Přejít na výpis diskuzí
Vláda ničí živnostníky, ale doplatí na to všichni
19.1.2017 | Tomáš Chalupa
233 příspěvků
-
... docela by mě zajímalo, co má pořád ten vyvrhel s tou Simonou, asi to bude jeho ségra :)))
-
... vždy jsem si zde dělal s bezmocným primitivním póvlerm, co jsem si zamanul, holt sr*čky :)))
-
-
je "póvlerm" impotente?
-
-
... nepodstatný detail, hlupáčku :)))
-
-
-
... BIJEC pitomečka je neskutečně krásně bezmocný nevzdělaný primitiv na pokraji sebevraždy :)))
-
... chčiji smíchy, jak ubožákovi stačí ke štěstí dementní hlasování, o které mi přesně jde, blbe :)))
-
... dementek mě nikdy ani náznakem nevytočil, rozdíl IQ přes 100 je jednoznačně znatelný :)))
-
... nečtu chudáka, pouze mu dávám co proto, když něco vyblije, miluji bezmoc ubohého póvlu :)))
-
-
ale ale hltáš každé slůvko. To už tak okopánci a vyvrhelové dělají.
-
-
... u tebe, blbe, není co hltat, píšeš pořád totéž, nádherná vizitka dementa, moje výhra :)))
-
-
-
... čau, trosky, je zde klasicky předementíno, dám si raději svého oblíbeného chivase :)))
-
... když nic jiného, tak samotné ústavní hlasování primitivního blba je velice výmluvné, degene :)))
-
-
Sedám na zadek! Tak to jsou velká slova z prasečího rypáku! Ty budeš v prasečím parlamentu.
-
-
... ukončím to, nebudu krátit dlouhou chvíli sračky, napiš místo a čas, rád poznám zbabělce :)))
-
-
cha chac hii hii. Bomba! To se vyvedlo! Špinavé prase, odpad vepřína, výblitek vlastní matky by se chtělo bít?Ti hrabe chlíve? Kdo by se s tebou asi tak měřil, špinavče?
-
-
... hlasuj, hlasuj, hlasuj, impotentní sr*čko :)))