-
Sebastien Loeb Rally bude mit i na PC zamceny snimky na 30. :-D To uz je fakt k smichu, preju pekny prodeje na PC.
-
-
urcite to bude pod : nvidia the way it's meant to be played *1*
-
Lol, děláš jakoby se na PC ty hry prodávaly, i když maj všechno, po čem hořčice na fórech brečej. *5*
-
-
Moc nemas pravdu, zavodni hry v trhanech 30 FPS byli vzdy vysadou komzoli s nalepkou nextgen.
Ja a Project Cars jedouci me v 60 FPS se pochopitelne klanime. -
-
Takže stejně jako na konzolích, gratuluji *3*
-
-
Kde prisels na to ze na konzlich jede PC 60 FPS?
-
-
-
"hořčice" *15* to slyším prvně, jen do nich.
-
-
To je něco jako RBR:? nebo nějaká rádoby šakškárna pokud jo tak to nevadí...
-
-
No je to vod Milestone *1*
-
-
Aha, no takže nějaká budgetová zoufalost *3*
-
-
-
-
Workaround pro nahrávací časy PS4 verze Just Cause 3 - když čekáte dlouho, zmáčkněte PS tlačítko na ovladači, vyberte jinou hru, zvolte nezavírat Just Cause 3 a hru obnovte.
To vypadá jako míň práce, než to opravit co? A za ty loadingy určitě může slabej PS4 hw že? :) Avalanche smrdí, poslední co od nich koupim bude Mad Max. -
-
Tohle dělala ta americká pobočka, švédi dělali právě Maxe.
-
-
Weekly Bundle
Hážu do placu pár her, který bych pravděpodobně asi nehrál, tak snad někoho zabaví *4*
Mutant Mudds Deluxe: 8C3R5-4X5NH-Q40C8
Xeodrifter Special Edition: R6PXZ-VPDPW-MEBE8
Magnetic: Cage Closed: K60X7-7FY5Q-CDWWY -
-
Lukyzi a já si myslel že si ten chytřejší... udavte se neděkovačí *16* *10*
-
-
Děkuji, vzal jsem si to třetí.
-
-
co tak spravit diskuse?
-
-
A co je nechat tak?
-
-
taky napad. takze napisu sem co jsem chtel napsat pod clanek o FFVI na steamu:
zrovna jsem si to kurde koupil pro android!!!! :) -
-
Já to před x měsící na androidu dohrál. Stále to považuju za nejlepší FF vůbec. A Kefka je největší videoherní padouch všech dob!
-
-
-
-
Úspěšné hry vydělávají na platformě Apple TV, když se zrovna zadaří, pouze 100 $ za den.
Elite Dangerous: Horizons gameplay trailer https://youtu.be/QX_E6jCGusM
15. decembra -
TC
Co si myslíte o yt kanálu jménem Tartarus cast ? -
-
Nějakou dobu jsem odebíral, páč zpočátku měli pár slušných videí kolem Army a prezentačky módů. No a taky si brali pod lupu plno dalších jiných vojenských stříleček a rozebírali je hlavně co do autentičnosti a realističnosti. Plus bonusem jakože military nadšenci dávali zajímavý videa z akcí po republice nebo prezentaci výzbroje, ovšem jakmile jsem se u nich začal dočítat spíš o PC master race žvástech a z jejich orálních kanálů ve videích čím dál tím víc poslouchat kecy o ničem, tak jsem odběr zase poslal do řitě.
-
-
1) pises jako reta*d
2) normalni clovek chodi na strelnici a ne na sra*ky typu airsoft
3) nejlepsi konzole je SNES -
nj, musis rodice ukecat na pc
-
-
wannabe airsoftovi vojáčci ktere nevzali do armady pro mizernej zdravotní stav a mentální retardaci, a tak si to kompenzují hraním a kritizovanim army, battlefildu a podobnejch her. nutno ale rict že zbranim rozumi a co mluvi ma smysl
-
-
Humble NeoGeo 25th anniversary Bundle
https://www.humblebundle.com/
K výročí 25. výročí konzole NeoGeo Humble Bundle nabízí klasiky z této konzole za vámi určenou cenu. Doporučuji především super plošinovky Metal Slug a King of Fighters. -
-
OMFG *14* *14* *14*, díky díky za echo!
-