Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson

Dejte svému okolí najevo své pařanství prsteny s motivem Portal 2.

Užasný *14*
  • splash

Neskutečné grafické porovnání PC a PS3 verze Battlefield 3. (thx Drasťa)

Aspoň games zase jednou ukázalo jak neobjektivní jsou když příjde na PC vs konzole. S GAMES končím beztak už je to tu zabitý.
    • A co jsi čekal? Však jsem jasně psal, že ty záběry jsou neskutečné *1*
      • A odkaz na video je kde? V bleskovce je (ted) jako link jen "thx" - odkaz do diskuse.. ?
        • Našel bys to i přímo po kliku na thx (hlavní příspěvek toho vlákna diskuse). Netuším, jestli jsem přímý odkaz do bleskovky nedal (pravděpodobně tomu tak bude), nebo to nějaký chuligán odmáznul:) Každopádně jsem teď k bleskovce odkaz přidal.
          • Ok, dik
        • No v tý diskuzi v jeho příspěvku je odkaz
    • MidnighT91
      xD bože to je hňup, perfektní video naprskal jsem si omáčku na monitor...
    • hitokage

Neskutečné grafické porovnání PC a PS3 verze Battlefield 3. (thx Drasťa)

Já teď hraju betu PS3 verze a to porovnání se mi nezdá neobjektivní :-)
    • A další troll na games.cz ukázal jak dementní je když přijde vtip.
      S Trollama končím bez tak už jsou trapný.
    • O jednoho vola míň :) Když neumíš pochopit srandu.
      • SA-reg
        Vskutku. Sranda je sranda a dají se najít i obrácené obrázky.

A jestli je někdo neobjektivní, co se týče PC vs. konzole, tak to není redakce, ale čtenáři... ale u těch se s tím počítá.
        • především hentai kárové jako PA rek
          • SA-reg
            A vlastně co máš proti Hčku? Fuck you, je to zájem jako každej jinej...
          • SA-reg
            Piš srozumitelně.

A abych ti něco řekl... já vždy jen bráním. Když nějakej vymazanej PC hráč fluše špínu na konzole, tak ho pošlu do řiti. A když konzolista fluše na PC, tak taky. No a protože v Česku je 100x víc PC hráčů, tak to vypadá, že jen bráním konzole.

A teď ti povím tajemství... hry se nedělí na PC x konzole, ale na dobré a špatné.
            • Neskutečné grafické porovnání PC a PS3 verze Battlefield 3. (thx Drasťa)

A Battlefield 3 je zrovna ta špatná ... hm, už vidím ten přísun "mínus bodů"
  • Team Fortress jako arkádovka - tip pro bleskovku

Pamatujete na beat em up hry? A co je takhle spojit s TF? http://indiegames.com/2011/09/freeware_game_pick_team_fortre.html
    • Díky za tip, už od pátku čeká ve frontě víkendových "odlehčených" bleskovek *3*
  • MidnighT91

Minecraft

poslyšte najde se tu někdo kdo to hraje přes hamachi jen třeba ve dvou, třech lidech ? chtěl bych si to zahrát s bratrem ale on to nemůže rozjet, vždy když spustí tak se logne, černá obrazovka a pád na plochu. Už jsem zkusil všechno a tím myslím že fakt všechno ale nic nepomáhá, tak už jsem to vzdal... Tak co je tu někdo kdo by si chtěl jen tak soukromě pobíhat po světě a stavět ? je my jedno jestly survival nebo creative... P.S nechci na server s 30 dalšíma lidma...
    • Tohle je problém se samotnou hrou (klientem, ne serverem), nikoliv s Hamachi. Aktualizoval bych Javu, smazal bych .minecraft složku (stáhne se znova, je v %appdata%).
      • MidnighT91
        oboje jsem udělal vyzkoušel jsem asi osm různejch ovladačů na grafiku, java přeinstalovaná, pustil jsem do ní víc ram, minecraft několikrát přeinstalovanej ( všechny verze ) .minecraft taky několikrát smazanej a obnovenej, a dokonce jsem postahoval i nějakej ten fix prostě nic nefunguje jedinej minecraft co mu jede je ten v browseru...
        • Jestli jede ten v Browseru (ne Classic), tak je něco špatně s tím exe launcherem. Na webu minecraftu je ke stažení alternativní launcher, ať zkusí ten...
          • MidnighT91
            Páni tak celou dobu jsem to pouštěl přez exáč ale kdiž jsem to spustil přez .jar tak to jede..
    • Zkus rozjet server z jiného počítače než hru. Mě to takhle šlo přes Bukkit i Hamachi.
  • Bioware nechtěně odeslal mail každému, kdo dosud projevil zájem o vstup do betaverze Star Wars:...

Jo me taky, pekne me to nasralo, jsem mel sto chuti rozkopat pc kdyz jsem si precetl ad vyplnim dojmy z bety pritom jsem tam ani nebyl tak jsem si myslel ze jsem zmeskal invite.
  • Dohrání PSP dema hry Ragnarok Vám zabere 16 hodin času - v podstatě je to plná hra, která nabídne...

Na Uk store ešte nie je.
  • Pssst, nikomu to neříkejte.. Raná betaverze mobilních Games.cz.

Super!! Konečně!! Tisíceré dík!! *14* *14* Konečně žádné minutové loadování *1*
    • 2 sekundy pri maximalne vytazenom skolskom wi-fi
  • Kori

Povedené neoficiální artworky k Mass Effect 3.

No ten chlápek u Bioware dělá oficiálního concept-artistu, takže to zas tak neoficiální není.
    • Byl najat až nedávno na základě jeho tvorby, vyhrál s jedním z těch artworků soutěž o místo u BioWare (http://loudmouthedgamers.com/blog/2011/07/24/bioware-hires-fan-art-contest-winner/). Všechny ty artworky jsou opravdu neoficiální, zatím jediný jeho oficiální je artwork s Fem Shep, je k vidění např. zde http://www.giantbomb.com/forums/mass-effect-3/4984/female-shepard-the-winner/512205/
      Za svou práci si ale místo u BioWare rozhodně zaslouží, fanouškům doporučuju jeho tvorbu sledovat.
  • Pssst, nikomu to neříkejte.. Raná betaverze mobilních Games.cz.

Tou betou se aspon vysvetluje, proc to neumi nacitat komentare a je to zatim takove neohrabane... :-)
  • ucho

Pssst, nikomu to neříkejte.. Ranná betaverze mobilních Games.cz.

opravdu ranná?
    • betta karotten *16*
    • blixa
      Kdyz se pise o bete, muzou se delat i chyby :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit