Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máte pohehe vy slavní "podnikatelé", daně budete platit jako každý normální člověk, utli vám zlodějiny a to je spravedlivé!
    • Jenže ty to zaplatíš "troubo" ze svého. Hospody už na to konto zdražily. Protože všichni zdražují a ještě budou zdražovat. Od 1. března zdraží potraviny nejméně o 10% , a tak dále.
      Jediní kdo vydělali a vydělají miliardy jsou prodejci těch zbytečných kasiček. *1* *1* *16*
      • prdlajs chytrolíne
        • Ale zaplatíš! Protože nikde nezůstanou ceny "sedět"! *1* *1*
  • Nikdo se mě neptal,jestli chci platit daně nebo nechci.Zdanili mi vše,do poslední koruny. O čem je řeč.Když nemají zájem platit,můžou se nechat zaměstnat, a pracovat za pár šestáků.
  • Ti co protestuji proti EET,jenom dokazuji,že nemaji čisté svědomí.Nakonec už v minulosti několikráte předvedli,že podvody a korupce jim není cizí.Dost dobře jsou známí politici ODS,
    exsenátor Alexander Novák a další.Rovněž Kalousek z TOP09 a mnozí další.
    • ... na druhou starnu: napiš na BIJEC pitomečka, takového blbečka zasměšníš kdykoli :)))
    • ... tvůj tragický pravopis svědčí o tom, že na to nemáš :)))
      • prase velký pedagog? Ty učíš na Vysoké prasečí? Ty tam budeš prasečím děkanem, co?
  • Komunismis a fašismus jedno jsou!
    • tak se vrať do školy a douč se to
  • Na živnostníky je kladeno více a více příkazů, daní a poplatků, občas to začíná být až neunosné. Já jsem si po pár letech řekl dost, založil jsem si přes https://www.ioffshore.cz/ offshore společnost a většina problému se mě tak rázem netýká.

• však oni zlevněj. VŠICHNI ZLEVNĚJ.
    protože jinak by museli jít doplnovat zboží do skladu
    • Ty si připlatíš, vožralej skladníku.
      • mě to nevadí, já mám peněz dost *4*
  • mellys
    Německo chce daně z koček, prej když se platěj daně ze psů, tak proč ne z koček.. *1*
    • Není to můj kocour, sám se ke mě přidal! *1*
  • ... dorazil nejvíc zakomplexovaný primitiv, s frňákem nahoru přenechávám pole této sraačce :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit