Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • South Park

Zdravím,

před časem, jsem házel koment pod recenzi, ale odpovědi se mi nedostalo a registrovat se do tohoto pekla nechtělo.
    Každopádně, jako South Park nepolíbený člověk, bych se rád nechal inspirovat vaším oblíbeným dílem, či sérií. Náhodným výběrem jsem shlédl "pána prstenů" v podání South Parku a silně mi to připomělo hru, podobné díly, či zajímavé kusy, které mi dají pár informací, pŕed hraním zmíněného RPG, případně vaše oblíbené kusy? Berte v potaz omezené množstvý času, tedy budu velmi rád za tip, který bude obsahovat byť jediný díl, který dle vás stojí za zhlédnutí i nepolíbené, příp. mi pomůže orientovat se ve hře. Díky moc.
    • SalemCZ
      Asi bych začal s Peklem na Zemi který je u nás nejznámější
      • Díky všem, hlavně na tip ohledně 17. série. Jdu na to.
    • 7-9. díl 17.série jsou v podstatě prequely pro hru a jedny z nejlepších dílů (názvy Black Friday, A song of Ass and Fire a Titties and dragons), další skvělý namátkou Butters Bottom Bitch, Medicinal Fried Chicken a třeba díly s Al Gorem (názvy si už nepamatuju), ty ti taky daj určitej "background" k jednotlivejm charakterům
      • Brack friday bunduruu?
  • ringmancz

4D Fez

https://www.youtube.com/watch?v=9yW--eQaA2I
    sice jsem ten princip z videa nepochopil, ale vypadá to zajímavě :D
  • Veskoslav

Docela zajímavý Humble

https://www.humblebundle.com/flash
  • THE SHIP: COMPLETE PACK za 1 €

THE SHIP: COMPLETE PACK za 1 €

http://www.bundlestars.com/store/the-ship-complete-pack/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=deals+theship
  • Spades

Landmark Beta Key Giveaway

Klíče do close bety Landmark (EverQuest Next)

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/552/Landmark-Beta-Access-Keys.html
    • Pilgrim66
      Dík. Na poslední betu jsem zapomněl, tak to teďka rád vyzkouším.
  • Draken69CZ

Xbox One

Tak kdo už si předobjednal tuhle libovou konzoli?
    • MrSanta
      Předobjednáno nemám, ale kupovat budu. Původně jsem to chtěl vzít společně s Destiny, ale asi si počkám. Co kdyby vyšla nějaká tématická verze Xbox One společně s Halo The Master Chief Collection.
      • Draken69CZ
        Já si počkám na slim verzi a až bude víc her na bazarech (to platí i pro PS4)
        • MrSanta
          Čekání na víc her po bazarech je zákeřné. Her mám už teď víc než stíhám hrát. Představa, že bych najednou pořídil třeba 10 her mě děsí *1*. Už takhle budu mít co dělat s Master Chief Collection...
          • Draken69CZ
            Tak já jsem hodně vybírávej a né každá hra mě baví, teď budu pořizovat PS3 a jestli je tam za tu dobu 8-10 her co si chci zahrát. Ale máš pravdu, čím dýl tím asi musíš zúžit výběr jinak bys neďál nic jiného.
            • MrSanta
              Proto jsem si zatím konzoli nikdy nekupoval. Mám toho dost na PC a stejně bych potřeboval nějakou stávku vývojářů, aby tak rok nic nevyšlo. To bych mohl dohrát aspoň ty hlavní velký resty. Pak mám dost her, u kterých jsem se s těžkým srdcem smířil s tím, že se k nim nejspíš nikdy nedostanu.

Jenže teď se chystá Destiny a to mě docela zaujalo, tak jsem si řekl, že bych tu konzoli pořídit mohl. Přece jen se tam pár her co se na PC neukázalo a zaujalo mě najde. Původně jsem uvažoval o PS4, i když jsem měl obavy z ovladače. Na PC hraju s X360 ovladačem a už jsem si na něj zvyknul. Kamarád si to chtěl taky kupovat, ale pak si místo PS4 'pořídil' dítě. Pak oznámili Master Chief Collection a to rozhodlo.

Půjdu do Xbox One. Ale bojím, bojím. Netuším, kde na to budu brát čas *1*. Jenom s tím, co má vyjít do konce roku a rád bych si pořídil bych si vystačil na celej rok 2015.
            • Draken69CZ
              Tak to je jen vedlejší platforma, pak tu máš hlavní PC kde taky furt je co hrát + dohrávám skvosty na X360 do toho abych teď kupoval jednu nebo obě nové konzole tak můžu dát výpověď v práci. By sousedi za chvilku zavolali policajty jakej smrad by se ode mě linul :D
            • MrSanta
              8 až 10 her - to je pro mě nálož na jeden rok *1*
    • Já pravděpodobně bílej předobjednám...Sunset vypadá dobře...další hra kvůli které jsem ho chtěl už se chystá na PC tak si jen musím se svědomím vyřešit jestli to za to stojí :)
      • Jack1947
        Ta barevná blaznovina se chystrá na pc ?? no tož pak jenom Quantum Break což je Max Payne v bledě modrém balení.
        • Ne na PC se chystá Deadrising 3
          • Jack1947
            Jo to jo, mně to přišlo fakt že exkluzivka tak to bude ta bbarevná sranda.
    • ringmancz
      čekám, až vyhraju tady v soutěži
      • WhySoSad
        Jojo a kdyby to nevyšlo, tak kupuju PS4 :D
    • soused, respektive jeho rodiče, je mu 14. Jinak o nikom nevím. 3 lidi v okolí co znám mají herní PC a jeden paří občas na noťasu, má slušný dělo co se poměrů v noťasech týče, ale je mu skoro 50 a má to především k práci.
      • Kde bydlíš, v nějaké zaprděné lhotce podél silnice?
        • Tam jsem byl ale prý preferujou konzole, protože jsou často v akčních letácích globusu
        • Prave ze na chudych vesnicich maji lidi konzole, na letaku z electroworldu je to levnejsi ale ze to je lowend uz tam nepisou. Oni ani stejne vidlaci nevi co to slovo znamena.
          • kennyB
            Á, pozor, další elitář z té nejluxusnější čtvrti *1*
          • Ty vole, fakt srandovní odpoveď.
            • n

To je započítaný. Dotovat za plnou pálku nový díly CoD po roce (a možná i dvakrát jak na konzoli, tak i na PC zpetně) není takovej finanční bič. Pořízení nějaké další tu lepší, tu horčí srandičky není potom tak akutní a bude to jen podle nálady a kvality dané hry za pár kil. A ovládání je stejně na gamepadu intuitivnější, páč jinak hry už ani nehraju, takže ani v tomto směru nevidím nevýhodu. Co se týká HW, to se nebojím - hry, který budou vycházet na PC budu hrát taky i za dekádu, takže žádná starost nehrozí. Abych si občas zapnul exkluzivní Commandos a něco od Westwoodu a podíval se bez ženy na prasárničky, tak na to si samozřejmě notebook ponechám, ale jinak priorita je konzole.
            • vyhody, celkem asi dve hry za premrstenou cenu a hw, kterej rok po vydani nestiha... *6*
            • Neviděl bych to tak černě. Tož, třeba já konzoli taky zatím nevlastním, ale jak říkáš, rozhodně je hodně dobře si zakládat na výběru podle kvality a nenechat si do toho kecat reklamou. Prostě střízlivým vlastním stylem si kupovat jen to nejlepší a uživatelsky nepřínosnější. Proto třeba kupuju na PC Call of duty co díl, protože kvalitu poznám a ocením rád se jí obklopuju, a proto taky zcela vážně zvažuju pro zřejmé výhody nad standardní platformou koupi PS4.
            • Neni srandovni, spis smutna. Bohuzel ale pravdiva. Peasanti si nevybiraji podle kvality produktu, ale podle reklamy.
  • ringmancz

Activision chce koupit Take Two

http://news.investors.com/technology-click/082914-715340-ttwo-subject-of-takeover-talk-by-atvi.htm
  • of topic

kdyz se tady kazdej pta na cokoliv, ja se taky zeptam neco mimo - kde jsou na youtube zprávy? fakt to tam nemužu najít, dokažu odeslat zprávu ale když si chci kouknout svojí poštu tak to nemužu najit. predtim to šlo a jak tam udelali ty zmeny tak to nenajdu
    • Jdi na oznámení Google+
  • ringmancz

A Voyeur for September vážně není divná voyerská hra

ale autorun (ne nekonečnej) Super Meat Boy Forever na PC a tablety

http://www.joystiq.com/2014/08/29/new-super-meat-boy-is-an-endless-runner-for-pc-tablets/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit