Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Antek
    Ty zmrde, vrať mi mé peníze, které jsem nacpal do sociálky za 43 let práce!!!
    • Nasser si ty hlúpý gadžo.. *14*
    • kdepa oni by tě nejradši ještě něco sebrali a pak semleli do kosteleckejch uzenin
  • Pilného výroky,jsou s psychopatickým podtextem.Tohle by normální člověk nikdy nemohl prohlásit.Také jsem měl o něm lepší mínění.Z čeho mají šetřit uklízečky,prodavačky,běžní lidé v dělnických profesích bez kterých by pan Pilný chcípnul hlady debbil.On se nažere papíru z kopírky,pokud mu vůbec tu kopírku někdo vyrobí a ostatně i ten papír.Pilný si neuvědomuje,že lidé v těchto profesích nemají tak vysoké platy aby si mohli šetřit na důchod.S Pilným ANO šláplo setsakra vedle.Ještě že za chvíli jsou volby a pitomeček půjde.Žádná strana takového egoistu a dogmatika angažovat nemůže,Jedním slovem je to -VŮLL-
    • nesser už to v agrofertu nezachráníte
      • Základní pravidlo psychologie-BLÁZNŮM SE NIKDY NEODPORUJE-píš dál ty svá moudra. *1* *1* Máš to i s úsměvem. *1* *1*
        • Taky ti neodporuju, promin doktore a máš tam kliku na své straně - to těžko ta je na chodbě a tobě přes polštáře běží dobře jen wi fi *1* a hned vedle je Napoleon 11 *1*
          • unum post aliud sapientia,tebe žeru. *1* *1* *1* *1*
  • Prostě a jednoduše. Po výrocích onoho pána je pro všechny občany nad 50 strana ANO NEVOLITELNÁ, protože když dovolí tohle mezi sebou, dává jasně najevo, co je zač a co od ní můžeme čekat.
    • Naprostý souhlas. Jenom bych dodal, že ANO není žádná politická strana s jasným programem, je to pouze jakési "hnutí" a jeho "program" spočívá v tom, že jeho fýrer chce řídit stát jako (svůj) podnik.
  • Je zrejme opravdu tak tupy jak se presentuje.
    Lide, kteri si "poridili" bydleni- no ano, lide, kteri si smeli od statu odkopupit vlastni byt za minimalni castky, ovsem na to nikdo nemel vlic a neni to tudiz jeho zasluha.
    "Setrit si na stari", jiste, z platu,ktere se pred 91 roke "vysplhali" na 3,000 a pak do roku 2002 az na 12,000, postupne, silide meli nasetrit na 15,00 duchod.
    Zapocet ani zkouzku z matematiky Pilny neudelal.
    "deti" se maji starat- a to i ty,ktere se narodily handikepovane, zemrely nebo si neyydelaly dost. A co ti, kteri deti nemaji? A mit nemohou?
    Pochopitelne nikdo nema partnera navzdy, jeden zemre drive. Z logiky zkouzku take neudelal.Lide, kteri malo vydelaji si nemohou sporit ani dnes, Pilny je tedy odsoudi ke smri na katorgach.

Ono je to vsechno trochu jinak. Pilny reprezentuje zajmy jedne, velmi bohate a mocne skupinky. Ta si chce udrzet priliv ohromeho bohatstvi, pan minister chce 250,000 mesicne, imunitu a vyhody na zivot. To stoji hodne penez ale vic stoji predrazene trafiky kamaradaum, pokud na to musi byt, na duchody neni.

Tak at staroch s rakovinou jde makat. Pan Pilny chce Ferarri. Nejen pro sebe, take pro deticky.Ty pracovat nebudou, budou "zasedat" v radach podniku, kterym vlada dava granty a zakazky. Pan minister se postara.Krasa jsou ta "rozhodnuti", vsechna politicka rozhodnuti os roku 1996 je omezuji, ve skutecnosti bez znamosti a konexi k uzavrene skupince jsou tato "rozhodnuti" mnohem omezenejsi nez byla pred rokem 1991.
  • Souhlasím s panem doktorem, kde jsou ty miliardy vyvedené do státního rozpočtu. Národ není stádo, ale pamatuje si. Hlavně že si naši zákonodárci nezapomněli opět přidat tisíce, ale důchodci mohou lézt do práce o berlích???!!!! Patřím ke skupině čekatelů na důchod, ale jak a z čeho mám ještě šetřit? Celý život jsem poctivě pracovala a odváděla desátky, vychovávala děti, spořila pro děti a nyní, když stojí na svých nohou mám jít žebrat??? Nebo mě musejí živit?? To je na hlavu postavené. Potýkám se se smrtelnou nemocí, třeba pane ministře státní rozpočet ušetřím. Nezapomeňte, že i VY budete možná jednou starý, nemocný a nepotřebný. Aklim
  • Přestaňte živit dlouhodobě nezaměstnané(socky),rozpusťte byrokratický aparát a máme na důchod už od padesáti.
