Přejít na výpis diskuzí
Vláda ničí živnostníky, ale doplatí na to všichni
19.1.2017 | Tomáš Chalupa
233 příspěvků
-
... totální čurááááák to je :)))
-
... jsem uchvácen tupostí bezkonkurenčního blbečka, ale ignorovat póvl je povinnost, čau blbe :)))
-
-
TY nikdy neignoruješ drbane. TY budeš vždy reagovat. Nikde nikdo s tebou prasetem nekomunikuje.
-
-
... mýlíš se, primitive, jsem zde pouze kvůli tobě a ty reaguješ tak dementně, jak jsem chtěl :)))
-
... kde a kdy?
-
-
v chlívku tam v zadu u žlabu.Jak máte obyvák. Tam jak pícháš svoji prasečí maminku.
-
-
... přijedu, napiš, kdy a kam, o ničem jiném se již s nejzbabělejší troskou nebudu bavit :)))
-
-
-
-
-
Z článku:"Osoby samostatně výdělečně činné neboli OSVČ dostali od této vlády zase jako dárek omezení výdajových paušálů na jeden milion korun. Není to sice vyloženě likvidační změna, ale je to rozhodně zhoršení podmínek pro řadu podnikatelů..."
Zde se nabízejí dvě otázky:
Může použít výdajový paušál OSVČ, která je plátce DPH?
Kolik je limit pro povinný přestup mezi plátce DPH?
Jo, a když se jedná o: "Osoby samostatně výdělečně činné neboli OSVČ", tak jedině dostaly, že. -
... zkrátím to: na zbabělého kripla dementa dementů již budu reagovat jen otázkou "kdy a kde" :)))
-
-
rozhodně u tebe v chlívku. Všichni se třepou na pohoštění.
-
-
... kdy a kde?
-
-
-
... nikdy jsem se nebavil lépe z bezmocného primitiva, dokonalá tupost mě vždy přitahovala :)))
-
-
bezmocné okopávané a zakomplexované prase jsi tady především ty.A nic s tím neuděláš. Senzace, co?
-
-
Pořad od Jílkové by se měl povinně promítat na školení pro chátru a v EU.Vidím,že VB udělal a s výstupem dobře.
-
-
Škoda,, že nepustili mladého Klause ke slovu. A nadržovala jen tomu chcápkovi od Stropnických.
-
-
... ten ubožák nikdy nepochopí, jak je neškodnej, bezbrannej a ubohej, hezky si to vždy užívám :)))
-
... omlouvám se 5% inteligentů zde, ale středověká tupost musí být a bude vždy potírána :)))
-
-
cha cha TY se můžeš potírat sám. Nejlépe svými výkaly. Smrdíš celým netem. To máš po matce, co?To musela byt provoněná prasečí krasavice.
-
-
... kde a kdy, zbabělá kryso?
-
-
ááá prase stojí o kontakt! Ale kdo by se špínou zahazoval?
-
-
... kr*pl jako ty jistě ne, moc jsem si užil dokonalou sračku, ale s IQ 8 zábava končí, pa :)))
-
-
-
-
-
... pa, deeeeeeeeeeeeeeeeeeeemente :)))
-
Jak říká hrabiš, všeci kradnú, jen já dělám pravá opak.
-
-
... jsi neskutečně krásně primitivní zakomplexovaný nevzdělaný nepoužitelný kripl, pitomečku :)))
-