Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Witcher 3 Benchmark

http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/
  • frag.ment
    U Zaklínače 3 došlo k osekání hratelnosti, nebo proč si všichni stěžují? To, že uvidím v dálce o pár stromů méně a po pořádném zkoumáni nejsou textury úplně košér, tak to mě opravdu z gauče nezvedne. Jde o stylizaci a ta doufám bude na dobré úrovni. A taková Hotline Miami, která tu dostala 10/10 je fakt graficky a hratelnostně "úchvatná"..
    • kennyB
      Souhlas. Jen by mě zajímalo, kolik těch stěžovatelů si hru stejně zahraje...
    • Keyz
      Opět klasická věta typu "zajímá mě hra a ne grafika a koho zajímá grafika je divný". Anebo to přehození debat jinam do roviny, že ten kdo tohle řeší je divný, protože to je grafický maniak a neřeší "hru"

Hra se mimo jiní skládá z grafiky. Hlavně jde o to, že předtím to bylo jinak a dnes to je o dost horší. Neřeším barvy které jsou věcí vkusu. Tohle je asi pro některé OK. Nechat se lákat na reklamu a nakonec získat horší záležitost.

O tom to je. Nic jiného v tom nehledej. Natož stylizaci a další subjektivní záležitosti...Navíc hotline miami vypadalo stejně a vypadá stejně. To je ten rozdíl....
      • frag.ment
        Ale věta "zajímá mě hra a ne grafika a koho zajímá grafika je divný" je většinou argument PC hráčů. Mě je fakt jedno, jestli hra běží v 4K nebo v HD. Samozřejmě beru, že grafika dělá atmosféru a stejně tak hudba i zvuky. jde o to, jak to ve finále vše pasuje v chodu a nějaké rozlišení apod. mě fakt netrápí..
    • Inquisitor
      Tak očividně není na hře nic zajímavějšího než grafika. Mě přijde, že někteří si hru spustí, jenom aby viděli jaká je grafika a jak jim to běží nebo neběží, u kterýho stromu je lepší textura kůry a hru samotnou už řešit ani nebudou.
    • Jednak ten downgrade nespočívá v tom, že hráč uvidí o pár stromů míň a že textury nejsou uplně košér.
      Ty rozdíly jsou markantní. A především ta stylizace, kterou zmiňuješ, je uplně jiná.
      Zatímco dřívější gameplay záběry měly mnohem tmavější a šedivější barevnou paletu, tak to co nakonec vydali vypadá rozjuchaně jako WoW a jiné blizz hry.
      Celý problém spočívá v tom, že kdyby tu hru neprezentovali dříve jako o 2 třídy lépe vypadající hru, tak by si dnes nikdo nestěžoval snad až na věčné rejpaly, ale určitě né takový poprask, jaký je kolem hry teď.
      • Morraw
        Jiná paleta barev ale není downgrade.
        • Paleta barev samozrejme downgrade není, ale je to, alespoň podle mého názoru, krok špatným směrem.
          Mnohem více se mi hra líbíla v předchozích prezentacích, kdy celá hra nebyla přebarvičkovaná jako dnes většína fantasy rpg her.
          Osobně mě ta změna barevné stylizace vadí mnohem víc, než downgrade technické kvatlity vizuálu.
          To už je však samozřejmě o vkusu.
        • Přesně tak, v tom benchmarku na tom německém webu jde vidět, že je tam možná jiný shader a to je tak vše. Tak si pro krista stáhnete SweetFX.
      • frag.ment
        Nepřipadá mi, že by stylizace byla jiná, jen je to o nasvícení a denní době. Každopádně zítra uvidím (PS4+TV) jaké to bude. Spíš mě zaráží, že v jednom článku jsem se dočetl, že hudba a ozvučení stojí za prd :-( Doufám, že to není pravda, protože tomu přikládám větší váhu než nějaké grafice.
      • Lukass
        Presne tak, se vsim souhlas. Nikdo by nerekl ani popel pokud by hra vypadala tak jak vypadat mela a CD Projekt downgrade nekolikrat poprel coz je ta nejvetsi lez.
        Stylizace vypada skoro jako trapny Dragon Age:I.
        A vegetace ve hre je doslova k smichu, nic horsiho sem fakt nevidel, a ty stromy ve vetru pusobi taky spis jako vtip.
        Nepusobi to na me proste vubec dobre, a to sem jeste pred par mesicema byl z te hry hotove.
    • keby marketingovo bolo zobrazovane ako W3 (prve trailery) a vyslo by von Hotline Miami, take ake vyslo, potom by si videl rovnaky (a zasluzeny)sheetstorm
  • http://www.cnews.cz/sites/default/files/pictures/novinky/2015/05kveten/radeony-r300-videocardz.png

velke zklamanie :(
    • Takže už dva roky mám vlastně AMD Radeon R9 370 ? ...Pitcairn z 7870 se teda nezdá že by nové křemíky ještě chtěli vtěsnat do 300 řady nebo snad přeskočí rovnou na 400 ? ;) Asi bych to PC měl oprášit a GTX560Ti zahodit ... ale když ono není stále proč ;) .

(Jinak jen další hate na AMD za to ,že jede jako Nvidia a přeznačuje ....) *7*
    • ale LV, to uz suvisi s schizofreniou :)
      a pise sa sklamanie
      • Tohle mi připomíná paparazzi aneb posedlost známou osobností, člověk ji pak vídá všude.
  • http://diit.cz/clanek/microsoft-muze-na-dalku-deaktivovat-xbox-one
    • vsak to je u konzoli uplne normalni, platit a nemit nad nicim vladu
  • GTA 5 PC čeština

Je to tu, funguje :)
  • Kozy

Crash na E3?

http://imgur.com/BuHwuY5
  • tak, konecne som dohral Pillars of Eternity, na hard(bol to kua zazitok, asi najvacsi za poslednych 5 rokov) Aloth to neprezil, chudak, ale dufam ze jeho dusa neodisla do narucia Woedicy(to by som mu neprial) *1*
    • Morraw
      Jaký konec jsi dal ? Já hned ten první. Ostatní jsem zatím nezkoušel. Konečné credits byly moc pěkně udělané.
      A co Endless Paths ? Sice jsem tím na konci se svou nabušenou partou proletěl, ale obsahově super. A byl jsem velký šetřílek. Na konci jsem měl skoro 300k *1*
      • ja len nejakych 80k, zaporaka som dal uveznit, a duse som vypustil, tj super dobro
        len teraz premyslam, co urobim s raedricom, pri druhom hrani asi pojdem po Koscovi :)
        joo, endless path, na zaporaka som nemal, takze som pouzil ten jej nahrdelnik, holt ta dragonslayerka bola tiez poriadna svina :D
        • Morraw
          V endless path jsem měl na konci zajímavý bug. Poprvé mě drak sejmul, tak jsem si řekl, že budu hrát po jejímu. Po přenesení duše/mysli do amuletu jsem se rozhodl draka zabít. Jenže on na mě vůbec neútočil, takže jsem ho bez problémů zabil. V tuch chvíli mi to přišlo logické, když to bylo pouze tělo bez duše. Jenže pak na mě neútočili ani ostatní nepřátelé kdekoliv ve hře a došlo mi, že to je bug. Po restartu už na mě samozřejmě Adragon zaůtočil. Ale srabácky jsem loadnul. V titulkách to pak bylo zmíněno, že se mi jej podařilo skolit.
          • hmm, to mi nenapadlo, a s ktorou verziou si hral? 1.03 alebo poslednou 1.05?
            btw, jedina vec ma stvala, vytvoril som si zensku barbarku a barbari maju schopnost Barbaric yell...lenze tento je len v muzskej verzii :)
            ake postavy si mal?
            ja som mal Main: orlan paladin(vacsi tank ako fighter), pale elf cipher, human barbar/Durance, Aloth, Hiravias
            • mne sa pacilo, ako sa natahovali Aloth a Hiraviasom :)

dalsia hra bude bez Alotha, on bol strasny magnet na vsetky druhy spiritov (a magovia niesu az taki silni ako napr druidovia) :))
              btw, cipher je zvlastna postava, vacsinu subojov som robil nasledovne: ocarenie(1.lev) protivnika, vacsina priseriek v skupine na neho zautoci a vtedy som hodil medzi ne plosnu paralyzu
              ostatne ability ciphera som vlastne vobec nepouzival(1x-2x vyskusal)
            • Morraw
              To už byla verze 1.04. Ale myslím, že to byl velmi ojedinělý bug a v měmé případě ve správný čas na správném místě.
              Postavy: Human fighter, Edér, Kana, Durance, Grieving Mother, Aloth. Společníci byli skvěle napsaní :)
  • skavenův mindráček opět v akci :) Psal jsem ti to na PCT před pár minutama, jestli fakt závidíš, že někteří budou mít v Záklínači hebkou srst u zvířátek, tak začíná léto pomalu, čas brigád, nějakou si najdi, třeba si tu nV taky koupíš a přestaneš tu brečet, co ty na to, nebylo by to lepší než být zatrpklý amd fanboy, který věčně jen nadává na tu hroznou zlou nVidii? :)
    • *14*
      ahooj :)

snad si ten clanok raz aj precitas, narozdiel basnenia a hebkej srsti
  • nvidia vlastnici, chcem sa vas nieco spytat
    podla tohoto clanku
    http://wccftech.com/nvidia-responds-witcher-3-gameworks-controversy/
    nvidia naschval degraduje vykon nielen konkurencii, ALE hlavne degraduje vykon starsich nvidia kariet, aby ste kupovali novsie maxwelly

ja som si to nevymyslel, je to tam cierne na bielom
  • Witcher 3 porovnání prezentace stejného místa v čase

http://www.gamezone.com/originals/the-witcher-3-wild-hunt-betrayed-by-ambition-jtq9

První obrazek je nejlepší.
    Druhý...Dobře změnli barvy, tak aby to bylo barevné a každý měl čistý dům....asi berou model GTA V vs GTA IV, kde to barevnejší je lepší i když to takto nevypadá a je to divný
    Třetí a aktuální obrázek je *11* - méně všeho. Dohled menší, objektů méně teselace 0

Ten první se mi líbí nejvíce . Nejen díky grafice ale ten styl barev. Tak to prostě má být. Lidi neměli zářivě čisté domy... To je hloupost. Vypadá to jako Dragon Age...Americká fantasy představa.....

Druhý vs finální je jasný případ lži. Museli věděl, že když to jede špatně, tak něco osekají a přesto to pustili jako video "jak to vypadá a jak to bude vypadal. Prostě na to lákali lidi. Směj/i.
    • C-BEAM
      kdyby se CDPR dokopali k tomu aby pro PC verzi přehodili assety, především vegetaci, textury a zlepšily osvětlení tak by je lidé na rukou nosili. Takto z nich budou pouze manipulátoři horší než Ubisoft.
    • jaky z toho udelali omalovanky taky nechapu, ale ted si tak rikam, ze 2 roky stara verze urcena k prezentaci je neco jako kdyz automobilky prezentujou koncept

taky to je vetsinou vetsi bomba nez konecnej vysledek, takze vlastne jedinej problem by byl, kdyby jeste v dobe vydani nekdo tvrdil, ze ta hra bude vypadat jak pred rokem nebo driv... coz vzhledem k tomu jak se v posledni dobe hrnou gameplay videa apd. asi nehrozi
      • Pan_Klobouk
        Ja ti nevim. ;) U her se vetsinou nerika tohle je koncept. Naopak, rika se tohle je Zaklinac 3, podivejte. Hle, gameplay zabery Zaklinac 3. Na cem to bezi, na cem to hrajete? Tohle je PC verze. Pekne, ze?

Takze se nedivim te vlne protestu a nevole, kdyz hra potom vyjde a vypada vyrazne hur. Kam se podela predvadena PC verze? No osekali jsme ji, kvuli konzolim. Ale zase muzeme rikat, ze Zaklinac 3 vypada vsude stejne. Kupte ho na cokoliv, je super.

Samozrejme tohle plati obecne, to neni nic proti CDP, Pro priklad nemusime chodit daleko, Watch Dogs, Aliens a dalsi.
        • Jack1947
          Witcher3 snad nebude jako Wch dogs lool...to by bylo už fakt moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit