-
Evropska reklama na PSVita - Prazsky Hlavak jako ponorkovy dok
Vidim, ze se to natacelo i na Hlavaku. Ktery nadrazi se muze pochlubit tak krasnou deravou a zrezivelou strechou, ze pak muze hrat v reklame dok pro ponorky? *4* -
MIDWEEK MADNESS na Steamu!
85% sleva na Killing Floor k výročí milionté prodané kopie! Dlouho jsem nad koupí váhal, ale hned, jak jsem uviděl tuhle slevu, jsem neváhal a koupil jsem. Nelituju. -
BeMine Bundle
Byl to boj, ale je to doma :) (teda na Steamu) -
-
Přes Origin už nějakou tu chvilku můžete stahovat očekávané demo Mass Effect 3. Nezapomněli...
http://groupees.com/bemine - relaunching Wednesday Feb 15 9:00 AM PST .
Koukám že je zájem . Očekával jsem launch kolem půlnoci , ale nakonec jsem v době po odpočtu byl někde mezi Prahou a Brnem . No nic tak nakoupím zítra po 17 hodině :\ -
Jsi to zvládl jo? Já jsem tam zápasil až do okamžiku kdy jsem se dozvěděl, že to znova nahodí zítra.
-
-
ano, nakonec ano (nejdýl trvalo zalogování se). jednotlivé kroky jsem musel tak 10x refreshovat. chvíli potom to odpojili. moc lidí to koupit nezvládlo, když jsem to platil já, bylo vybráno něco kolem 700 dolarů myslím.
-
-
No já pohořel už na tom zalogování:) Jsem si říkal, že si udělám účet do předu, ale lenost zase vyhrála.
-
-
přesně tak, na to jsem nadával, pak jsem ale zneužil cizí facebook účet, pomocí kterého se šlo zalogovat taky. a po zalogování už to takové utrpení nebylo.
-
-
-
-
Do bleskovek to (znovu) nahodím, až půjdou bez problému načíst stránky*3*
-
-
Battlefield 3 minor patch
Jestli jsem něco nepřehlédl, myslim že by si zasloužila Bleskovku taky výborná zpráva o vydání patche pro Battlefield 3, který nejen že nic zásadního nevyřešil (na co čeká tisíce hráčů už měsíc dva), on ještě zařídil, že si nezahrajete vůbec. WHOAAAA, super. Patch způsobuje "vykopávání" hráčů ze hry díky slavné anticheater ochraně Punkbuster. Nasraných lidí co nemůžou hrát a diví se to vyšlo za paskvil je opravdu hooooooodně. Řešením je snad update serverů, samotní uživatelé nic nezmůžou. Docela síla... -
Evropská reklama na PSV je sice hezká, ale jelikož se v ní handheld skoro neobjeví, těžko ho...
Reklama není o tom, že vám nějakej kkt bude mávat s produktem minutu před ksichtem a říkat jak je to kulervoucí .. většina neovco lidí tyhle hnědorozmazy okamžitě přepne a čau nazdar. Reklama v první řadě musí zaujmout a to se téhle reklamě daří .. kdybych viděl hned na začátku ten krám co mě vůbec nezajímá tak to přepnu. *16* -
-
A takhle to dokoukáš až do konce a přepneš to při reklamu další... jak jsem psal - reklama je to sice hezká, ale k prodeji PSV podle mne nepovede. Myslím, že jen malé procento lidí, kteří reklamu uvidí, dokáže po zhlédnutí odpovědět na otázku na co se je reklama snažila nalákat.
Přitom by stačilo, kdyby se párkrát ve spotu ono slovíčko Vita nevtíravě zmínilo... -
-
Tak promiň nevím jak tobě ale mě to ps vita jednou na konci stačí.. "A takhle to dokoukáš až do konce a přepneš to při reklamu další..." (co je mi do další reklamy?) - sám si to řekl, dokoukám to až do konce a o to jde. Samozřejmě teda pokud nepočítáš s tím, že prodáš produkt člověku, který nemá ponětí co to je vlastně herní konzole, hry obecně, který se díky podprahovému tlačení vita, vita, vitamín rozhodne koupit zařízení. Navíc těch reklam bude víc nebo se pletu? *16*
-
-
Reklam bude více, ale tato je první (evropská). Přemýšleli lidé ze Sony, že by někoho mohlo zajímat, v čem je PSV lepší od svého předchůdce? Tedy, pokud dotyční postřehnou, že jde o reklamu na (nový) handheld a nespletou si ho s reklamou na PSP.
-
-
Reklama je na PS Vita (na nový výrobek) .. reklama není na srovnání s nějakou starou verzí výrobku, kterou ani nemusí člověk vlastnit (pleteš si reklamu s teleshopingem) .. od toho jsou jiné zdroje. Nechápu tvůj probém i moje sestra (zkušební test :)) pochopila, že jde o reklamu na jakési herní zařízení a to opravdu není cílová skupina výrobku. Mám pocit, že si myslíš o lidech, že jsou démanti. *16*
-
-
Právě kvůli tomu co tam píše a ty zde jsem řekl, že to bude určitě série reklam. Reklama má v první řadě co? Jasně reklama musí prodat výrobek ale aby se jí to povedlo tak musí nejdřív upoutat tvou pozornost abys ji nepřepnul, neskipnul, nebloknul, ... nebo ty snad koukáš na palmexmana a podobný ňamky? Ja myslím, že se to té reklamě povedlo a další budou o představení fcí toho švýcarský nožíku. Řekl bych, že tu první reklamu ještě využijí sestříháním a prokládáním samotného hraní a fcí. Pokud to bude jediná reklama tak určitě nebude mít největší efekt. Hell, even the name “PS Vita” flashes up so quickly that the average consumer is sure to have forgotten it ... jo tohle je fakt s kterým souhlasím. Ten název a obrázek zařízení zmizel fakt rychle. Pokud by zůstalo u jediné reklamy, čemuž ale nevěřím "sony has already come out and said their going to spend 50 million on advertising for the vita" tak ti uznám kredity. *16*
-
Naštěstí jsem zjistil, že nejsem jediným, kdo si o reklamě myslí to samé, co já:
http://playstationlifestyle.net/2012/02/14/why-the-world-wont-be-playing-to-sonys-european-vita-ads/
V podstatě se plně ztotožňuji s názorem tamního redaktora *3*
-
-
Všechny tři hlavní výrobci konzolí mají podobné reklamy už do nepaměti (mno, Nintendo je krapet tradičnější) v čele s MS v posledních letech... Nebo říkáš, že je lepší dělat reklamy á la prací prostředky?
-
-
-
-
Reklama
Podľa mňa je to dobrá reklama. Presne triafa zájem cieľovej skupiny.
-
-
Nejlepe zakončenou videohrou je (podle výsledků hlasování) Call of Duty: Black Ops. Tento výsledek...
jak to dopadlo? Už si ani nevzpomínám.. Zato na 6 možnejch konců Bioshocku si pamatuju dobře.. -
-
Taky si nevzpomenu, jak to dopadlo, ale dobře si pamatuju, že prokousat se ke konci bylo nepopsatelný martyrium. O miliónech vietnamců, které jsem pozabíjel, se mi zdálo ještě hodně dlouho...
-
-
Úplně poslední předtitulková scéna
s atentátem na Kennedyho zas tak špatná nebyla, ale že by tohle byl nejlepší konec všech dob... -
-
Bohuzel, kazda soutez, kde hlasuje verejnost, neni soutez kvality, ale soutez popularity. Takze dava smysl, ze nejprodavanejsi hry jsou na nejvyssich mistech. Prekvapilo me i GTA IV na 18. miste ... konec mi tam prijde takovy obycejny a mel jsem za to, ze jej dohralo hodne malo lidi.
Jen by me zajimalo, kdy ta anketa byla delana, protoze v zebricku jsou vsechny dily Assassin's Creed krome Revelations, ktere imho melo nejsilnejsi konec ze vsech ostatnich dilu serie. -
-
Ted čučím, Portal na 7. místě a Portal 2 na 17. místě? Co to.. *11*
-
-
-
-
6? Jestli si dobře pamatuju, tak byl jenom dobrý a špatný konec podle toho, jak kdo sestřičky zachraňoval nebo zabíjel.
-
-
Bioshock 1 měl konce 3 - good/bad/neutral, bioshock 2 jich měl 6 :)
-
-
Nejsmutnejsi na tom je,ze cod ,jako jedna z nejprodavanejsich her, je jednou z tech,ktere reprezentuji herni prumysl.
Pak se nedivim,ze lide hrami nepolibeni nad hraci ohrnuji nos *1* . -
Mno je to prinejmensim usmevne,co si budeme povidat *1*
-
Taky se mi to už nějak vykouřilo z hlavy, tuším, že tam byla ta ptákovina s imaginárním "kamarádem". Ale v tom žebříčku by se našla minimálně polovina her, které měly finále lepší. Bohužel je nevíce hráčů CoD, takže to muselo zákonitě dopadnout, tak jak to dopadlo.
-
-
Reklama
Jů, pěkný!
Reklamička už i v komentech, děkujem! -
-
Když si lidi dají do prohlížečů sr*čky jako adblock tak se nediv, že bude více reklamy.
-
-
Sratchky...
Velmi užitečné věci, si chtěl říct, že ?
-
-
-
-
No to nevím, já ju viděl teprv teď.
-
-
-
PANDARIA
kdyz vidim na hlavni strance ten screen z wow datadisku pandaria tak si rikam jestli neco takovyho muze vymyslet zdravej clovek *15* -
-
Jindřichu tak to se radši drž jen her featurujících pouze lidský ensámbl.
-
nahodou, cinska komunita bude saliet
-
-
Dotaz
S'up redakce,
budete věnovat nějaký článek dojmům z TERy? Sice to není SWtOR, ale stejně si to myslím zaslouží nějaký malý článeček. Tedy pokud někdo z vás hru přes víkend zkoušel...
Já právě ano, a dojmy mám velmi pozitivní. Hrál jsem Lancera a do lvl 19 to byla příjemná, ač velmi lehká, vyvražďovačka mobů, ale po 19 víceméně MMO Dark Souls!
A to má potenciál. -
-
-
-
Ty jo, připadám si hloupě, ale ani jsem nevěděl, že něco takového tady je.
No, v budoucnu to budu v podobných případech používat.
Díky
-
-
-
steam community
taky se ted nemuzete pripojit ke steam community? *9* *13* -
-
Problém se steamem
Na twitteru Steam podpory napsaly: Our data center's UPS experienced a power failure. Power is back on now and working to get service restored asap - http://bit.ly/zUBZzz
můžete napsat do bleskovek! ;) -
-
jn tu sluzbu pouziva tech 30 mega uzivatelu jak se gabe chlubi a kdyz mi to spadlo tak jsem nenasel na zadnym ceskym webu zminku tomhle a pak jsem zkoukl i eurogamer.net a pcgamer... *12* *12* *12*
-
-
ja to zjistil na tom twitteru a taky na jejich fórech když už byly nahozený...koukal sem i na graf online uživatelů a během chvilky spadla křivka z 5m uživatelů na nějakejch 700k....
-
-
-
steam community
Taky né :/..Ale že to píšeš ty máš ode mě mínusko *15* ! -
-
Se z tebe stal taky troll...
-
-