo to byla jen nezodpovědná
akce armáy která si prostě odjela na dovolenou do Ruska. *15*
KSČ byla zakázána a máme tu KSČ - M. Že to poražené nacisty po válce nenapadlo.
Proč se někde skrývat. NSDAP zruším a založím novou čistou NSDAP - M. *1* *1* -
Šlapala chodník v Karlových Varech.
-
Ty budeš ještě rád, že dostaneš jenom doživotí v gulagu!
-
Búdět chljéba tovóryšč Půtin? Rybjáta nam umjejrljájut gládom!
-
Pozor Pozor! Mimořádné hlášení!!
Přestože zdejší komunista nám tvrdil že Rubl vesele běhá a skotačí po Ruském dvoře
skutečnost byla jiná. Rubl již dlouho leží na smrtelné posteli a přes veškerou
péči soudruha Putina umírá.
Brzo budeme svědky toho jak se toto platidlo změní na toaletní papír.
Soudružka Semelová je v ČR - v tom buržoazním pekle strašně nespokojená.
proto udělejme veřejnou sbírku na zakoupení letenky do KLDR.
Tam jí bude dobře. Žádná svoboda ji tam obtěžovat nebude. -
když sleduju tvé stupidní komentáře, zjišťuju že jsi blbý jak bedna kytu a ty obdivuješ své mamlasy z top 09 a jim podobné, (stejný k stejnému) pak už chápu, proč je tento stát po čtvrtstoletí v ha..zlu. Protože jestli jsou na té takzvané "pravici" ve vedení státu takoví de..ilové jako ty, TAK TO PROSTĚ JINAK ANI DOPADNOUT NEMOHLO!!!!!
-
A čto chljéba? Búďet tovóryšč Půtin?
-
Nevěřte tomu vypatlanci. Já vám dám 40 haléřů za rubl a vykoupím jakékoli množství.