Přejít na výpis diskuzí
Vláda ničí živnostníky, ale doplatí na to všichni
19.1.2017 | Tomáš Chalupa
233 příspěvků
-
... chčiji smíchy, jak ubožákovi stačí ke štěstí dementní hlasování, o které mi přesně jde, blbe :)))
-
Placená dovolená 30 tisíc, týden nemocenské 8 tis. 38 tisíc, které dostane každý zaměstnanec ročně, živnostník nikoli. Ten si na to musí vydělat. Každý rok se cvičně zeptám na zdravotní, zda už se něco změnilo, kolik bych dostal. Sama úřednice mi řekně, že se mi to nevyplatí.
Celé roky nemohu být nemocný, ikdyž samozřejmě jsem, k doktorovi nechodím, šetřím peníze zdravotním pojišťovnám. Samozřejmě, až budu starý, všechno se to projeví a bude to dražší, ovšem nedožiji se takového věku, jako průměrný zaměstnanec, protože jsem podstatně náchylnější k infarktu a mrtvici ve středním věku než většina bezdomovců, natož zaměstnaných.
Na důchod mít nebudu, protože v něj nevěřím, mému dědečkovi neježe sebrali všechny úspory, ale také důchodové pojištění. V této době není nic jisté a nikdo neví, která vláda co komu ukradne.
Nevolit stávající ani minulé poslance. Žádné jejich rodinné příslušníci. Ženské ať raději k volbám nejdou, abychom tu zase neměli Rátha jen kvůli tomu, že je takovej hezkej.
Zavést trest smrti a trestní odpovědnost poslanců a zastupitelů.
Provést porovnání majetku v r. 1990 a v r. 2016 u všech současných a minulých poslanců, odečíst platy, přičíst životní náklady a vše přebývající zkonfiskovat. Bude-li to více než 5 milionů, trest smrti. -
-
... jsi jednoznačně neschopný tláchal :)))
-
-
... vždy jsem si zde dělal s bezmocným primitivním póvlerm, co jsem si zamanul, holt sr*čky :)))
-
-
je "póvlerm" impotente?
-
-
... nepodstatný detail, hlupáčku :)))
-
-
-
Babiš lhal.. drobný živnostník, pokud si pořídí lacinější systém EET musí vypsat dva paragony.. jeden podrobný, kvůli ČOI ce a druhý kvůli EET na fin. úřad.. to je pakárna.. pokud chcete psát jeden doklad, tak musí být podrobný a ten podrobný potom odešlete Babišovi do jeho lotynky.. on bude tak mít přehled o všem, co ještě trochu jde a on to nevlastní...Jo a ten systém jde do desítek tisíc... nějak mně dochází, že je to lump ještě větší, než jsem si myslel, že je..
-
-
... si totální deb*l :)))
-
-
EET je logicke vyusteni situace kdy temer kazdy OSVC tzv. optimalizuje ne-li primo okrada. Proc kazdy OSVC, ktereho znam si mne ruce jak "letos optimalizoval na nulu"... v clanku tvrdite, ze EET zaplatime my vsichni (mineno asi zamestnanci a poctive firmy), ale kdo zaplati "optimalizace" a jine tzv. kreativni ucetnictvi? no opet my (zamestnanci a poctive firmy)! Jestli popadaji hospody jen kvuli EET, tak je snad jasnou odpovedi na jakem zaklade doposud fungovaly. Nevidim duvod proc litovat nekoho, kdo krade, kdyz ja sam odvadim vse radne.
-
-
Takže nákup dluhopisů u Agrofertu jediným akcionářem a majitelem za 2.5 miliardy je OK?.Obchází tak placení daní z divident... on to ví/Babiš/... jednoduše našel díru v zákoně, kterou už teď ucpal, ale jemu těch 80milonů poteče dále každý rok... to je OK?... Ať je EET, ale ať tu kontrolu hradí stát... pak se ukáže, že je to spíše šikana na pracující a vábnička na voliče.. Jen hlupák si přece krade ve své firmě...
-
... jsi zde kromě mě zjevně jediný inteligent, ale doporučuji, aby ses nevybavoval s póvlem :)))
-
-
hrozně mě baví, jak se většina z vás spokojí jen s poloviční informací. 12/2015 byla výsledná částka po zúčtování měsíčním nebo čtvrtletním DPH 10miliard. - vždy k 25.dni následujícího měsíce. nikdo neviděl celý příjem a nikdo neviděl kompletní výdej. nebyla evidence, tudíž všichni čerpají jen z toho jaký byl výsledek. dnes je 19.v měsíci a OBRATY za 12/2016 jsou 20miliard. úžasné !! a kdo vysype všem závistivcům a přejícím hlupákům výslednou částku po zúčtování DPH za prosinec??? až to nebude takový rozdíl. a on to nebude takový rozdíl !!!! vždy je to plus mínus a rovná se. vy ignoranti máte před očima v tuto chvíli jen to plus.
-
-
... problémek s pravopisem, trapný moulo?
-
-
Hlavně, že Babišovi všichni tleskají a ve stoje...
-
-
... to není nic pro tebe, balíku, napiš něco o svém vzdělání, zaměstnání, majetku a příjmech :)))
-
-
Stbácká vysoká?
-
-
... si deement :)))
-
-
-
-
všichni tleskači EET nakonec zjisti, ze to budou oni, kdo to cele zaplati, jak ve službách, tak po hospodách...a male hospody? No, reakce je jedina, ze bud skonci, ci se z nich stanou cluby, ci spolky...ja uz EET mam, a je to pro me jen práce navíc, dle ucetni stejne musim vypisovat doklady pro ucetnictvi...
-
-
máš po zlodějinách, dobře ti tak
-
-
... užil jsem si chátru, s úsměvem odcházím, nezajímají mě reakce a hlasy směšných sráčů :)))
-
-
nepůjdeš smrade čobolskej, plešatej
-
-
... jsi neškodný blbeček :)))
-
-
-
... primitiv primitivů rozjel své ubohé hlasování, holt jinak nulovou inteligenci nahradit nedokáže :)))