-
Star Wars Battlefront Real Life Mod - 4K 60FPS
https://www.youtube.com/watch?v=MGyaR2sSBkA -
-
ta hra ma opravdu hezke animace
-
trosku jinej skill nez u dobraka *5*
-
Opět připomenutí, jaká škoda, že ta hra není single...
Jinak tyhle názvy real life apod. jsou mimo, do reality to má ještě 3 vesmíry daleko. Před 10ti lety se taky psalo "dokonalá grafika", za 10 let se bude psát to stejné, prostě to vypadá parádně na dnešní dobu, za 5 let si budeš říkat co to je za hnus :) -
-
Ok, tedy "Dokonala grafika ve vztahu k dnesnim moznostem" *3*
-
-
To už je lepší :) Nicméně i dnes by to šlo ještě líp... tahle hra je udělaná šikovně, vypadá hezky, ale přitom to technicky nic až tak suprúžasného není, nejsou tam prakticky žádné objekty, nic pokročilého z čeho by spadla čelist, jen dobré textury, nasvícení, efekty ... čemuž taky odpovídají nároky, ty jsou veskrze průměrné.
Fakt škoda, že to není single, takové Dark Forces s tímto vizuálem, nějakým dobrým příběhem, to by byla paráda. Tam by se navíc ukázalo, zač ta grafika opravdu stojí.
-
-
-
Dokonala grafika, skoda ze obsah hry je totalne nulovy.
-
-
Nightmares from the Deep 3: Davy Jones
*12* *12* *12* *12* ANVEB-3XAWG-9VEXY *12* *12* *12* *12* -
steam
Medieval II: Total War Collection, Viking: Battle for Asgard, & Shogun: Total War Collection
EB9DY-P0PWL-RZF76 -
-
Diky
-
-
Star Citizen Alfa 2.0
Pro ty co to zajima tak SC 2.0 alfa uz je na live serveru. -
-
Hrál jsem dvě hodiny a měl jsem problém se od toho odtrhnout. Když už lze létat a cestovat mimo loď, najednou to všechno dostává úplně nový rozměr. Když to na mě takhle působí v současném stavu, nechci vidět plnou verzi. :)
-
-
COD BO3
Jsem sice dohrál před týdnem, po skvělé kampani AW tohle byla bolest navíc ty crashe a nemožnost jet z nějakého podivného důvodu na maximální nastavení.
Na MP je to asi dobré když se to vrací více ke kořenům a ty blbosti, z minula radši vypustily úplně ale SP které ke konci jsem si říkal na čem to safra jeli... bylo hrůza a to že tam bylo nějaké retrospektivům s moderními zbraněmi do druhé světové to nezachránilo. Fakt jsem se do dohrání hlavně ke konci vyloženě až nutil... -
-
Tobě se prostě nedá rozumět. Z toho bolí hlava, oči, všechno *7* Nehledě na to, že kampaň COD AW fakt skvělá nebyla ani zdaleka.
-
-
Ale prd, řikám že porovnání s tímhle to byla skvělá kampan.
-
-
neprijimej packovaci zpusob mysleni, ze kdyz je neco lepsi nez nic, tak je to dobry, touhle postupnou degradaci se dostaly hry tam, kde jsou, sice jich je bambilionkrat vic, ale pritom tech kvaltnich vic neni
-
-
zrovna n by o myšlení moc mluvit neměl, jeden z nejlacinějších pc trollů tohoto webu. Zášt a mindráky v tobě jsou silné.
-
-
Vis co je na pc trollech nejlepsi? Ze jim staci mluvit pravdu.
-
-
Jack a mysleni?
-
-
-
-
ano vsem je jasne ze mas furt potrebu si stezovat na veci co si ukradl vsichni normalni proste co nechtej to nekoupej tim vyjadrej nazor ze to nechtej a nemaj potrebu se k tomu vyjadrovat.
-
-
Já chci ale na Mp, může bejt sranda *4*
-
-
-
Nejhezčí grafická hra
Jak to vidíte? Multiplatformní titul bych to viděl jako nového Batmana, Exkluzivitu Order. Nejhezčí, co jsem hrál na PC letos, asi nový Assassin. -
-
Machinarium, Jotun, The Banner Saga, Paper Mario, Tetris, Botanicula, Legend of Zelda : Windwaker atd. Ty hry, které si vyjmenoval, budou mít už příští rok zastaralou grafiku. Taky vypadají naprosto nudně, jedou v příšerném fps a rozlišení.
-
Tato hra má nejhezčí grafiku, viz screeny:
https://www.flickr.com/photos/131371015@N04/page3 -
-
To budeš hrát pět minut a z toho příšerného bloomu ti vytečou oči.
-
lol
-
a co to je za hru ?
-
-
To je modovany skyrim.
-
Že by zkalínač ve nějakém grafickém moodu... *7*
-
-
-
Hra s pruhama je opravdu nejhezčí. Witcher 3. Zejména vegetace i vzdálené objekty. Pak arma. Jinde je často řada vad. Hlavně low textury a přepálene efekty.
-
-
Téma Witcher je už stejně nudné jak ty predátorovy blafly na konzole/AMD. *7*
-
-
No jo, ale on má pravdu, to nejde z technického hlediska popřít a můžeš minuskovat jak chceš.
-
-
zdaleka nemá pravdu, je to jen nějaký další fanda, jelikož píše o vzdálených objektech, hrál jsem to na PC a doskakovalo to jako prase a je to enginem, už dvojka bylo peklo v nedoskakovaní textur, tady je to taky hrůza a od 1.10 je to ještě horší.
-
-
Protože mi hra běží skvěle (narozdíl od tebe mám nejspíš výkonné PC) a nic mi nedoskakuje jako tobě, tak jsem zaslepený fanoušek? *1*
-
ty jsi nic neviděl, nic ti nedoskakovalo a nejsi tak trochu zaslepený fan?
-
Já myslel o hardware obecně. Na čem si Zaklínače 3 hrál? Já za celou hru neviděl nic doskakovat, žádný bug. Hrál jsem na vysoké detaily 60fps na PC a hra vypadala pěkně i přes ten downgrade.
-
-
-
-
vegetace Witcheta je jak vystřižená ....sreašný kýč...
-
-
-
Giants: Citizen Kabuto
Na titulní stránce GOGu je Giants: Citizen Kabuto zdarma na 48 hodin. https://www.gog.com/ -
AMD očekává konec současné generace konzolí v roce 2019.
AMD může v roce 2019 očekávat leda tak svůj konec -
-
Asi těžko když zas bude dodávat APU pro next gen.
-
-
"Next gen" *1*
-
-
bože až jsem se zastyděl i za tebe.
-
Chápu že tady tohle slovo nikdo nechápe, zkusím to i pro vás vysvětlit, je to jako u aut 1. generace 2. generace 3. generace atd. a neznamená to že tam bude pokaždé nějaký zlomový posun a dokonce, světe div se následující generace nemusí přinést tolik inovací než ta předchozí dokonce může být i ve všem horší, chápeme?
-
-
Marketingově NEXTgen zní lépe (a musí se méně přepisovat ) , než "8 generace domácích videoherních zařízení " *15*
-
-
-
-
-
Video: Nejtěžší nepřítel z Bloodborne: The Old Hunters (mod NG+7) udolán pouze pěstmi.
fantastický boss fight, hlavně ta hudba v druhé polovině, já osobně jsem s nim měl problém i s mečem, tohle už musí být strašný nonlifer, ale proti gustu...
btw Laurence je těžší než Ludwig... -
-
lol to musí byt strašne težka hra když jen poskakuješ kolem a bušiš pestičkama *1*
btw kterykoliv boss ve wowku je težší než tohle *3* -
-
nebo Obsidian Sanctum, to je naprostej casual, i Naxx na WotlK byl dost primitní, měl bys být přesnější, dal jsi aspoň na offiku Lich-Kinga či Illidana na TBC, to bylo aspoň maso, hlavně teda HC ICC....
-
-
rikam kterejkoliv, čili i první boss v dungeonu pro levely 5. btw hezky sis ty nazvy vygooglil
-
-
vidím experta na wowko, na OS se snad ani nedalo wipnout, pokud měli hráči mozek, jinak mě samozřejmě nevytrolíš, za Shadow priesta a následně DK jsem toho nahrál opravdu hodně, takže se jsi narazil na špatnou personu Maxi *3*
-
-
to by mě zajímalo, kde ti něco dokazuji, nepokrytě se ti vysmívám, jinak je to web o hrách, tak normálně vedu diskuzi o wowku, pokud chceš vidět můj současný pvp a pve skill v mmorpg, musíš do Swtor na tomb of freedon nadd, kam jsem přešel z wowka, SWTOR je takové casual mmorpg, které můžeš úspěšně hrát, i když nemáš čas na hraní mmorpg.
-
Hlavne ze si musis neco dokazovat na internetu, ty pohadkari. *15*
-
a mně to trhá žíly, že mi nevěří Skyrim fanda.
-
Muj metr dlouhy cerny falus rika, ze lzes.
-
Jak to víš? Nejsi náhodou věštec? Máš pravdu moje Frost DK s havocama nikde nechtěli, tak jsem chodil s pugem Obsidian a Naxx na weekly, jinak jsem se do instancí vůbec nedostal.
-
Nech me hadat. Do zadne guildy te nechteli, protoze jsi za shadow priesta gemoval agilitu, tak jsi porad dokola wipoval s randomama. Nikdy ti nepadl zadny loot a proto si ted hrajes na drsnyho ze "tam nikdy neslo wipnout"... A nebo jsi konzolista co se prave probudil z vlhkeho snu o tom, jak slo hrat Wow na konzoli.
-
-
-
-
myslíš třeba Onyxia nebo Trial of the Crusader ???
-
-