-
Lukáš navázal družbu s maďarskými youtubery. Nenechte si ujít ani závěr videa :)
Čech s Maďarama pijou polskou vodku, a pak se lidi můžou dožadovat Lukáše do podcastu... -
Jason Statham ... should slow down...
http://mobilnihry.idnes.cz/sniper-x-with-jason-statham-dpf-/mobilni-hry.aspx?c=A151110_165337_mobilni-hry_lys -
OT
Bridge of spies parádní film... kdo má rád historické filmy ze studené války, určitě ho musíte vidět. -
A zase něco pro zasmání z JC3 :-D
http://i.imgur.com/Cm8yL8F.webm -
Nesmysly
Nerozčiluje vás, že spoustu her je postavených na logických nesmyslech, že když člověk trošku přemýšlí, tak to absolutně nedává smysl, viz ten slavný Zaklínač, který vlastně nedává vůbec smysl, že plníte questy a hraje gwent a děláte questy pro NPC, které vás jenom zdržují, aby jste našli Ciri. Dle mého je ta hra kompletně v rozporu s logikou naopak třeba hledaní Zera v PP mě připadá logičtější a celé to háže na hru lepší pohled. Co říkáte? -
-
Ale co ti brání to tak hrát? Ty informace v hlavní linii sis musel zasloužit, nikdo ti nic nedá zadarmo a na vedlejší q + gwent se klidně vykašli. Já třeba byl pohlcen hlavní dějovou linko a mnoho vedlejšáku jsem nedělal.
-
-
Jak je to vubec u Z3? Kdyz budu delat ciste jenom hlavni pribeh + par vedlejsaku po ceste budu mit pak hru tezsi kuli absenci vybaveni a mensimu levelu nebo se tomu hra prizpusobi?
-
-
Nepřizpůsobí, ale jsou na to módy.
+ tě na docela vysokou úroveň vyženou i hlavní questy
-
-
-
Ne.
-
Co říkám? Jjá říkám, že už bys měl unést, že lidi mají rádi něco jiného než ty, přestat si měnit nicky a přestat tady oxidovat. Děkuj, doufám že už tě tu neuvidíme.
-
-
-
Nadělte pod stromeček tričko s motivem Games.cz!
Škoda, že se nedá sehnat I want to believe tričko, to bylo z mého pohledu nejlepší *4* -
-
I want to believe je jen k předplatnému Levelu. Ale na skladě jich ještě pár máme, takže sehnat se dá ;)
-
-
Co s Levelem bez přílohy ? Na toaletě už leží jiné časopisy ...
-
-
-
Lukáš navázal družbu s maďarskými youtubery. Nenechte si ujít ani závěr videa :)
Lukáš je strašnej pozér.