-
Watch Dogs 14 minut gameplaye
Na gametrailers ted vysel gameplay mimo jiny ukazuje i ten multiplayer, prijde mi to uplne super. A taky jako AC v soucasnosti.
http://www.gametrailers.com/videos/avuk0r/watch-dogs-14-minute-demo -
-
Tenhle gameplay (i s MP) jsem už viděl, před docela dlouhou dobou. Jen byl možná trochu sestříhanej.
-
Tak to AC snad ne. To nebylo moc super 😞 Hlavně demence bojů apod.
-
-
Microsoft navýšil výkon procesoru konzole Xbox One z 1.6GHZ na 1.75 GHZ.
to je jak můj telefon -
-
pc rulez
moje PC ma "jenom" ctyrjadro zato ale 3,9 Ghz 😁 -
no tak je to jak jeho 4 dvojadrove telefony... 😁
-
Ty máš v telefonu osmijádro, 8GB ram a x86? Tak to je krutopřísnej telefon.
-
-
a nosí u toho trafo velikosti samotnýho xboxu
-
To víš no. Nová generace z Číny 😁
-
-
-
datum vydání PS4
pro ty,co to nevědí,tak sony CZ oficiálně ohlásila datum vydání PS4 na 29.11. 2013 -
-
http://www.elviapro.cz/konzole-playstation-4-500-gb-cerna/d-15466-c-307/ tady je jeden z oficiálních obchodů sony......je tam i datum
-
-
"Veškeré ceny i údaje jsou pouze orientační."
-
-
Tak tohle už bylo dávno dementováno, nebo z čeho vycházíš?
-
-
z oficiální stránek PS4,který vybádá k předobjednání a několika obchodů
-
-
Nemohu najít, nějaké upřesnění by nebylo?
-
Kde presne vidis datum?
http://cz.playstation.com/ps4/
-
-
-
-
První preview GTA V přímo ze hry !
IGN už měli to čest si GTA V zahrát. Z velkého preview tu máte pár nejdůležitějších poznatků.
Inventář zbraní uchovává všechny vaše sebrané zbraně, i když vám došly náboje nebo jste zatčeni.
Policisté jsou chytřejší než ti z Liberty City a mohou vás zastřelit z dálky.
V první Franklinově misi nazvané Repossession zabaví Franklin a jeho kamarád Lamar motorku pro svého šéfa v prodejně aut.
První mise, která představí všechny tři protagonisty, se nazývá Three´s Company- viděli jsme tuto misi
v gameplay videích, kde všichni tři spolupracují při likvidaci cíle v mrakodrapu v centru města.
V jiné misi, nazvané Derailed, unesou Michael a Trevor vlak.
Trevor se pomstí v misi Nervous Ron, kde se zaměřuje na některé členy Lost MC, kteří vyplenili jeho přívěs.
V misi Vinewood Babylon musí Michael sejmout soukromé tryskové letadlo, aby získal balíček, který je na palubě. -
-
"Policisté jsou chytřejší než ti z Liberty City a mohou vás zastřelit z dálky. "
Vzhledem k tomu, jak AI perlilo ve čtyřce, to asi nedalo moc práce. Takhle to dokonce skoro vypadá, jako by IGN nepomáhalo Rockstaru s marketingem. -
-
No, skoro to tak vypadá u naprosto každé AAA hry na IGN 😂
-
-
ten inventář mi přijde jako dost blbá věc
-
-
Jo pro extra tupce. Jako by byl problém v minulých dílech sehnat si novou zbraň. Snad to modifikace bud řešit.
-
Proč
-
To teda...kor kdyz se to tvari tak relativne realne...
-
-
-
PS3 verze Diablo III má problémy s poklesem počtu snímků za vteřinu.
Četl sem si recenzi na Konzolista.cz a tam nepadlo nic o kolísání frameratu... Naopak PS 3 verzi chválí, že má stabilní framerate, tak nevím. -
-
Hmm tak kdo tu potom tolik básní a nehraje ? ....
-
-
Aoyagi: Lg je jeden z leaderů, co se týče těchto menších panelů, naopak u těch větších (televize) je to katastrofa v rámci lcd. Za tychle peníze to je vždycky o kompromisech.
Každopádně jako u všeho platí, že více než na značce, záleží na konkrétním modelu, já bych si třeba LG monitor taky nekoupil jako tak, ale ta 235P je za ty peníze opravdu výborná. -
-
Jako jo, asi to nebude špatný monitor, ale pořád budu tvrdit, že čistě na hraní rychlých her je TN pořád lepší.
-
-
myslíš TN v té ceně? To nevím teda, samozřejmě nějaký špičkový model TN bude lepší, než trochu lepší IPS, ale vem si, kolik lidí má doma všelijaké šmejdy, starší monitory v hodnotě tisícovky a hrají na tom v pohodě nebo si to aspoň myslí, protože neměli zatím nic lepšího, respektive stačí jim to.
Každopádně můj další monitor (někdy za x let) bude určitě 120Hz (nativně), v té době už to třeba bude standart, kdo ví ...
-
-
-
Gangy GTA V namluvili členové reálných gangů.
nepřijde vám to trochu blbý? "zaměstnávat" kriminálníky, co prodávaj drogy, pasou holky a střílej po sobě?
to je jak poprosit Hitlera, aby sám sebe nadaboval v nějaký hře... -
-
třeba to je součást veřejně prospěšných prací 😁
-
klasický PR kecy 🙂
-
Hitlera poprosit muzes ale pochybuju ze ti odpovi...
-
-
no jo, tak mě zrovna nenapadnul žádnej stejně profláklej současnej záporňák... 🙂
-
-
TheGGG 😉
-
-
-
Tak určitě to nebudou "praví" gangsteři, ale jen nějaké lamy co si na ně hrají. Vzali nějakého niggu s kšiltovkou dozadu, který se válel po ulici, který okrádá svoji babičku a kupuje si za to pak prostitutku.
-
-
Tak psali že treba jednoho pustili den před nadabováním z vězení, jestli tam byl za kradez lizatka nebo desetinásobnou vraždu už tam neni 😃
-
-
-
První patch pro Killzone: Mercenary je 1.2GB veliký, celková velikost hry tak nabobtná na 4.5GB.
1.2 GB - peknej macek 😁 -
-
Vidim, ze jste se zamerili na to nejdulezitejsi ... carka nebo tecka - to je oc tu bezi 😁
-
takže my už přejímáme i cizí psaní desetinný tečky místo čárky?
-
-
A neni to jedno? 🙄
-
-
Hloupému možná jo, tečka je totiž blbina v českém jazyce.
-
-
Vzhledem k tomu, ze se plno materialu (v ramci ruznych oboru) prebira z anglickeho jazyka a spousty vypocetnich a modelovacich programu jsou v anglictine a tudiz i vystup a vstup v anglickem formatu, tak mi v dnesni dobe zamena desetine carky za tecku neprijde jako takova tragedie.
Chapu, ze to v nekterych situacich muze mast, ale zrovna u tohoto konretniho prispevku je asi kazdemu jasne, o cem je rec.
-
-
-
-
-
Xbox One 1,7Ghz
Dnes startuje výroba, tohle je finální frekvence místo původních 1,6 To jen kdyby to někoho zajímalo 🙂 -
-
1.75
http://www.nowgamer.com/news/2067709/xbox_one_cpu_upgrade_confirmed_by_microsoft.html -
-
Dobrá zpráva, nicméně PS4 je pořád výkonově silnější, tak to aby v MS začali s tím cloudem "kouzlit". 😁
-
-
-
BenQ RL2455HM
Navíc tady ten monitor nemá 1ms, možná tak v režimu G2G někde v laboratoři a to je naprosto k ničemu, možná pokud chcete hrát černobílé hry, pak je to super... nazývat monitor za 4tisíce herním monitorem, to chce odvahu. Pro zájemce doporučuju LG 235P , má IPS panel a je o třídu jinde, než tohle, za stejné peníze. -
-
Tvrdil jsi že za 4000 nemúže být dobrý herní monitor. Zajímalo by mě v čem je ten tvůj lepší.(odezva 5ms ,23 palců)
-
-
Víš, co je to marketing?
-
-
Nevím ,povídej přeháněj.
-
-
-
No jo, IPS panely to jsou teda fakt herní záležitosti 😂 . Zářící černá, často nerovnoměrné podsvícení, horší odezva oproti TN... ale barvy (kromě černé) jsou pěkné, to jo. Ale to není zrovna to, co bych v Unrealu tak moc potřeboval.
Samozřejmě jde o osobní preference, ale IPS mi opravdu nepřijde jako to "nejideálnější". -
-
IPS je o třídu kvalitnější než staré TNka, jen musíš koupit dobrý model s dobrou odezvou, viz zmiňovaný 235P.
-
-
Četl's to celé?
Edit: A ten monitor neznám, ale nezní to jako nějaká bomba.
"LG IPS235P: Pokud si zapnete správně hodnotu RTC na Low, tak získáte velmi dobrou odezvu, která je pro hraní her zcela dostačující. Profesionální hráče asi nepotěší delší inputlag, ale běžný hráč si jej ani nevšimne.
To ovšem neplatí pro model LG IPS235V, který je zkrátka znatelně pomalejší. U her, které jsou méně kontrastní, je vidět ještě znatelnější úbytek kontrastu při pohybu (otáčení apod.)." -
-
Neznáš? Přitom je to prodejní bestseller do 5ti tísíc a je chválený kde se dá, samozřejmě za ty peníze nemůže člověk chtít něco extra, ale když se podíváš na různé Benq, Samsungy a podobný plevel co nabízí za 5tisíc ...
-
-
Samsung aspoň nabízí něco jiného, jinak většina monotorů má LG IPS panel 🙂 . I moje Iiyama, dlouho mi trvalo, než jsem si zvykl na přechod z velmi starého TN...
-
-
A ty jsi někdy viděl třeba ten 235P? Já ho mám doma i v práci.
Zkrátka tento Benq je nesmysl jako ty čísla u něj, 1ms 😃 Třeba EIZO FS2333 má psané 3,4ms G2G... asi docela zgarb oproti tomu Benqu ne? 🙂 -
-
Nevím, displejům přímo od LG se vyhýbám. Na dvou jsem měl tu čest hrát, ale byl to průměr. Tomu "hernímu" Benqu samozřejmě nevěřím, už jen protože je v reklamě a merketuje se jako "herní" 😂
-
-
dneska je myslím lepší koupit nějakej novější, kvalitnější TN panel - poslední generace mají barvy víc než slušný, a zároveň si udržujou všechny výhody pro hraní her
-
-
-
-