Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CS:Go revolver

jestli tu je někdo kdo hraje CS, co říkate na revolver přijde mi trochu jako OP gun
  • RS Grafika

https://www.youtube.com/watch?v=3wod794Vl28

Řekl bych že PS4 vypadá nejlépe, nejsmutnější je to vyhlazovaní od nVidia, TXAA4 + FXAA je horší než AA na PS4, doslova smutné.
    • Kravicka
      Rainbow Six Siege features seven hardware anti-aliasing modes, plus two post-process anti-aliasing techniques, giving us a total of 231 ways to configure the removal of edge and temporal aliasing.

http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-rainbow-six-siege-graphics-and-performance-guide#tom-clancys-rainbow-six-siege-anti-aliasing

trochu dole mas screeny ruznych kombinaci.
    • dneska ve fightclubu naplno zaznelo, ze soucasna generace konzoli neumi poradne ani 2D grafiku, takze mit v ruce packu, tak s ni radsi nic nepisu *5*
      • Tuhle informaci bych moc na zřetel nebral, jelikož jí vypustil "vývojář", co stojí za podprůměrnou hrou, kterou programovali začátečníci. Nebo kdyby vysvětlil proč tedy běží Mark of Ninja skvěle, nebo Ori, nebo Broforce apod. Bylo by fér říct, že to neumí tým a ne konzole. Ty to zvládaj už od svého vzniku.
        • takze za slabej procesor muze vyvojar, revolucni hypoteza
  • Video 1 / 2: Fanouškem vytvořený mód se zdárně pokouší zahalit hru Star Wars Battlefront do filmovějšího kabátku.

To jsem jedinej komu to prijde horsi jak original (podle komentu na YT)? Vzdyt to vypada hrozne, jak to tam v jednu chvili vypina a zapina tak ten original vypada 100x lip. Ma to strasne presaturovany a divnej kontrast...
  • MidnighT91

Obrazem: 11 nových screenů ze zrušené čtvrté epizody Half-Life 2.

Ona někdy vyšla třetí že se už pracovalo na čtvrté?
    • Čtvrtou mělo dělat jiné studio a měla vyjít až po třetí.
  • Ludwig

Já ho nemůžu dát, mám ho problém dostat do druhé fáze, safra práce, to je těžký jako prasee....Nějaké tipy, nechce se mi to hrát v coopu....
    • hraj Witchera 3, to je pro lamy *15*
    • kennyB
      Taky ho nemůžu dostat, ta první fáze je v pohodě, horší je ta druhá *13*
    • Ludwig van Beethoven?
  • Vyšel nový update (v1.2) pro PC verzi Fallout 4.

V podstate jen offiko vydali to, co bylo dostupne asi tak 14 dnu jako beta patch. Nic jineho to neopravuje, ani jeden jediny bug navic neni opraven *15* Mozna do velikonoc stihnou vydat dalsi beta patch
  • Update na F4

A řeší ten update nezobrazování části titulků při rozhovorech? *1*
    • Neresi
  • System Shock 3 tu už máme oficiálně. Vývoj budou mít na starosti OtherSide Entertainment.

Paráda, teď už jenom oznámit na konzole, jako u remaku jedničky a budu spokojen.
  • System Shock 3 tu už máme oficiálně. Vývoj budou mít na starosti OtherSide Entertainment.

na pol sekundy som mal zastavu srdca, ze Obsidian Entertainment
    *9*
  • ringmancz

V databázi STEAMu byly nově nalezeny tituly Dark Souls III, Rise of the Tomb Raider, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, Final Fantasy VI a Bad Rats Show.

vážně jste tam napsali Bad Rats Show a Everybody Gone to the Rapture ne?
    • zx_spektrum
      A co teprve HL3 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit