Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... docela by mě zajímalo, co má pořád ten vyvrhel s tou Simonou, asi to bude jeho ségra :)))
  • ... vždy jsem si zde dělal s bezmocným primitivním póvlerm, co jsem si zamanul, holt sr*čky :)))
    • je "póvlerm" impotente?
      • ... nepodstatný detail, hlupáčku :)))
  • ... BIJEC pitomečka je neskutečně krásně bezmocný nevzdělaný primitiv na pokraji sebevraždy :)))
  • ... chčiji smíchy, jak ubožákovi stačí ke štěstí dementní hlasování, o které mi přesně jde, blbe :)))
  • ... dementek mě nikdy ani náznakem nevytočil, rozdíl IQ přes 100 je jednoznačně znatelný :)))
  • ... nečtu chudáka, pouze mu dávám co proto, když něco vyblije, miluji bezmoc ubohého póvlu :)))
    • ale ale hltáš každé slůvko. To už tak okopánci a vyvrhelové dělají.
      • ... u tebe, blbe, není co hltat, píšeš pořád totéž, nádherná vizitka dementa, moje výhra :)))
  • ... čau, trosky, je zde klasicky předementíno, dám si raději svého oblíbeného chivase :)))
  • ... když nic jiného, tak samotné ústavní hlasování primitivního blba je velice výmluvné, degene :)))
    • Sedám na zadek! Tak to jsou velká slova z prasečího rypáku! Ty budeš v prasečím parlamentu.
  • ... ukončím to, nebudu krátit dlouhou chvíli sračky, napiš místo a čas, rád poznám zbabělce :)))
    • cha chac hii hii. Bomba! To se vyvedlo! Špinavé prase, odpad vepřína, výblitek vlastní matky by se chtělo bít?Ti hrabe chlíve? Kdo by se s tebou asi tak měřil, špinavče?
  • ... hlasuj, hlasuj, hlasuj, impotentní sr*čko :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit