-
Vánoční balíček Square Enix zákazníky moc nepotěšil - ukrýval hry Just Cause 2, Hitman: Blood Money,...
tak tomu rikam vyhoeny penize
to uz je lepsi pecko z trafiky *13* -
-
Který tobě stejně nikdo neprodá *1*
-
-
Verbal po games.cz
Tož inspirující diskuze. Přepokládam, že půlka příspěvku je od Veskoslava, ale já to s ním mám opačně. Já mu fandím, je to takový naš Verbal, samozřejmě není tak vtipný ani pohotový a ani tak chytrý jako Verbal, ale je to náš hlavní troll čili od mě máš bod a držím pěsti a hlavně to nezdávej. -
-
Cetl jsem si jeho CSFD profil, tedkanc a uch tohle je fakt neco co se nedeje kazdy den... vlastne rok ani vice let. Radsi 50 Veskoslavu nebo i vice, treba polovina Games nez toto.
*11* *12*
-
-
No
Steam zatím nic moc....Zatím nejhorší "výprodej", co udělali. I když Origin je na tom pořád ještě hůř a Uplay ani nezmiňovat. -
-
tak si jdi spravit naladu do Lidlu *6*
-
Dyk se to rozjelo teprve dneska, co čekáš? Že daj všechny hry na -99 %, a pak do 3. ledna budou koukat?
-
-
Se tam změnili ceny teď:) Už to vypadá lépe ta nabídka:)
-
Ne. Jenom podzimní výprodej byl první den lákavější. Ale chápu, na co narážíš.
-
-
Tak pro mě, jako zákazníka, i pro ně, jako prodávající, je výhodnější rozvrstvit to do delšího časovýho údobí. Kdyby vysázeli všecky svoje trumfy hnedle ze začátku, tak je to k ničemu, Takhle se každej den vytasej s něčim, očekávat všecko pvní den a hodnotit podle toho celej výprodej je pitomost...
-
-
Taky nehodnotím celý výprodej. Jenom začátek je slabší oproti jiným steamovským výprodejům.
-
-
-
-
Vydavatelé nedělají balíky s hrama na slevu a chybí taky balíky indie her.Už to za h o v n o stojí pěkně dlouho.
-
-
No jak kdy. Někdy se vyplatí koupit, jindy ne. Ono je to spíše o tom, jestli člověk chce ty slevy hledat nebo to má pohodlně na jednom místě. Problémem je spíše to, že se Steam vymáčknul na podzímní výprodej.
-
-
-
tak jsem rozbalil ten Square Enix bylo tam:
Tomb Raider
Just Cause 2
Hitman: Blood Money
Dungeon Siege III
Všichno dostali to samé? Já jsem spokojen, krom JC2 z toho nic ještě nemám. Nicméně čekám kolik se objeví nářku že tam nebyly hry za 4x 49€ *1* -
-
Já jsem měl také to samé. Bratránek má místo Tomb Raidera nového Hitmana.
EDIT: Chyba, bratranec samozřejmě to samé jako my ostatní. Špatně se na to podíval.
-
-
Saints Row game
Podle neoficiálních zdrojů se pracuje na nové hře z prostředí šíleností. -
-
Série je výborná, takže pokračování je logické, ale vůbec si neumím představit, co v něm bude - poslední díl nastavil laťku velmi, velmi vysoko *1*
-
-
Já se přiznám, že jsem nehrál ani jednu hru.
-
-
Tak je tam dost specifický humor, ne všem to musí sednout, ale jako oddechová hra je to parádní *4*
-
-
-
-
Hopsánek=Veskoslav
Lidičky kuknětě na další stránky v bleskovkách, jak hopsánek nadává do gum. Nebo o článku o Dragon age a jeho fanatická reakce na kritiku Bioware. -
-
Pro mně je zase Šipečka, TheGGG, ten druhý bieber, 11th_Doktor a všichni anonymové, co píšou podobné (censored) všechno jedna a tatáž zamindrákovaná osoba a nic na tom můj názor nezmění a píšu to sem? Jo, teď už ano :) Z 99% ale nereaguji a doporučoval bych zde některým to samé ;o)
-
Prestan spamovat ddevkoo blba. *16*
-