Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soul and Blade

Neví někdo jakékoliv informace o hře Blade and Soul?
    Nedávno jsem ji oběvila v top 10 rpg, ale stránky jsou v korejštině a datum vydání ani cena nejsou zveřejněny, ale někteří lidé už hrají... PLEASE HELP *3*
    • To je tak těžký použít Google?
    • objevila!!! *9*
  • Hanzales

9 holek snažících se o cosplay Lary Croft. Která z nich se Vám nejvíce (ne)líbí?

já nevím, ta Angelina na tu Laru sedí asi nejvíce.
    • 9 holek snažících se o cosplay Lary Croft. Která z nich se Vám nejvíce (ne)líbí?

Za mě jednoznačně osmička. A.J. ani náhodou.
    • jindra.veliky
      me se nejvic libi ty prvni dve a Anglina se mi nelibi vubec jako Lara ani normalne... *5*
    • 9 holek snažících se o cosplay Lary Croft. Která z nich se Vám nejvíce (ne)líbí?

3,6,7, ostatni mi moc na laru nesedi
    • Ataker

EA vezme několik kopií Mass Effect 3, vloží je do meteorologických balonů a vyšle k nebi.

6 a 1 by taky šly :)
  • Ataker

EA vezme několik kopií Mass Effect 3, vloží je do meteorologických balonů a vyšle k nebi.

Je tu o tom článek a ještě to musí být i jako bleskovka panebože?
    • Mahcake

Taky jsem se divil. *7*
  • alan wake cestina

cestina na alana wake vznikla jen na x360 http://console-forum.net/tema/119894-preklad-alan-wake-need-help-alan-wake-cz-x360-lfp2p-preklad-hotovo/page12 kdo ji ma slo by to nejak dat do pc ?
    • proc mam minus ?
      • protoze tady minusujou sami *censored* *1*
  • Fanoušky vytvořený trailer na fiktivní hru Call of Duty: Police Warfare. Kdyby se Activision nechalo...

Tohle mi příjde spíš jako námět pro Raindow's Six než další CoD titul.
  • Alan Wake

Nemá někdo náhodou ponětí, kdy dorazí krabicová verze Alana Wakea pro PC? Na jrc ji zatím nevidím ani jako předobjednávku a ze steamu ji nechci.
    • Sám jsem žádný datum nenašel tak to beru tak, že nikdo asi neví *4* Steam aktivistovi děkuju za klik, ale já si klidně počkám. Zatím mám co hrát *2*
  • jindra.veliky

Jenom připomínáme, že po celý víkend můžete hrát zdarma multiplayer Modern Warfare 3. Stačí...

2 easy ja dal hned v prvni hre max kill streak co jsem mel (7) a kdyz se mi otevrel ten mod kdy musite krejt toho borce co ma vlajku tak jsem se dostal na 13 kill streak ahaha!!! *5* *5* *14* *14* *15* *15* *3* *1* *2*
    • já tu hru prostě nechápu... Když někdo běží a ty střílíš před něj, nedostaneš ani hitmarker, ale když střílíš za něj to je panečku killeníčko... Asi sem na CoD moc starý *9*
    • ImDeath
      Pako zustane pakem
  • FreelancerSVK

Mojam - Mojang robí hru za dva dni

Hra má byť kombináciou RTS a Shoot em' up a prostredie kombináciou steampunku a starovekého Egypta. Na stránke http://www.humblebundle.com/ je žívý stream a dá sa kúpiť hra systémom zaplať koľko chceš, všetky príspevky idú na charitu.
    • *9* No tak to vypadá , že chlapci makají i přes noc ....ale abych kupoval něco co vzniká na přání hráčů za dva dny a netušil co to bude .... No charita .
      • ucho
        po včerejší noci už se to ovládá mnohem lépe. dost to stylem připomíná The Binding od Isaac, jen takové masovější. střílíš potvory ze kterých padají diamanty a tedy sbíráš body. dle menu to vypadá, že to bude moct hrát víc hráčů najednou. ty další dvě vznikající těžko říct, ale vypadají i tak zajímavě, v jaké rychlosti to tvoří.
  • Green Man Gaming nabízí PC verzi Alan Wake za 20 dolarů, stačí zadar promo kód HALFT-ERMHO-RRORS...

ja ju mam zadara *1*
  • Dýchla na nás nostalgie: Duke Nukem Forever se opět odkládá, tentokrát v Japonsku.

:DDD Forever

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit