-
Na GOG vyšla hra I Have No Mouth And I Must Scram
http://www.gog.com/game/i_have_no_mouth_and_i_must_scream
5.99 USD. -
-
Ještě že ji mám ve stejné kvalitěna CD ze starého Score ... nebo to byl poslední z Excaliburů ?
-
-
byl to excalibur :) taky mám, ale radši jsem znovu koupil na GOGu, protože tam je anglická verze - čeština od Andreje byla sice v tý době fajn, ale bylo znát, že to překládal někde v nějakým texťáku bez kontextu, takže některý překlady byly dost mimo mísu vzhledem k tomu, kdo a kde je říkal...
-
-
-
Rozmanitý svět Dead Rising 3 jde vytvořit pouze na Xbox One, současná generace konzolí (X360) by jej...
*1*A pod pláštíkem marketingových blábolů - Konečně doznání, že celá série Dead Rising mohla být na PC už mnohem dál ... kdyby nebylo konzolí *3* -
-
*1* A pod pláštíkem klasických PC blábolů - Konečně doznání, že alespoň jeden díl Dead Rising mohl vůbec být na PC ... kdyby nebylo konzolí *3*
-
-
L4D je stejně dospělejší hra ,)
Když už tak dva ze tří chystaných .( Dead Rising 2 is the sequel to the popular Xbox 360 game Dead Rising. It was released on the 28th of September in North America and the 24th of September in Europe on the Xbox 360, Playstation 3, and Windows PC ..)
Jako by PC hráč měl kdy děkovat konzolím za exkluzivitu na GTA . Tohle není flame tohle je fakt . *10*
-
-
-
Paleta s páčkovačema připravena
Jéééééé a ještě fotku, kde má MS záchody, prosímm, joooo twitter, shitbook, všude to prosím dejte, to bude božííííí. -
Men of War Bundle
Men of War Bundle za necelé $4: http://www.bundlestars.com/all-bundles/men-of-war-bundle/ - bude rozdávání klíčů? :D -
-
Tři díly jsem už nakoupil minule. Moc pěkná hra to je, ale trochu těžká :)
-
-
Hry mají být těžké ...aby to byla výzva i pro ty co nehrají jen COD ,Minecraft a Sims ,)
-
-
Ale jo já si nestěžuju, jenom nehraju moc RT strategie, takže je to pro mě docela masakr. Ale pořád zkoušim protože hra mě fakt baví. Pěkná grafika, zničitelnost prostředí, kdy po boji na mapě nezůstane kámen na kameni.
-
-
-
Jen doplním: já nežebrám, já si to koupil (a klíče použil).
-
-
Bugbear kutí novou Flatout-like hru
Fanoušci mají možnost si jí předobjednat na http://nextcargame.com/ v několika verzích. -
-
kurňa já sem prvně četl Fallout ((:
-
-
Microsoft bude podporovat X360e přes 100 her pro tuto platformu.60 až do roku 2016, ve vývoji
Taky plus 100 her mmm , to je nadhera, pak zlevni Xone a prejdu plynule na Xone , co vic bych si mohl prat *2* . -
-
Mam fanousky, nekomu lezim v zaludku ? Nebo ciste dostavam minusu zpravidla ze , se muj nazor nelibi (no flame) jen jsem se slusne zeptal *3* .
-
-
Úplně se vykašli na čárky. Prostě dělej, jako že vůbec neexistujou. Vsadím se, že i kdybys psal naprosté nesmysly, tak budeš dostávat míň mínusů.
-
-
Ted jsem na rozpacich a nevim jakto mam brat. *13*
-
-
-
-
Microsoft navýšil výkon procesoru konzole Xbox One z 1.6GHZ na 1.75 GHZ.
Coz je plus, a pro mne XONE je a bude vzdycky favoritem. (mozna kvuli, me prizni k X360 *15* ). -
Heavy Rain mohlo být X360 exkluzivitou, ale Microsoftu se nezdál příběh o únosu dětí. Vývojáři tak nabídli...
Mrkvosoft a jeho priblbla politika, (stavim se ze u ostatnich her to bylo urcite, neco podobneho.) Achjo penouze na odkoupeni "gigantu" finske Noikie maji ale na PS3 only titulky, ohrnujem nosanek ze. Burn in hell , ashes to ashes. -
Helikoptéry v Battlefield 4 již nevyletí tak vysoko jako stíhačky, budou mít rozdílný výškový strop.
Coze je myslim i plus. ( vzhledem k ferovosti.) -
Helikoptéry v Battlefield 4 již nevyletí tak vysoko jako stíhačky, budou mít rozdílný výškový strop.
Stále víc mi přijde že BF3 byla beta pro BF4.