Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Převlečení soudruzi kapiatlisti se zase vyznamenali. *1*
  • Babiš lhal.. drobný živnostník, pokud si pořídí lacinější systém EET musí vypsat dva paragony.. jeden podrobný, kvůli ČOI ce a druhý kvůli EET na fin. úřad.. to je pakárna.. pokud chcete psát jeden doklad, tak musí být podrobný a ten podrobný potom odešlete Babišovi do jeho lotynky.. on bude tak mít přehled o všem, co ještě trochu jde a on to nevlastní...Jo a ten systém jde do desítek tisíc... nějak mně dochází, že je to lump ještě větší, než jsem si myslel, že je..
    • ... si totální deb*l :)))
  • jak zítra swině Hrebeňár odháže lopatou všechen sníh z Ostrova, udělím mu milostivě titul Dr.lpt
    • ... máš nepřekonatelný problém, který nikdy nezvládneš, ale chápu to: ty se za své jméno stydíš :)))
    • ... buď v pohodě, i když ti to dává zjevně zabrat, všechen sníh v Ostrově jsem právě doodházel :)))
  • přiznávat zisky, aby odváděli daně v souladu se zákonem. Kdo neodvádí daně dle zákona neboli se dopouští krácení daně, je obyčejný podvodník a zloděj. Pro milovníky USA - v USA je krácení daně hned na druhém místě po násilném trestném činu.
    • ... jsi slaboučký, tvé směšné bláboly o praktikách v USA jsou nám k ho*nu, sklapni, atrapo :)))
  • máš zaplacené daně ševče
  • Zaměstnával jsem dva lidi a ročně jsme do státní kasy přispěli nekolika desítkami tisíc korun...
    Teď jsme všichni tři na pracáku, kde bereme sice jakési minimum, ale stát za nás navíc platí pojištění. Podle Babiše je to tak pro státní kasu lepší.
    • dobře ti tak. Když jsi lempl, tak buď na pracáku.
    • takže se přiznáváš k tomu že si LHAL na finančním úřadě, FALŠOVAL vnitřní učetnictví a UMYSLNĚ OKRÁDAL stát ?
      a co si ještě dělal? ředil alkohol vodou? kupoval pivo pod rukou? sléval zbytky piva a dával do dalším hostům?
      šidil porce jídla?
      • cuc ta jsi normální magor.
      • Podle sebe soudím tebe, je dobré a trefné pořekadlo. Docela platí.
      • To všechno se dá z toho Frantova příspěvku vyčíst?! *8*
      • Soudíš jiné podle sebe, vožralej skladníku?
  • Ano, souhlasím s pisatelem článku.
    Babiš a Sobotka systematicky likvidují drobné živnostníky a podnikatele. Babiš totiž jak z pozice velkého podnikatele, tak z pozice vysokého státního úředníka, potřebuje, aby tito lidé dělali pro něho a na něho. Jedná se totiž vesměs o lidi pracovité, inteligentní, samostatně uvažující, schopné nést riziko a schopné velkého pracovního nasazení. S těmi stávajícími zaměstnanci a úředníky to, až na výjimky, moc nevytrhne *3* .
  • hrozně mě baví, jak se většina z vás spokojí jen s poloviční informací. 12/2015 byla výsledná částka po zúčtování měsíčním nebo čtvrtletním DPH 10miliard. - vždy k 25.dni následujícího měsíce. nikdo neviděl celý příjem a nikdo neviděl kompletní výdej. nebyla evidence, tudíž všichni čerpají jen z toho jaký byl výsledek. dnes je 19.v měsíci a OBRATY za 12/2016 jsou 20miliard. úžasné !! a kdo vysype všem závistivcům a přejícím hlupákům výslednou částku po zúčtování DPH za prosinec??? až to nebude takový rozdíl. a on to nebude takový rozdíl !!!! vždy je to plus mínus a rovná se. vy ignoranti máte před očima v tuto chvíli jen to plus.
    • ... problémek s pravopisem, trapný moulo?
  • Babiš umí jenom likvidovat naší zem.Proto nikdy nevolit stranu ANO.
  • se bavím, když rozzuřím impotentního čobola Hrebeňára
    • ... nemáš na to, tímto se nikdy bavit nebudeš, máš pouze dementní představy lidské trosky :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit