-
mohl by mě někdo poradit která souls hra je nejlepší na ps3 ? nějak se v tom neorientuju
-
-
Demon's Souls a Dark Souls, jsou dvě nejlepší, na tom která z nich je lepší se už ale fanoušci neshodnou, 90% z nich vždycky preferuje tu kterou hráli jako první. Každopádně pokud chceš rozumět všem "memes" v komunitě tak si zahrej Dark Souls. Teď na to srovnání:
Dark Souls má o dost lepší bojový systém(brnění má smysl, kouzla jsou méně OP, více dobrých zbraní, hlubší a lepší systém vylepšování zbraní, animace mají výbornou váhu, poise), zajímavější NPC a lépe udělaný svět(je to jeden velký svět, z jedné strany na druhou přeběhneš bez loadingu a když něco vidíš v dálce, tak se tam můžeš v 9z 10 případů dostat) ale v některých oblastech si ukouslo moc velké sousto a nezvládlo je, navíc má v některých oblastech dost velké propady FPS. Navíc přišlo s tím geniálním nápadem dát na loadingy popisy itemů. Dark Souls taky má lepší voice acting. Pokud budeš kupovat Dark Souls tak kup Prepare to Die edici s datadiskem. Taky má lepší vyprávění příběhu, kdy hra naprosto využívá toho že je hra(např. Abys zjistil pravdu tak musíš plnit lokace v nedoporučeném pořadí.) a má více voleb. Děj je zasazený do světa, který už dávno skončil a taky to tak vypadá. Dark Souls je navíc jedna z mála her, kde 99% herního času je doopravdy hraní. Dark Souls má více tajemství(I lokace důležité pro příběh jsou schované). Svět Dark Souls dává větší smysl.
Demon's Souls má lepší tutorial a je jasnější kam máš jít(V Dark Souls jde většina nováčků špatným směrem, kde je příšery naprosto rozdrtí.) nemá propady FPS, ale má dlouhé loadingy, bez popisů itemů. Má lepší příběh a výborně zpracovaný konflikt vědění vs církev. Svět je rozdělený do pěti celků, které jako samostatné celky nejsou tak vnitřně propojené jako jednotlivé lokace v Dark Souls. Každý ze světů má rozdílnou atmosféru, jiný level design a jiný gimmick. Ve srovnání s Dark Souls má Demon's Souls menší znovuhratelnost. Bossové jsou v Demon's Souls více založení na gimmicích a nudných bossů tam je méně než v Dark Souls. Má to lepší multiplayer(Každý rok okolo dušiček se koná event Return to the Nexus, kdy se hodně lidí vrací k Demon's Souls.) a netcode. Demon's Souls na rozdíl od Dark Souls skoro vůbec neriskovalo, a to co nebylo perfektní prostě vystřihli(Vystřihli jeden svět, ale nechali ho v cutscénách), kdežto Dark Souls má ten pocit neperfektnosti jako třeba první Gothic. Má to systém "World Tendency", což můžeš použít ke zvýšení obtížnosti ať už vědomě či nevědomě. Některé bojové situace mi přijdou ne moc promyšlené. Svět Demon's Souls umírá zatímco hráč hraje, narozdíl od světa Dark Souls. Demon's Souls má navíc jednu šílenou chybu, jsou tam dlouhé žebříky, ale nemůžeš po nich lozit rychle.
Ve zkratce: Vyber si, které chceš, podívej se na pár videí a vyber si která atmosféra se ti líbí víc, ale pokud se chceš připravit na Dark Souls 3 tak kup Dark Souls. Jenom NEKUPUJ Dark Souls 2. Nicméně doporučuji koupit obě a hrát je chronologicky, protože Dark Souls si výborně pohrává s očekáváním hráče co hrál Demon's Souls. ZAčátky budou krušné(výborně jsou popsané v tomhle videu : https://www.youtube.com/watch?v=STrYyhEwkbY) a budeš to chtít u každé překážky vzdát, ale pokud vydržíš a přestaneš přemýšlet jako v ostatních hrách a hrát opatrně, tak to půjde jak po másle. -
-
DS2 bych zas tak nezatracoval, rozhodně bych ji teda nehrál jako první. Jsou tam úžasný lokace bohužel i dost výplňových, natahovacích prostě odfláknutých a hlavně většina těch lokací je na sebe tak nějak nalepená. Zkrátka DS2 je výborná hra, ale už jen dobrá Souls hra.
/zapomněl jsem na DLC který jsou parádní (DS2). -
-
Chce dobrou Souls hru, což nejsou průměrně dobré hry bez autorského podpisu. Dark Souls 2 je hodně velká slabota, to ať už radši vyzkouší Lords of the Fallen. Dark Souls 2 se dopouští podivných designerských rozhodnutí vůbec neriskuje a vypadá to skoro jako by to dělali lidi co Souls hru nikdy nehráli a jenom viděli reklamní materiál. Řídká atmosféra, nudné(až otravné) emo NPC, které jsou naprosto ploché, příběh nedává žádný smysl(DOteď nevím jaká je motivace hráčovy postavy), covenanty jsou ještě debilnější, přidali tuny zbraní, ale většina z nich je úplně k ničemu, většina bossů je velký chlap s velkou zbraní, svět má nulovou interkonektivitu, level design lokací je nudný, lore vnějšího světa má nulovou váhu, protože většinou nikoho z popisovaných lokací nepotkáme, důraz na grind, žádné dobré vedlejší úkoly a stupidní fan service.
-
-
diky asi pujdu do demons souls
-
-
Dark Souls 2 je mizerné proti jakékoliv jiné souls hře, grafika, hudba, bossové, level-desing, tajemství, lokace, výzva, atmosféra i ten combat šel naproti masám a vůbec se tam v podstatě neřeší váha apod. Poměrně pěkné tam jsou armor sety, ale stejně až v DLC a to Raime set. Ten mizerný level-desing je hezky ukázán mezi Huntsman's Copse a Harvest Valley, kde není možnost se vrátit z Harvest Valley pěšky do Huntsman's Copse. Některé lokace jsou povedené a Shrine of Amana je vrchol hry, který by obstál i v první Dark Souls, bohužel těch záchvěvů je tam málo.
-
-
Ve 2 bohužel dali možnost cestovat od bonfiru mezi lokacema už od začátku a to byl první problém. Je horší než 1 ale jinak je to skvělá hra, tedy kromě lokace Doors of Pharros.
-
-
-
-
Já bych to přirovnal k Terminátor 1 a 2
-
Demon Souls, Okami, ICO/SotC kolekce, Journey, MGSIV, Killzone 2...
-
-
ps. aha" souls" hra, toho jsem si nevšiml, sry. Demon Souls má nejlepší combat, nejlépe zpracované váhy zbraní atd., Dark Souls má lepší level-desing. Záleží přesně, co preferuješ. Pokud to hraješ kvůli combatu, tak asi Demon Souls...
-
-
Nadhodím Demon's a první Dark, kdo rozsekne tohle?
-
-
Za mě určitě Demon's Souls. Lepší boje, atmosféra zmaru.
-
-
-
Zdravím, jaká hra, ať už rpg, fps a tak podobně a dalo se v ní hrát za hajzla vás nejvíce bavila?
-
-
Díky všem =)
-
v kotorech vrazdit splucestovniky *5*
-
The Chronicles of Riddick. Pokud se Riddick počítá jako hajzl.
-
Tak samozřejmě, že správná odpověď může být jedině a pouze Fallout 2.
-
-
nechceš hodit k tomu nějaké přirovnaní, ať se všichni zasmějeme na tvůj účet...
-
-
planescape torment a knights of old republic 2
-
mě osobně nejvíce bavilo být zlým v KOTOR 2.
-
První Fable, Mass Effect 2 za "odpadlíka" byla taky sranda. Ještě je docela dobrá kampaň Lu Bua v Dynasty Warriors 8 XL. Pak ještě Warcraft 3, Overlord, Manhunt, Red Dead Redemption a Conker's Bad Fur Day. A hraní za nezaměstnaného Jacka Nicholsona v GTA5.
-
asi první Fable :)
-
-
fable byl dobrý ta pohádková grafika, v 16 jsem na tom nahrál hodně hodin. Je to cca 2 roky na zpět co jsem to koupil na steamu a ani jsem to nezapnul
-
-
-
JC3 M:I
sweet jesus https://www.youtube.com/watch?v=10TksKgc3GE -
-
Ja chapu ze tahle hra nema byt realisticka ale tohle pusobi tak neprirozene a divne...
-
-
nieco pre starsich hracov, ktori si vazia svoje oci
http://alturl.com/24psp -
js3
https://www.youtube.com/watch?v=WH1dYcPNB0E
zajimavé, PS4 vypadá +- totožně jako PC verze, která potřebuje daleko lepší hw, než má PS4.... že by se projevovala konečně optimalizace na jednotný hw, mám pocit, že těch případu není noc, když vynechám exluzivity jako Infamous a Order, které vypadají naprosto bohorobně. -
-
http://i.imgur.com/UBJFAk8.gifv
-
-
Sony spustilo v PS Store akci 1 + 1 zdarma na vybrané tituly.
no dobrý, ale ty hry zároveň zdražili, ne? -
-
sony
-
-
Texhnolyze
Teď jsem dokoukal na Texhnolyze a musím říct wau, takhle depresivní konec, jsem dlouho neviděl, totálně mě to dostalo, co říkáte na Texhnolyze vy? -
-
PS. Docela bych byl do budoucna rád za nějaký remaster na Bluray nebo prostě jenom Bluray, jako podruhé koukat na DVD ripy by se mně něchtělo....
-
-
Herní trapárna roku?
Volte herní trapárnu roku. Volím hype oko Otazníku 3 a rádoby zadarmo obsahu 16 DLC vytrhnutý ze hry, downgrade hry, lhaní konzolovým hráčům o magické optimalizaci do posledního dne, PR že by měly být všechny DLC zadarmo, vnucovaní se hráčům v moment, kdy vycházeli další hry, Viz PR v den vydaní Fallout 4. Prohlášení CDP, že chtějí, Cyberpunk byl největší komerční úspěch historie.
Tahle hra nechutně manipuluje s masy lidí. Není mi dobře, jaké hry jsou v současnosti úspěšné. -
-
Souhlasím s Witcherem 3, nic trapnějšího a nudnějšího jsem letos z AAA her nehrál, hlavně takové ty nesmysly, jak Zaklínač musí zachraňovat čaroděje, kteří by se mohli kdykoliv teleportovat je doslova trapné.
-
-
Je hezke jak souhlasis sam se sebou.
-
-
Tohle není anketa ale pokus o hate+flame naráz. Možná kdyby ses vyjadřoval normálně, tak by se to bralo dát jako názor, byť hodně zvláštní, ale tvůj styl hovoří za vše.
-
-
Vždyť to píše pořád ten samý stále dokola. Co dvě stránky to jeho koment k W3. Stále dokola jak pokažená deska hodně ošoupaného gramofonu.
-
-
Za mě konec MGS V, ta hra mě ze všeho, co letos vyšlo bavila nejvíc, ale vydat poslední misi, jenom jako filmeček nedodělanejch záběrů, navíc jenom ke collectorkám, které na pc ani nebyly, je podle mě fakt trapárna.
-
Need for Speed.
-
Nenazval bych to přímo trapárnou, ale za zklamání 2015 osobně považuju Arkham Knight a Fallout 4.
A i když jsem ho (zatím) ještě nedohrál, jelikož mě přestal bavit, tak bych tam možná zahrnul i poslední Metal Gear *9* -
-
co je trapnýho na tom, že tě hra nebaví? Chápeš psaný text?
-
-
Fallout 4
Hardline -
Fallout 4
Rebel Galaxy
Star Wars Battlefront -
V podstate souhlasim, presto je to jedna z nelepsichjakou sem mel moznost hrat. V ramci zanru je to top.
DLC fakt traparna to mas pravdu, obtiznost ta me stvala daleko vic, byl sem v podstate nesmrtelne zaklinac, nejtezssi obtiznost ve trojce se nerovnala ani stredni ve dvojce. -
-
Lukasi sam se sebou přece souhlasit nemůžeš.
-
-
iluminati
-
-
Zajímavý Bundle
https://www.bundlestars.com/en/bundle/killer-bundle-6