-
Jeden ze zakladatelů Ubisoft Massive a protipirátské DRM ochrany se domnívá, že jediným schůdným...
čím dál víc začínám nesnášet Ubisoft - tohle už je podle mě trochu moc. Mít neustále k netu připojenou konzoli. -
Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili...
takovy chlamec pri sobotnim rano, diky tiscali:D -
Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili na něm vlastní multiplayer server pro CoD4.
Nebylo to spíš kvůli Black Ops?:
http://www.zing.cz/novinky/2692/lekarske-servery-hacknuty-kvuli-black-ops -
niečo pre milovníkov kockovanej grafiky starých čašou ... siera.net ... staré point and click adventúry priamo v prehliadači ... http://bit.ly/hiRb9Y ...
a troch tej zábavy hneť tak po rane ... http://bit.ly/hItpMq ... načo ich zachraňovať č...y jedny keď si to vôbec nevážia nabudúce sa na ne vys..m ... -
MotorSport Apocalypse vychází 16.3.2011.
Aby herní web napsal takovou hloupost jako Motorsport Apocalypse, to už je fakt síla... -
Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů. Celkově...
Půl mega na exkluzivitu za těch pár dní je neuvěřitelný úspěch. A pět mega za měsíc a půl naprostá bomba, a to napříč všemi platformami. Ale ono jde vždycky popsat sklenici jako poloprázdnou i poloplnou, že jo :-) -
-
Wii Fit upozornilo ženu, že trpí parkinsonovou nemocí, aniž by sama na sobě příznaky nemoci...
Může to být úspěch. Ale ne v případě, že se OČEKÁVALO víc. *3*
-
-
MotorSport Apocalypse vychází 16.3.2011.
Nie nahodou Motorstorm ? -
-
Tomu říkám síla pátečního večera *8*
-
-
Vývojáři Medal of Honor (Danger Close Games), kteří zřejmě pracují na pokračování této FPS,...
Nepoznam ta a nechcem byt ani drzi, ani nic podobne ale vzdy ked nieco napises precitaj si to aspon 2 krat po sebe :) Z vlastnej skusenosti odporucam
-
-
-
Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů. Celkově...
A co čekali :) Takovejch let se s tím babrali, tolik spekulací, kdy už to vyjde... Do Vánoc prostě skoro nikdo nevydržel a ani se jim nedivím. -
Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů.
Bleskař je idiot. -
-
Tak to si asi budete rozumět.
-
-
Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...
Ta zpráva je ze třetí ruky. Proto i samotný originál je ukončen otazníkem. Do takto krátké zprávy by se hodilo připsat slovíčko prý, pokud chcete být korektní a nedopustit se případného šíření nepravdivých zpráv ;) -
-
Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...
Ovšem jestli je to opravdu pravda, tak jsou Sony takový KUR**, že to svět neviděl! Ta společnost mi byla se svým PS3 vždy nesympatická... Ukazuje svoji ubohost, když zjistili, že jsou neschopní... Kdyby si raději pogratulovali, že jim ta konzole vydržela kolik? 4 roky nehacknutá? Jestli už se dostali z toho srabu, že je každá konzole ztrátová, stálo by za zvážení to nechat tak a doufat, že s tímto hackem, se s prodáváním konzolí roztrhne pytel! Za mě o nic velkého nejde, jediný důvod, proć si konzoli tak za půl roku koupím, bude Gran Turismo 5 a Move... až uvidím, že vyzrály hry pro něj. Ostatně Kinect bude na PC -
-
netřeba se tolik rozčilovat, je to jen zpráva psaná kurzívou :)
-
-
Jasně, ale jde mi o princip... Na každým šrochu, pravdy trochu. Navíc jak říkám, dělají s tím moc velkou habaďůru. Je fakt, že je to trapné, když si člověk za takový prachy koupí věc a nemůže s tím nic dělat! To je jako kdyby vás VW zažaloval, když si vyměníte u auta stěrače, nebo Chipnete motor!!! :( Nebo dáte nějakej hezčí výfuk, aby to znělo! Dyť toto je do nebe volající. Mají zakázat PSN, tím v podstatě člověka odstřihnou od toho nejzajimavějšího co na PS3 je, tak jako to udělal MS s X360 a mají klid! Ať si lidi hrají pálený hry... na to tu jsou zase jiné instituce!
-
-
-
Nepotvrzená zpráva = text psaný kurzívou... *3*
-
-
mno to jsem opravdu nevěděl. je tohle pravidlo někde uvedeno? při čtení jsem si ani té kurzívy nevšiml :) -
-
To jo - to by teda chtelo nekde uvest.
Mozna je to mezi novinari bezna praxe, ale pepici jako ja to teda nevedi. Rozhodne nikdo nemuze spolehat na to, ze to plati vzdycky - ze je to zrovna tady tak mysleny..
-
-
-