-
WD
Ahoj, tak jsem koupil warch dogs přes key4you formou nějakého slevového kupónu, takže jsem se registroval na uplay, dal do košíku WD a zadal ten kód a koupil, ale při naistalování služby uplay hru nevidím v moje hry, je tu někdo kdo to kupoval stejně, nevím jestli se tam objeví až v den vydání -
-
Je to naprosto normální u předobjednávek na upaly ;) objeví se ti až v den vydání hry :)
-
-
Díky a nevíte někdo bude tam nějaký coop ?
-
-
Coop hra bohužel neobsahuje :/ ale je tam freeroam, tak aspoň něco :)
-
-
-
-
Plants vs. Zombies je na Originu do 28.5. zadarmo ke stažení. Jestli už to sem někdo dal, tak sorry, ale nebudu se prohrabovat vším tím marastem kolem Watch dogs...
-
-
To už běží asi měsíc:)
-
-
Tak proč to na mě vyskočilo doprčic až dneska, když jsem tam několikrát týdně *1*
-
-
-
Watch_dogs denní světlo
Pokud někoho štve vybledlost/"vyblitost" textur/osvětlení ve dne, zkuste si nastavit jas na minimum, trošku to pomáhá (S důrazem na to trochu)
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1547997_10201153891209697_7536486376822228874_o.jpg
a na minimu
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t31.0-8/1669743_10201153891169696_6317927132226699152_o.jpg
Ještě edit... jas/brightness hry, ne monitoru *1* -
-
to hraješ na co? Low/Medium???
-
-
Nehraju, sice mě tady za to asi zabijou ale čekám na ps4 verzi... nastavení na těch screenech je Textury na high, žádný AA, základní AO a všechno ostatní na high.
V tomhle nastavení to na mojí stařičké gtx560 1GB s core i5 2500k jede na 20-25 fps, což je logické když textury na high doporučují 2GB Ram na kartě, kdybych měl v umyslu hrát to na pc tak to asi budu muset ještě zhodit dolů -
-
VRAM ti to vůbec neovlivní. Je to jen marketingový tahák. Někde si najdi testy srovnávající průchody fps apod. s 2 a 4 VRAM na gpu a pochopíš, možná. Spousta z vás tu často píše mylné informace co se hardwaru týče.
-
-
Neměl jsem na mysli málo fps ve spojení s VRAM ale nedostatek místa na ní pro neustále se donačítající textury a shadery, způsobující i vteřinové záseky hry
-
Vram neučuje fps panebože, ale plynulost hry. V Thiefovi jsem měl taky dost FPS a sekalo se mi kvůli nedostatku VRAM. Nedostatek VRAM=Neoptimalizace viz totálně letošní zprasené hry jako Thief, Wolf, Watch Dogs... Zaklínač 2 měl textury, jestli se nepletu 2048 x 2048 a jelo mi to v pohodě na max s gigovou grafikou...
-
Ano, nekteri sem pisou blaboly, treba ty ted. Zjisti si jakej vliv ma velikost RAM na vykon a mala napoveda... co se stane kdyz ju neoptimalizovana srajda zaplni. *5*
-
-
Jsi mimo. Zjisti si, co jsou to latence nebo percentily. Já se bavil o průchodu fps.
http://alienbabeltech.com/main/gtx-770-4gb-vs-2gb-tested/3/
-
-
-
ok, díky..
-
-
-
Ke hře by měl být manuál jak co přesně nastavit a editovat aby to nějak vypadalo :)
-
-
Lidi mají aspoň šanci podílet se na vývoji *15*
-
-
...A pak vyvinout skoro jinou hru jako v případě Skyrimu s modifikacemi *15*
-
-
-
-
Tady si někdo fakt myslí, že verze ze Steamu je v něčem jiná, než ta z Warezu ? :D Je to uplně to samé kriste pane, akorát je to hacknuté. Je to normální finální verze, která se tak nějak zatoulala kam neměla cestou do obchodu na pult :) ... prober se, kde žiješ.
-
-
To není tak úplně pravda. Obecně warez verze PŘED vydáním se liší od té v originální ze steamu v den vydání často tím, že originální obsahuje patch (jestli je v den vydání), DLC (jestliže to si to někdo koupil), a různé jazyky.
Warez verze v den vydání se pak jak píše krom cracku neliší.
Tady je hlavně komedie, že to Ubisoftu vždy unikne předem. To je problém. -
-
No hele nemáš pravdu, třeba Wolfa mám z *** :) a bylo to komplet s patchem, nic jsem neinstaloval, jen rozbalil, zapl a hrál. Vše funguje jak má.
-
-
Protože ho máš v den vydání. Den vydání je často pro různé země jiný + časové pásma.
AC:IV vyšel snad týden předem.
Ale jinak jo. Podstata je stejná. Je to prostě stejný jako koupená hra jen to má crack. -
-
Pan ucitel cestiny: Ja to myslim tak ze nekdy vyjde Proper... fix Repack je to chyba grupy ne cloveka co si to stahnul. BTW...
-
Nekdy tam zustane i pulka ochrany a hra pak zere vice procesu *15* ... pak vyjde fix atp... klasika. *3*
-
-
Je to rukama a (ne)schopnosti stahnout funkcni verzi/crack, nikdy se mi nestalo ze by neco fungovalo jinak nez original, spatny fps, zaseky atd... *7*
-
-
-
-
-
-
Obrazem: Grafické porovnání mezi "Ultra" a "High" grafickým nastavením PC verze Watch Dogs a video prezentující destrukci aut.
Takže je to takové arkádovější GTA IV s o něco lepší grafikou (a to jen v některých ohledech), vydané o 6 let později. Cool. -
Nové Direct-feed screenshoty z The Order : 1886
Pár screenů ze hry co hned po watch dogs tvoří v poslední době šílenství
http://gearnuke.com/order-1886-gets-new-direct-feed-screenshots-shows-plenty-gunplay/ -
-
Obrazem: Grafické porovnání mezi "Ultra" a "High" grafickým nastavením PC verze Watch Dogs a video prezentující destrukci aut.
Takhle nejak si predstavuju next-gen vizual -
-
Tohle a Batman Arkham Knight. *4*
-
-
-
To si delaj srandu ne ?? Vzdyt to vypada uplne ... ja nevim prumerne ?? A to i na ultra !!! A co to je s tema autama to jsou z kremenu ze tak jiskrej .... ze bych tu predobjednavku zrusil .... -
-
na mňa tá grafika pôsobí sterilne, plocho... je to všetko síce uhladené, rozlíšenie textúr je dobré, modely ok ale všetko je akoby bez dotyku umelca. Musím povedať, že Infamous sa mi páči viac.
-
-
rozhodující je hratelnost, ne grafika, už je trapné jak pc hráči porad resi jen grafiku
-
-
Většina co kupuje tohle nesdílí. Jinak by se nikdo nepatlal s grafikou.
Navíc proč nemít oboje? Není to možné? Mafia to dokázala, staré rpg a další hry, které měli ve své době dobrou grafiku :) -
Já to taky nechápu (a neřeší to dle mě jen PC hráči), mně se grafika líbí, počkám si na nějaké recenze, pak uvidím jestli pořídím. Blejt tu nějaký teorie nemá smysl, akorát se tim děsej ti hlupáčci co si objednali edici za 2000
-
-
"Těm hlupáčkům" je úplně jedno, co tu kdo bleje. Já mám předobjednanou klasickou verzi a je mi to taky fuk. Jen by si měli ti, co tu psali nesmysly uvědomit, že tu většinou řešili warezovou verzi.
-
"mně se grafika líbí"
prečo riešiš grafiku ?
-
-
o hratelnosti píše fanoušek Skyrimu.. lol
-
-
Infamous je úplně někde jinde. Tohle spíš vypadá jako GTA IV s hd texturama. Infamous je menší hra, proto jsem nečekal tak bohorovskou grafiku, ale tohle mě vyloženě zklamalo.
-
Nemá to tessellation *15*
Proto je to ploché.
Tvl GTA V vypadá v určitých ohledech lépe. Také se tam lesknou vozidla (sice asi ne tak suprově) ale jeden to na hodně starém krámu. -
-
Tessellation s tím nemá absolutně, ale absolutně nic společného.
Je to prostě špatně a sterilně otexturováno. Umělecká režie taky nic moc. -
-
A nasvícení scény je katastrofální (pokud to je tedy opravdu na ULTRA).
