Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale on má pravdu. Protože jinak by ovčan nemohl volit takového zmrda a jemu podobné...
  • Ano Kalousek a jemu podobní si žili a žijou jak prasata v žitě. Otázkou bude jak dlouho si tak budou žít. Je to v rukou lidu. *16*
  • Pan Kalousek je jednoz prasat, která se drží na vrcholu politiky. Jen doufám, že tyto reakce, které píší normální obyčejní lidé čte. Všichni si zaslouží vyhodit z okna, ne jen on. Snad v roce 2012 přijdou lidé na to, že stávky nejsou o tom, že se procházejí po cestě, ale že je to třeba udělat tak, jak je to v jiných zemích....pravu se rozčílit a ...pak i třeba něco rozbít
  • Pane Kalousku v otázkách benefitů (stravenek,režijních jízdenek ap.) s Vámi souhlasím. Co se skrývá za potřebou nakupovat velké množství zboží já nemám ani tušení.Průzkum jsem si nedělal a ani nemám věštecké schopnosti. Udělejte si průzkum třeba v okresních městech a uvidíte,že vše je možná jinak. Někdo nakupuje aby ušetřil za dojížedění za každodenními nákupy, jiný je z pohraničí,kde jsou ceny tak přemrštěné,že se jim vyplatí si zajistit odvoz (pokud nemají vlastní auto) a nakoupit ve velkém základní potraviny a k tomu něco navíc pro rychlou spotřebu. A pak dlouho,dlouho do města nejedou a v místním obchodě si koupí jen chleba nebo pár rohlíků,nebo to co nutně potřebují v malém množství k vaření ap. A že jsou popelnice pořád plné,či přeplněné , to jste také asi nedomyslel.Poplatky za odpad jsou tak vysoké a neodrážejí postoj občanů za jejich třídění,že raději si nedávají práci s tříděním a chozením (u nás třeba 300m je kontejner) a prostě netřídí. Nastavte parametry ne jako za komunistů ale tak aby lidé platili pouze za to co spotřebují a potřebují zlikvidovat. Někdo má 4 člennou rodinu a naplní pouze 1 popelnici, ale platí za každou osobu nehoráznou částku.A přitom ani neprodukují odpad z kotle na tuhá paliva,protože se chovají ekologicky a mají kondenzační kotle na plyn. A jsou domácnosti 2 členné a naplní i 4 popelnice včetně popelnic za odpad z kotle na tuhá paliva.A to platí pořád jen poplatek na osobu. Taky by se Vám nelíbilo doplácet na druhé,jen proto,že sežerou i mrtvému z nosu,spasou co kde uvidí-hlavně že je to ve slevě.A omezení radní a zastupitelé místo aby kontrolovali (a to se dá) kdo se chová ekologicky a kdo ne,pouze zvyšují poplatky. Jsou města (a to jsem si zjistil) která mají racionální přístup a i spravedlivý přístup. A nakonec pane Kalósku dávejte sankce výrobcům co balí zboží do nereciklovatelných obalů a nevratných lahví ap. Ti totiž mají svůj podíl na tom,že lidé mají také plné košíky. 2 kartony mléka (24 tetra pack obalů) pro rodinu s 3 malými dětmi na 3 týdny zaberou skoro půlku koše.A takových možností proč lidé mají plné nákupní koše může být více.Třeba i to,že z vaší politiky mají pouze jistoty stresu a ne jistoty práce,bydlení ap. a proto to někteří řeší jídlem - třeba i nekvalitním.Protože potravinová bezpečnost a kvalita dováženého zboží ze státu EU a Asie je na šetření NBÚ a ne pouze zkorumpované ČOI nebo i policie.Prohnilí proti prohnilým nikdy nepůjdou.Takže si vytáhněte hlavu z p...u a přemýšlejte. Ministr pro životní prostředí Vám rád poradí.Zatím má dobré návrhy-jen aby ho prohnilí nepřehlasovali.
  • Když musíme poslouchat, taková svinstva z úst čuňat jeho typu, tak si jenom říkám, co jste si zvolili to máte a pro příště až půjdete k volbám, tak si uvědomte, že když budete volit kapitalisty, tak vám nic, ale opravdu nic nedají. Myslí jako každý druhý, jenom na sebe, hlupáčkovéWX5
  • a to největší prase, které žere, chlastá a mlaská je on sám *12*
  • jen jsem chtěla reagovat na komentář paní lidy...chtěla bych být v její kůži...fakt.ráda bych viděla, jak ze životního minima 10.600 korun vyžije s 5 dětmi...musím doplácet nájem, jelikož celý mi ho soc odbor nezaplatí,musím platit školku na 3 děti, syn studuje na střední, další na zš,výdaje jsou pořád.léky si musím hradit taky a to pravidelně...když mi zbyde na celý měsíc 3000 na živobytí...jsem šťastná...jsem samoživitelka a nikde člověk zastání nenalezne.bohužel nejsem romka, abych jezdila v medvědu...ale o to nejde...u nás v regionu není práce normálně,natož na částečný úvazek,tak co dělat?nezávidím,že se máte dobře,jen neodsuzujte ostatní!!!!nejsou všichni stejní a věřte,že mít práci,dala bych za to 5 let života...
  • Ano co se týče poslanců, ministrů a vládních úředníků tak má naprostou pravdu. Žijí si jako prasata v žitě!!!
  • Tak ho zaplať s,ráči, když jsi ho udělal.
  • Pane Kalolusku mluvte za sebe. jAKO prasata v žitě si tam žijete vy a nemáte představu jak žijí lidé nemocní , INVALIDNÍ, BEZDOMOVCI A DŮCHODCI. To co jste přidali důchodcům jste si měli nechat na zákusek , jIM TO VŮBEC NEPOMŮŽE A VY BYSTE SI TA NENAŽRANÉ ÚSTA Mohli ještě více nacpat.
  • Pokud mluví Kalousek o současné vládní bandě,tak má stoprocentní pravdu.Pokud má,ale na mysli ty kteří dělají za almužny v zahraničních montovnách,tak lže jako když tiskne.Právě prolhané politiky,bude třeba ,po budoucí revoluci,posílat šupem ,na "přátelský pokec s katem".Tam by jim katovský mistr rozšafně roztrhával jejich prolhané huby od ucha až k uchu.To je ta správná humanita a demokracie,jakou potřebuje tato země nejvíc.
  • Spíš se ptejte, kdo ten dluh udělal? Vy se osobně cítíte za dluh ČR odpovědný? Já rozhodně ne. Já jsem nedělal státní rozpočet, nehlídal jsem hospodaření se státními financemi ani jsem nedělal chybná rozhodnutí a zákony, které umožnily odliv státních peněz kamsi do neznáma. A nebojte se , současný dluh nezplatí ani naše děti ani vnuci a možná, že ani pravnuci. Při současném hospodaření státu je totiž nesplatitelný (jako dluhy ostatních zemí).
  • Filip z okna - Kalousek na hrad!
    Žijeme na dluh a kdo ho bude platit - naše děti.
  • kalousek to je největši zm.d po padu 1989 komunista převlečeny kabat prase ožrala tam nema co dělat byt to dělnik tak jede ale ten č.rak a ty dalši zmrdi si hrajou do noty všechny i s rodinama at pochcipaji a chcipnou *2* *2* *2*
  • Kalousek by měl zdechnout *10*
  • Tak to patříš k šťastným 10% národa, ale co ti ostatní. Souhlasím, že když si nezaměstnaní cikáni jezdí pro podporu v medvědech, je to špatně. Ale někteří jsou dlouhodobě nezaměstnaní jen díky tomu, že mají např. tělesnou vadu na kterou nedostanou invalidní důchod, nebo jsou už prostě starší a nikdo je nezaměstná, tedy ne vlastní vinou. Proto ale přeci nebudou žít v bídě. Hlavním problémem je to, že stát neumí rozlišit skutečně potřebné od vyžírků. Já patřím do stejné kategorie jako ty, pracuji 12-14 hodin denně, vystudoval jsem vysokou školu (podotýkám že za komunistů a všem, co mi chtějí připomenout, že to bylo za jejich peníze říkám, že neví o čem mluví), u firmy pracuji 18 let a ve své věku 47 let se učím jazyky a všechny novinky v oboru, abych svojí práci vůbec mohl dělat. Chce mi někdo plat 48.000 závidět, dělal by pro něj někdo to co já. Může to zkusit, šance máme všichni stejné, nejdřív ale musí ukázat, že opravdu něco umí a práci něco obětuje. Za svůj plat si žiji dobře, můžu si pořídit hodně věcí, přesto se mi nelíbí (i když by mi to mohlo být jedno), že chtějí brát důchody ovdovělým, sirotkům, skutečně potřebným snižovat podpory a zkracovat lhůty pro jejich vyplácení atd..
  • Kalousek nekalousek...lidi se opravdu nemaji spatne. Jen jsme si zvykli na to, ze co ma ten vedle - musim mit ja, takze i ti co se neucili, nesnazili, lini byli chteli mit vsechno....atd. Ekonomika je obrovsky pojem a neni to veda exaktni... a kdyz nekde leze supem dolu / jinde vystreli nahoru. Ted saha do vysin v Cine, presne proto, ze ti co se neucili, nesnazili, lini byli jsou obrovskou nakupni silou vetese, kterou se chteji rovnat. Treba nazor / jak ma nekdo zaplatit ucet za telefon z penez na podpore mi prijde mimo misu. Neodevzdavam 50% ze mzdy na telefonni ucet nepracujiciho, ani na nakup vetese - ale na to, aby se najedl, nez si nalezne praci. atd. Na Kalouska si klidně nadávejte...je to tajtrdlík, ale taky si je třeba zametat před vlastními dvermi. Já pracuju 12 hodin denne, prace mě baví a naplnuje - príjem mi kolisa mezi 15 - 25 k mesicne podle toho, jak se firme dari ten ktery mesic s prodejem....a vite co? Mam se dobre...
  • Az budete za to nic, co delate, brat 10.000 Kc, vratite teto zemi, co jste rozkradli nebo pomohli rozkrast, uvidite, ze se z toho "zita" = 10.000 Kc moc zit neda. A to pomijim fakt, ze nevite, co je to pracovat! Pane Kalousku a spol. jdete "dojit" jinou zemi, nejlepe by bylo, kdyby jste emigrovali, jenze kdo by vas chtel.
  • kalouska by bylo nejlepší nahnat kopat uran na Bytíz.Pak jej krmit takovou směsí,jakou se za komunistů krmila prasata.Aby prasatům v žitě tolik nezáviděl.
  • Ano, Kalousek a jemu podobní si žijí jako prasata v žitě. Ale co ti ostatní? Těm se mají zvyšovat kvůli měmu a jemu podobným životní náklady?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit