Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem zde již jednou psal, že u nás byly dvě hospody počet obyvatel 1 200. Od nového roku naše městečko nemá již žádnou hospodu. Mně by moc zajímalo, kde Babiš sebral, že hospody nezanikají, ale naopak je jich více než před rokem.
    Není náhodou Babiš muslim? Vždyť se chová jako bojovník ISS. Všichni u něj kradou, zakazuje kouřit, zakazuje pít v restauracích, teď nám zakáže nosit klobouky a budeme nosit burky. Dětem na školách vláda zakázala prodávat sladké, slané a co má více kalorií. Co bude příště? Nařídí nám 5 x denně se modlit k prorokovi a ten se bude jmenovat Babiš? Babiš je slovák, kak se budeme klanět k východu?
    Tady končí svoboda a začíná diktát.
    • ... podívej se na deementa, co si říká BIJEC, úplně zmagořil, už tu srračku totálně ignoruji :))
    • ... varuji tě, jestli máš potřebu, abych z tebe udělal magora, zvládnu to kdykoli levou zadní :)))
    • ...jo do hospody když jdeš,tak tam musíš chlastat a né mudrovat o tom jestli krade ten či onen. Proto vám ty hospody zavřeli. Věř tomu,že za to může někdo úplně jiný než Babiš.
      • coucr
        jednou jsem zde psal, že hospodu měl důchodce a ten řekl, že se již nic učit nebude. Další měla jedna žena s rodinou a ta řekla, že jí to za to nestojí. Nikdo jim je nezavřel, bylo to jejich rozhodnutí.
        • ... no tak, jsi fakt tak naivní, že si myslíš, že si někdo pamatuje, cos zde kdysi trapně vyblil?
      • ... neskutečně kouzelně napsané, to to vemeno nerozdýchá :)))
        • áááá prase zas hraje akademika? Chytré prase od žlabu? Táhni do nory špíno!
    • ... upozorňuji, že zde všem vadím kvůli svému obrovskému duševnímu náskoku, tak se stáhni :)))
      • tak to je gool! Prase z chlívku má duševní ...... co? No to snad ne?TY prase z chlíva máš maximálně špinavý rypák a chuť furt žhrát.
    • ... buď v naprostém klidu, u tebe nikdy nic nezačalo a ani nezačne, jsi neskutečně jalový blb :)))
      • ale no tak! Přeci prasata u tebe v chlívu nemají nárok na taková velká slova.
    • ... byl jsi pokaždé pro legraci, moulo, jestli jste u vás samí takoví, divím se, že máte elektřinu :)))
      • Ne elektřinu si vyrábím sám a ušetřím 2 000 Kč./měs. Vyrobil jsem si super agregát a mam elektřinu zdarma. Ten Tvůj mozek by na nic takového nepřišel. Cha...cha......
        • ... mýlíš se, pochop, že na mě zdaleka nemáš, kde na vsi není proud, je nutný agregát blba :)))
          • Pitomečku já se nepotřebuji s Tebou porovnávat, protože není co porovnávat. Já jsem žil a pracoval v několika zemích světa. umím pár řečí, domluvím se s každým slušným člověkem na celé planetě, ale s pitomečkem co se chvá jako deb......se otáčím zády, protože mi může akorát někam vlízt.
            • ... napiš něco o své akademické práci v zemích světa, myslím si, že napíšeš kulový :)))
            • jéé prase si hraje na studované zakomplexované prase! To se vyvedlo. Prase akademik. První ve vepříně?
            • ... se mnou se srovnávat nelze, nevíš, kde jsem pracoval já a kolik umím jazyků, blbe :)))
            • ... máš smůlu, jenom blb jako ty si myslí, že si někdo sedne na zadek z gastarbeitera :)))
  • Má to smysl se tady čílit !?!

https://www.youtube.com/watch?v=zkf68CEUHrM
    • ... si představ, že bych měl tomu blbci psát, že půjdu v dubnu do Sasazu na Fedde Le Granda :)))
      • prase TY pujdeš maximálně na porážku. To už se tak prasatům dělá.Ty tomu říkáš SaSa...... jste tám v chlívku všichni akedemici.
    • ... vysvětluj to dementnímu hlasujícímu kulometu :)))
  • ... pa, deeeeeeeeeeeeeeeeeeeemente :)))
  • ... ten ubožák nikdy nepochopí, jak je neškodnej, bezbrannej a ubohej, hezky si to vždy užívám :)))
  • ... nikdy jsem se nebavil lépe z bezmocného primitiva, dokonalá tupost mě vždy přitahovala :)))
    • bezmocné okopávané a zakomplexované prase jsi tady především ty.A nic s tím neuděláš. Senzace, co?
  • krásně zuří co, pitomej, smradlavej impotentní čobol Hrebeňár, muhehe
    • ... tak už konečně popiš svou kvalifikaci, kryso :)))
      • to u tebe je jasno.Prase páchnoucí, špinavé, věčně nenažhrané. Navíc bezmozek.
  • ... totální čurááááák to je :)))
  • se bavím, když rozzuřím impotentního čobola Hrebeňára
    • ... nemáš na to, tímto se nikdy bavit nebudeš, máš pouze dementní představy lidské trosky :)))
  • ... hlasuj, hlasuj, hlasuj, impotentní sr*čko :)))
  • ... čau, trosky, je zde klasicky předementíno, dám si raději svého oblíbeného chivase :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit