Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teď ještě uvalej daň na PKD a bude se moct jít klouzat a to jsme zde na Tisacli taková dobrá parta
    • přééééééésně

YEAH !!!
  • EET je logicke vyusteni situace kdy temer kazdy OSVC tzv. optimalizuje ne-li primo okrada. Proc kazdy OSVC, ktereho znam si mne ruce jak "letos optimalizoval na nulu"... v clanku tvrdite, ze EET zaplatime my vsichni (mineno asi zamestnanci a poctive firmy), ale kdo zaplati "optimalizace" a jine tzv. kreativni ucetnictvi? no opet my (zamestnanci a poctive firmy)! Jestli popadaji hospody jen kvuli EET, tak je snad jasnou odpovedi na jakem zaklade doposud fungovaly. Nevidim duvod proc litovat nekoho, kdo krade, kdyz ja sam odvadim vse radne.
    • Takže nákup dluhopisů u Agrofertu jediným akcionářem a majitelem za 2.5 miliardy je OK?.Obchází tak placení daní z divident... on to ví/Babiš/... jednoduše našel díru v zákoně, kterou už teď ucpal, ale jemu těch 80milonů poteče dále každý rok... to je OK?... Ať je EET, ale ať tu kontrolu hradí stát... pak se ukáže, že je to spíše šikana na pracující a vábnička na voliče.. Jen hlupák si přece krade ve své firmě...
    • ... jsi zde kromě mě zjevně jediný inteligent, ale doporučuji, aby ses nevybavoval s póvlem :)))
  • Tak nic nového pod sluncem.
    Ronald Reagan:
    “You can’t be for big government, big taxes, and big bureaucracy and still be for the little guy.”

Volně přeloženo:

"Nemůžete být pro velkou státní moc, velké daně a velkou birokracii a přitom zároveň být pro "malé"."

Těch citací by samozřejmě sedělo více... on byl taková huba nevymáchaná a hlavně politicky nekorektní:
    “Government’s view of the economy could be summed up in a few short phrases: If it moves, tax it. If it keeps moving, regulate it. And if it stops moving, subsidize it.”
    • V tomto případě přesněji, pokud regulace a zdanění povedou k zavírání hospod (což samozřejmě nikdo nečekal, protože Ten citát Reagana nikdo nezná.... ) jistě se najde dotační projekt na "znovuoživení restauratérství v čechnách"... který bude dotovat vznik a provoz restaurací.... samozřejmě jako vždy formou schvalování a subvencí pro vybrané.

BTW: "státu" je v podstatě jedno jestli provoz restaurace platí lidé sami, nebo jestli část platí sami a část subvencuje stát... v podstatě to totiž stejně platí lidé sami. Nicméně pro politiky a birokraty jako osoby tam rozdíl je podstatný...

1. ten první model dává občanovi možnost volby a nelze donutit občana "sem choď"... ten druhý se obejde i bez zpětné vazby na kvalitu, tedy lze to provozovat dráž než kolik by člověk normálně zaplatil a v kvalitě kterou by občan z vlastní vůle nechtěl.
      2. ten druhý model dává možnost úplatků/ústupků/trafiky/darů.... za subvenci a za schválení restaurace :)

Jo a snad je všem jasné, že ti noví Restauratéři to nebudou ti špatní podvodníci, zloději a smelináři... prej živnostníci... tohle budou poctivé řetězce... :D.
      • Od startu EEt do včerejška bylo otevřeno na cca 320 hospod,zároveň bylo zavřeno cca na 116 hospod.
        • zač ty mínusy jsem jsem napsal informaci která je ověřená MF
          • Taky občas nechápu mínusy... Konkrétně u vašeho příspěvku který uvádí pouze čísla která s EET téměř nesouvisí (vyjma dne začátku)... asi si lidi mysli ze jste chtěl naznačit že je tam souvislost... Nebo možná neví že otevření a zavreni hospody se někam centrálně nahlasuje.

U eet mi vadí jak se lidi nechali zblbnout kampaní a princip. Vemte si ten princip, stát chce po zlodějich aby se sami hlídali že nekladou. Myslíte že to bude fungovat? Příště nařídí zlodějům ať když něco ukradnou, ať sami zavolají na 158 a kdo nezávola dostane pokutu.... A lidi budou jásat jak super nařízení v boji proti kriminalitě to je... Protože to ztizi život zlodějům :D
  • Já jsem zde již jednou psal, že u nás byly dvě hospody počet obyvatel 1 200. Od nového roku naše městečko nemá již žádnou hospodu. Mně by moc zajímalo, kde Babiš sebral, že hospody nezanikají, ale naopak je jich více než před rokem.
    Není náhodou Babiš muslim? Vždyť se chová jako bojovník ISS. Všichni u něj kradou, zakazuje kouřit, zakazuje pít v restauracích, teď nám zakáže nosit klobouky a budeme nosit burky. Dětem na školách vláda zakázala prodávat sladké, slané a co má více kalorií. Co bude příště? Nařídí nám 5 x denně se modlit k prorokovi a ten se bude jmenovat Babiš? Babiš je slovák, kak se budeme klanět k východu?
    Tady končí svoboda a začíná diktát.
    • ... podívej se na deementa, co si říká BIJEC, úplně zmagořil, už tu srračku totálně ignoruji :))
    • ... varuji tě, jestli máš potřebu, abych z tebe udělal magora, zvládnu to kdykoli levou zadní :)))
    • ...jo do hospody když jdeš,tak tam musíš chlastat a né mudrovat o tom jestli krade ten či onen. Proto vám ty hospody zavřeli. Věř tomu,že za to může někdo úplně jiný než Babiš.
      • coucr
        jednou jsem zde psal, že hospodu měl důchodce a ten řekl, že se již nic učit nebude. Další měla jedna žena s rodinou a ta řekla, že jí to za to nestojí. Nikdo jim je nezavřel, bylo to jejich rozhodnutí.
        • ... no tak, jsi fakt tak naivní, že si myslíš, že si někdo pamatuje, cos zde kdysi trapně vyblil?
      • ... neskutečně kouzelně napsané, to to vemeno nerozdýchá :)))
        • áááá prase zas hraje akademika? Chytré prase od žlabu? Táhni do nory špíno!
    • ... upozorňuji, že zde všem vadím kvůli svému obrovskému duševnímu náskoku, tak se stáhni :)))
      • tak to je gool! Prase z chlívku má duševní ...... co? No to snad ne?TY prase z chlíva máš maximálně špinavý rypák a chuť furt žhrát.
    • ... buď v naprostém klidu, u tebe nikdy nic nezačalo a ani nezačne, jsi neskutečně jalový blb :)))
      • ale no tak! Přeci prasata u tebe v chlívu nemají nárok na taková velká slova.
    • ... byl jsi pokaždé pro legraci, moulo, jestli jste u vás samí takoví, divím se, že máte elektřinu :)))
      • Ne elektřinu si vyrábím sám a ušetřím 2 000 Kč./měs. Vyrobil jsem si super agregát a mam elektřinu zdarma. Ten Tvůj mozek by na nic takového nepřišel. Cha...cha......
        • ... mýlíš se, pochop, že na mě zdaleka nemáš, kde na vsi není proud, je nutný agregát blba :)))
          • Pitomečku já se nepotřebuji s Tebou porovnávat, protože není co porovnávat. Já jsem žil a pracoval v několika zemích světa. umím pár řečí, domluvím se s každým slušným člověkem na celé planetě, ale s pitomečkem co se chvá jako deb......se otáčím zády, protože mi může akorát někam vlízt.
            • ... napiš něco o své akademické práci v zemích světa, myslím si, že napíšeš kulový :)))
            • jéé prase si hraje na studované zakomplexované prase! To se vyvedlo. Prase akademik. První ve vepříně?
            • ... se mnou se srovnávat nelze, nevíš, kde jsem pracoval já a kolik umím jazyků, blbe :)))
            • ... máš smůlu, jenom blb jako ty si myslí, že si někdo sedne na zadek z gastarbeitera :)))
  • nic jiného tobě obyčejnému praseti nezbývá. Nevěřím že odlezeš. Ty prase jsi závislé na zdejších kopancích do rypáku.
  • Tak jsem nakoukl do diskuse a vidím, že je tady zase zapitomečkováno. Tak jdu spát.
    • ... ale to nikoho nezajímá, balíku :)))
      • tak to sedlo! To zas z tebe vypadla nosná smradlavá myšlenka. Rychle přidej další!
  • dostává na rypák impotentní čobol Hrebeňár, je v hajzlu!
    • ... píšeš o sobě, děkuji, já jsem na své jméno a původ narozdíl od krys jako ty hrdý, ubožáku :)))
  • cha cha hi hi prasata s IQ! To se povedlo! Moc povedlo. To vznikne, když se s matkou poskáčete navzájem, co?
    • ... pořád totéž, IQ 8, blahopřeji, že není na nule, chudáku :)))
  • Vláda blbců likviduje živnostníky - ale to přece není nic nového! Blbci vždycky záviděli lidem, co něco uměli a uměli uživit sebe i své rodiny!
    • ... chtěls něco?
  • Z výkalů se už platí DPH, tak se bude platit také z "kurev". *1*
    • Také by mohla být spotřební daň z preservativů, na tom by se vydělalo! *2* *2* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit