Přejít na výpis diskuzí
Vláda ničí živnostníky, ale doplatí na to všichni
19.1.2017 | Tomáš Chalupa
233 příspěvků
-
dostává na rypák impotentní čobol Hrebeňár, je v hajzlu!
-
-
... píšeš o sobě, děkuji, já jsem na své jméno a původ narozdíl od krys jako ty hrdý, ubožáku :)))
-
-
... docela by mě zajímalo, co má pořád ten vyvrhel s tou Simonou, asi to bude jeho ségra :)))
-
... nikdy jsem nepotkal většího primitiva, jenom proto sem s chutí zajdu a užívám si d*menta :)))
-
-
ale ale ty si užiješ maximálně pemeje a puchu z kalhotek Simonky. Tak nelži a nemachruj!
-
-
... stokrát se potvrdilo, že impotent hlasuje místo krásného sexu, který nikdy napozná, chudáku :)))
-
-
J00! Tak to promluvil převeliký místní píchač. Akorat - maximálně své vlastní matky. Jiná mu ani přes několikeré prosby nedala.
-
-
... čau, deementní BIJEC, jsi naprosto neškodný hlupák s mozkem ptákopyska :)))
-
-
vidíš špinavý drbane? Tak jsi přísahal že nebudeš komunikovat a zas zobeš z ruky, špíno.
-
-
... neskutečně krásně si tě užívám, primitive, jak vlastně píšeš o sobě, moc se mi to povedlo :)))
-
-
ti nezbývá než si pochvalovat kopance do tebe. Už nevíš chlíve kudy kam, co?
-
-
... nikdy nepřísahám, zase jsi jednou ukázal, jak jsi nepřekonatelně dementní primitiv, srááči :)))
-
-
tak to zas ti vypadla perla z rypáku. Moc moc se stydím. Nicméně jak proběhlo vyčichávání kalhotek Simonky?
-
-
-
-
... nejprimitivnější ubožák se jde jako pokaždé zesrat vzteky, že se sračkou nezabývám :)))
-
-
ano ano trefil jsi se.Od čichače kalhotek Simony, zdejšího vyvrhela č. 1 to opravdu pořádně mrzí.
-
-
Tak jsem nakoukl do diskuse a vidím, že je tady zase zapitomečkováno. Tak jdu spát.
-
-
... ale to nikoho nezajímá, balíku :)))
-
-
tak to sedlo! To zas z tebe vypadla nosná smradlavá myšlenka. Rychle přidej další!
-
-
-
... křesťan vyčpěl jako každý pitomeček, kterého jsem si zde podal :)))
-
-
Ty si podáš maximálně slámu kopytem k rypáku. Maximálně! Tak tady nemachruj!
-
-
nic jiného tobě obyčejnému praseti nezbývá. Nevěřím že odlezeš. Ty prase jsi závislé na zdejších kopancích do rypáku.
-
... dorazil nejvíc zakomplexovaný primitiv, s frňákem nahoru přenechávám pole této sraačce :)))