  • Jestli že nedostanu žádný důchod tak nemusím platit ani OSSZ. Kdo bude živit tu armádu úředníků na OSSZ. Pan ministr by si měl stoupnout před zrcadlo a dát si pár facek. Raději víc párů.
    • wasube
      Měl by jít konečně do důchodu. Jestli těmi žvásty, jak mají důchodci pracovat do 80 let má na mysli sebe, tak je to hnus, že v politice máme dědky, co jim už stáří leze na mozek, at jde raději sekat tu trávu, blb.
      • von sekat neumí asociál,přestože inteligentní ale blb
  • od koryt.......politiky učinit trestně a hmotně odpovědnými..........tím ubude zlodějen a biliony se jen pohrnou........jsem zvědavý komu straničtí zloději pod rukou za hubičku a své úplatky střelí to lithium na Cínovci....a pak budou ječet že prý nejsou na nic peníze......to hajz..lbába z hlavního nádraží umí hospodařil lépe než ta tlupa stranických netáhel.....
  • Antek
    V tomto případě mi vraťte peníze, které jsem nacpal do sociálky za 43 let práce!
  • Klidně si budeme šetřit na důchod, ale ať nám ta nenažraná vrchnost vrátí to, co nalila do
    privatizace bank, rozkradené a zrušené prosperující průmyslové podniky, vlezné do EU,
    rozktadený státní zlatý poklad a spropitné pro církve, zdevastovaná energetika pod záštitou německých E.ON, a poplatek za vodu , kterou platíme francouzům.
    Ono by se toho dalo popsat ještě hodně. To nám to zvonění klíči a vstup ukřivděných disidentů na politickou scénu přišlo pěkně draho. Ještě nenarozené generace nás budou
    proklínat, co jsme to s tou naší republikou provedli.
    Ono se to panu Kalouskovi, Nečasovi, Bělobrádkovi, Sobotkovi a dalším, kteří jsou z našich daní už za "vodou" pěkně žvaní. Ulili si finance na zahraniční účty a pokud by se to zde "podělalo", odstěhují se třeba na Floridu. Pod hlavičkou dobrého hospodáře nám naše slavná ČNB znehodnocuje korunu a nahrává zahraničním spekulantům.
    To se panečku máme! *16* *16*
    • Tento čistý jako křišťál premiér - lidé čtěte............................................................................ Fwd: Skandál premiéra...v Itálii má z prodeje OKD 3 hotely
      Za prodej OKD prý přistály na jeho kontě desítky melounů, za podíl z rozprodaných bytů OKD si prý Slávek pořídil v Itálii 3 hotely. Není to skvělý předseda vlády???
      Prosím, čtěte a přeposílejte všem normálním a poctivým lidem. Teď už jde opravdu o hodně.
      V přímém přenosu vidíme, čeho jsou politici schopni, když jim jde o koryta. To, co sedí
      v Poslanecké sněmovně a Senátu ČR je bezcharakterní spodina - žumpa, až na ty, kteří jsou bezprecedentním způsobem špiněni. A to za pomoci sdělovacích prostředků, na které
      musíme ze zákona přispívat !!! Máme však mail a zdravý rozum. Podle mého je jediná cesta, jak skoncovat se zlodějskými a prolhanými partajemi ČSSD, ODS a TOP09. Nedáme jim ve volbách ani hlas - dokud to ještě jde. Tihle už naprosto zešíleli. Chtějí nás za jakoukoliv cenu zbavit námi zvoleného prezidenta a zároveň ministra financí, který jim začal škrtit ty jejich penězovody......A jako novinku nám zřejmě pražská kavárna připravuje "Majdan" - viz demonstrace proti Zemanovi a Babišovi. Tady už některým politikům nejde o koryta, nýbrž mají strach, že si na ně konečně došlápne ruka zákona. Proto ty zběsilé akce, které mají odvádět pozornost od jejich zločinů. Oni dobře ví, že pokud ve volbách přijdou o moc, JE S NIMI ÁMEN !
      Prosím, probuďme se a dejme ve volbách STOPku ČSSD, ODS a TOP09 !!!
      • Nějak z toho seznamu stopek vypadlo ANO. Tak jej doplňiji.
        • Tento doplněk je v kanceláří agrofertu zakazán. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit