Přejít na výpis diskuzí
Vláda ničí živnostníky, ale doplatí na to všichni
19.1.2017 | Tomáš Chalupa
233 příspěvků
-
... kdy a kde, zesraný tupče?
-
... nebo víš co, degene: už budu pouze marně čekat na tvůj návrh místa a času, jsi ubožák :)))
-
... tak už napiš, kdy a kde pořádně nafackuji nedomrlému kriplovi, který si nikdy nevrzne :)))
-
... už nebudu komentovat, jak si krásně pořád nabíhá nejhloupější všemi opuštěný hlupáček :)))
-
jak zítra swině Hrebeňár odháže lopatou všechen sníh z Ostrova, udělím mu milostivě titul Dr.lpt
-
-
... máš nepřekonatelný problém, který nikdy nezvládneš, ale chápu to: ty se za své jméno stydíš :)))
-
... buď v pohodě, i když ti to dává zjevně zabrat, všechen sníh v Ostrově jsem právě doodházel :)))
-
-
Ti co protestuji proti EET,jenom dokazuji,že nemaji čisté svědomí.Nakonec už v minulosti několikráte předvedli,že podvody a korupce jim není cizí.Dost dobře jsou známí politici ODS,
exsenátor Alexander Novák a další.Rovněž Kalousek z TOP09 a mnozí další. -
-
... na druhou starnu: napiš na BIJEC pitomečka, takového blbečka zasměšníš kdykoli :)))
-
... tvůj tragický pravopis svědčí o tom, že na to nemáš :)))
-
-
prase velký pedagog? Ty učíš na Vysoké prasečí? Ty tam budeš prasečím děkanem, co?
-
-
-
... omlouvám se 5% inteligentů zde, ale středověká tupost musí být a bude vždy potírána :)))
-
-
cha cha TY se můžeš potírat sám. Nejlépe svými výkaly. Smrdíš celým netem. To máš po matce, co?To musela byt provoněná prasečí krasavice.
-
-
... kde a kdy, zbabělá kryso?
-
-
ááá prase stojí o kontakt! Ale kdo by se špínou zahazoval?
-
-
... kr*pl jako ty jistě ne, moc jsem si užil dokonalou sračku, ale s IQ 8 zábava končí, pa :)))
-
-
-
-
-
... zkrátím to: na zbabělého kripla dementa dementů již budu reagovat jen otázkou "kdy a kde" :)))
-
-
rozhodně u tebe v chlívku. Všichni se třepou na pohoštění.
-
-
... kdy a kde?
-
-
-
jsem ti nedovolil odejít Hrebeňárovic hovne!
-
... jsem uchvácen tupostí bezkonkurenčního blbečka, ale ignorovat póvl je povinnost, čau blbe :)))
-
-
TY nikdy neignoruješ drbane. TY budeš vždy reagovat. Nikde nikdo s tebou prasetem nekomunikuje.
-
-
... mýlíš se, primitive, jsem zde pouze kvůli tobě a ty reaguješ tak dementně, jak jsem chtěl :)))
-
... kde a kdy?
-
-
v chlívku tam v zadu u žlabu.Jak máte obyvák. Tam jak pícháš svoji prasečí maminku.
-
-
... přijedu, napiš, kdy a kam, o ničem jiném se již s nejzbabělejší troskou nebudu bavit :)))
-
-
-
-