-
srovnani crysis PC a crysis xbox360
http://www.youtube.com/watch?v=xQ_1mcnH2yQ - kdo ze rikal, ze crysis 1 bude na konzolich vypadat lepe nez na PC?:-) -
Od vydání Uncharted 2 (říjen 2009) se tohoto titulu celosvětově prodalo skoro 5 milionů kusů.
Kdybych měl PS3 tak už ji mam dávno doma *4* -
Od vydání Uncharted 2 (říjen 2009) se tohoto titulu celosvětově prodalo skoro 5 milionů kusů.
Jen 5 milionů? Na to, že je to prý nejlepší hra na PS3, mi to připadá nějak málo. -
-
Seznam achievementů konzolové verze Crysis.
Jedna hra, na jednu platformu a 5 milionu kusu? Ty si se zbláznil. -
-
(R)evoluce grafiky v id Tech enginu je krásně vidět při porovnání her Doom 3 a RAGE.
SC2, za 3 mesice prodano 5 milionu kopii.
-
-
-
Hitman Absolution bude mít (zatím blíže nespecifikované) online prvky.
online prvky? tipuju to na nutnost nýt neustále připojený k internetu :D -
-
Nebo možnost hrát farmville v tajnym ukrytu hitmana.
Každopádně já si tu hru asi nekoupim kvuli jinymu dabérovi 47.
-
-
Portal 2 za 11€
Portal 2 je na Steamu za 11,24€. Akce končí za 31 hodin. -
-
dá se říct, že za 10€, když seženeš druhýho do páru :)
-
-
Pro indie vývojáře je nejjednodušší tvořit hry pro STEAM, Facebook a iOS (v tomto pozadí). Nepochvalují...
v tomto pozadí?
copak se při psaní té bleskovky honilo bleskařovi hlavou :) -
-
*1* Hlavou se honila škola. Opět si zvykám na klávesnici u noťase (a takhle to dopadá) :)
-
nebo pozadím. *16*
-
-
Nejlépe hodnocenou hrou v novém čísle Famitsu se stalo Ace Combat: Assault Horizon (10/9/9/9).
A CoJ: The Cartel tam dostalo 8/7/8/8 :). -
-
Tak co se týče z her z Jap. tak to jim věřit mužeš.
-
-
Až do vydání hry Battlefield 3 bude každé úterý vycházet nová epizoda hraného filmečku s...
Nechte si svy hrany filmecky ja chci parit Caspian Border.... -
Sledujte video s ukázkami z Battlefield 3 a se záběry skutečných armádních jednotek na 11. ročníku...
Od reality to má ještě hodně daleko... to pozná každěj -
Sledujte video s ukázkami z Battlefield 3 a se záběry skutečných armádních jednotek na 11. ročníku...
pekny video :D.. nejvic se mi libili ti chlapci, ze pry uz maji objednano :D.. takovi spravni borci :)