-
-
-
-
Tohle je prostě na nic.
Bez fakt nevíš nic a blbci to schválně dávají aby si někdo myslel jak to je super.
Proč nenapíšou Ultra = takové rozlišení textur...
Pak by bylo jasno, jako u nového Wolfa anebo modifikací pro Skyrim.
Navíc na Ultra to údajně chce 3GB VRAM. To je sice zajímavé ale na to jak vypadá? To asi vše načte předem i to co nevidíš :) To možná bude také špatné řešení a zaklínač 3 to má podle toho co říkali o mnoho lepší. I Starý Skyrim to má udělané snad lépe. Sice modifikace zaberou hodně paměti ale lze si nastavit od jaké vzdálenosti to bude vidět kvalitně.
- Zatím snad nejlepší Engine je Cryengine. Vypadá to skvěle a lze to vybalancovat aby to jedlo většině. Případně ten upravený pro Zaklínače 3. -
luxusní grafika
-
-
Mafia II Complete Pack za 10€ !!
80% sleva a to se vyplatí *3*
http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/action/mafia-ii-complete-pack/ -
-
Ta hra nestojí ani za tuhle cenu.
-
když byl ještě GMG v dolarech, ten complete pack tam byl za 9,32 dolarů (jen pro info, zase tak velký rozdíl to není)
jinak zde 2 hry od 2K za 9 dolarů dohromady, takže je možné sebrat Borderlands 2 + Mafia 2, ale zase to nejsou complete edice, což je k prdu
http://www.nuuvem.com.br/promo/dose-dupla-2k -
Anebo o 70 kč levněji, pokud se na gmg zaregistujete přes proxy.
-
-
Aiden Pierce: Vigilante Masturbator
https://www.youtube.com/watch?v=1nCGPiFIhV4
*15* -
-
Ty totožný animace 3 NPC kolem 1:50 to je taky úžasný...
-
-
Next gen open world sandbox... myslím že i GTA V je na tom s reakcema okolí líp
-
-
*15* Chtěl jsem napsat to samé. Navíc prdel, jak ty NPC reagují ve stejný čas.
Navíc to se odehrává na vesnici? Zablokuješ dopravu a stojí tam 6 aut. Kde jsou ty zácpy z GTA... -
-
Ach ty zácpy na dálnicích .. Rockstar North jsou prostě čarodějové.
Možná už chápu tu recenzi 7/10 na to webu co to měl dřív než všichni s tou citací na konci "Hráči budou chtít zůstat v Los Santos ještě o něco déle"
-
-
-
-
Ten maník v 1:26 mu zřejmě říkal, že se z toho může i oslepnout *1*
-
-
Minirecenze - Watch Dogs
Jen jsem to testnul, protože teď hraju Wolfa a nemám rád skákání ze hry na hru, nicméně vytuhl jsem u toho 2 hodiny, až jsem zmeškal start F1 grrrr ! :)
Pro mě zatím příjemné překvapení, výsledek se zhruba rovná očekávání co jsem měl. Atmosféra hodně příjemná, postavy taky fajn, celkově gameplay se mi líbí, zezačátku je toho moc, než si člověk zvykne, ale zvyknete si rychle, je to intuitivní. Jízdní model dostačující, mezi auty jsou rozdíly (několik kamer i zevnitř), překvapilo mě prostředí (zničitelnost, funkčnost) a reakce na něj (chování lidí atd.). Příběh mě chytl, jsem zvědavý co bude dál. Vlastně ani moc nevím, co sem psát, hru si teprv oťukávám, ale za mě teda spokojenost prozatím.. snad jsem aspoň někoho kdo váhá trošku optimisticky naladil. Jsou tam fajn detaily, třeba když jdete v úkrytu spát, tak si nastavíte v kolik hodin se chcete probudit (kvůli noci) apod.
Však uvidíte ..
Grafika se mi líbí, mohla být lepší, trochu mě to mrzí, hlavně ve dne je to takové celkem o ničem, ale to už se nic nedá dělat. 4570+760 na ultra jako po másle. -
-
http://youtu.be/4ZyLlmsNO8E
-
Kde jsi ji koupil?...
-
-
Řekl bych, že na torrentech :)
-
-
Ale to je nezákonné?Jsi si toho vědom?!
-
-