Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Arma 3 50 procent sleva.

Arma 3 je na stránkách Bohemia Interactive o víkendu k dispozici s 50% slevou.
  • DOTAZ pro technické odděleni

Dobrý den,
    neotravoval bych již podruhé, pokud by se nejednalo o problém globálního charakteru. Jest zcela prostý. Nelze se přihlásit skrze MojeID účet. Prosím někoho z technického oddělení, aby se na tento problém zaměřil a pokud možno jej eliminoval.
    Děkuji mnohokrát
    Váš spasitel.
    • Ty nemůžeš být hospodinův syn...
    • ucho
      a proč to cpeš sem a ne do diskuze s připomínkami k webu? zjevně nejsi vševědoucí...
      • Vrook
        Co to, Jack se s tebou podělil o funkci strážníka diskuzního pořádku na games.cz? *15*
        • Jack1947
          Ucho je ještě navíc prolhanej páč, občas si mně přečte (asi ze zvědavosti) . Klidně at stráží pořádek tím lépe. *3*
          • ja taky ten script používam a mam tu zablokovano asi 90% uživatelu a všechny anonymy (krome tebe a par dalsich). je pak tady klidek, skoro žadne prispevky. doporučuju
            • kennyB
              Tak zase takovej klid bych nechtěl, skoro žádné příspěvky...
        • ucho
          neřekl bych, a naštěstí nevidím, co tady Jack píše. psát to kdokoli jiný, tak ani nepípnu, ale že v tom má bordel samotný Ježíš, to je mírně šokující...
          • Chim
            jak se ti to podařilo? tuhle funkci bych taky rád využil
            • ucho
              tak já věřím, že skripty umí pouštět i opera. google určitě poradí (namátkou mi to našlo "Violent monkey")
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Tak to funguje to i v opeře. Velké díky.

...a sbohem Jacku, nebudeš mi chybět :)
            • ucho
              antitrolovacím skriptem. používám ve FF Greasemonkey, ale jde dát i do Chrome. mám tedy nějaký vlastní upravený, co tu kdosi dělal, ale někdo nedávno udělal jinou verzi, která by měla fungovat stejně: http://openuserjs.org/scripts/id_doom/Games.cz_Antitroll
              můžeš si tam schovat komentáře lidí, kteří jen trolují.
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Opera, bohužel. Prohlížeč kvůli tomu měnit nechci, nicméně díky za snahu.
  • Pro fanoušky Minecraftu a MMORPG

Ahoj,

příští týden jde do otevřené bety ArcheAge, sandbox MMORPG s velmi zajímavými možnostmi. Vydání je pak už hned 16. září, takže pokud se o něm chcete dovědět něco víc, tak si můžete přečíst i můj článek: http://mujsoubor.cz/magazin/archeage-otevrena-beta-nove-mmorpg-superstar-se-blizi
    • No Archeage jsem zkoušel. Je to zajímavý mix několika MMO. Velmi dobře se to hraje. Možnost být PK (nebo tady tuším pirát) je pro spoustu lidí to, na co čekali. Jenže ve hře vidím jeden zásadní problém, labor body. Je na ně vázána spousta věcí a jejich nedostatek mě vyloženě iritoval. Pravda, když si zaplatím, budou přibývat rychleji. Ale stejně si nemyslím, že to bude stačit. A ejhle, jaká náhoda, v marketu je item na jejich doplnění! *1*
      • No, jelikož s Patronem přibývají 5x rychleji a i v době, kdy nehraješ, tak je to sakra rozdíl a podle mě to bude už v pohodě hratelné. Když ne, stejně to budou muset upravit.
        • Ano, mohlo by to být v pohodě. Ale s charaktery typu čistého crafta, se zcela jistě spousta lidí může rozloučit. Ale uvidíme, nerad bych maloval čerta na zeď.
          • Přesně tak, uvidíme. Všichni si to můžeme vyzkoušet, protože je to sakra zadarmo. :-) Ale osobně jsem mnohem víc nadšený Landmarkem, který je v současné podobě už opravdu velká bomba. a to ještě není ani zdaleka tak daleko ve vývoji jako ArcheAge a už vůbec nezmiňuju to, že celý Landmark je jen přípravka na EverQuest Next.
            • Já to teď na chvilku pustil po dlouhé době a hodně to vylepšili. Nejsem na stavění a přesto mě ta hra baví. Od té doby, co jsem nehrál, přibyla voda, sledování surovin na crafting, seznamy a diagramy na crafting, combat (ten jsem teda nezkoušel) a jeskyně (taky jsem na žádnou nenarazil, hrál jsem jen chvilku) a to není ani zdaleka vše. Jejich tempo je obdivuhodné, ale jestli chtějí někdy vydat i EQ Next, tak se není co divit, že makaj o sto šest.

Člověk si takhle jde za surovinama na cizím ostrově a potká kolem takových nádherných staveb... A ta možnost zranit se tomu taky pomohla, už to nepůsobí jako nějaký editor, nebo totální creative mode.
            • Ano Landmark je super, ale spíš pro fandy řekněme minecraftu. Stavění je tam naprosto bezkonkurenční. Zbytek zatím trošku pokulhává, ale musím říct, že mě to baví.
  • WhySoSad
    Tak co říkáte na Crew ? Ovládání není nakonec taková hrůza, je to isce arkáda jak poleno, ale řízení je celkem zábavný *2*
    • Docela mě to bavilo a čekal jsem,že už to na notebooku veteránovi nerozšlapu,ale jelo mi to pěkně na medium okolo 30 fpsek,takže za mě spokojenost a hra sama o sobě celkem zábavná. Kdyby to nebylo dělaný jako MMO a šel by tam offline mod,tak bych si to i koupil,ale takto počkám až na nějakou slevu třeba *4*
      • tam se nedá jet normálně? jestli ne, tak nezájem tyjo
        • Myslím, že u každého závodu bude možnost jestli online nebo offline
          • Ale hra nejde spustit bez internetu. Závody jdou jet offline,ale jakmile ti spadne připojení či něco,tak tě to vykopne do menu. A to nepočítám ty vykopávání kvůli tomu,že tam bylo asi hodně lidí či co já vím a pak jsem musel ještě 5 minut čekat než se zase připojím zpět *3*
    • nekromant33
      no zatím mě bavilo jen tak jezdit po tý mapě, závody mě nebaví vůbec, to už radši ty challenge...
  • EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.

No jasne... UPLNE TYPICKY Electronic Arts... Ti smradi este aj na posr@nych DLC zarobia viac, nez na fungl novej hre (zalezi, samozrejme, od budgetu). Kiez by uz konecne EA skrachovalo a pustilo na trh o cosi zmysluplnejsie premyslajucich distributorov... Lez, to by som chcel zrejme od EA vskutu az priiiiiiiiiiilis vela... *16*.

Ok, tak teda ja jdu tradicne blejt, velebnosti *11*.
    • EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.

ja im k tym trzbam urcite nepomozem :)
  • Nintendo zveřejnilo seznam her, které vyjdou na WiiU a 3DS do konce tohoto roku.

No, peknych par veci tam je! Fantasy Life vypada zaujimavo, som na to zvedavy (ale ASI to nebude nic pre mna, uplne presne nechapem co vlastne bude cielom tej hry, zatial mi to najviac pripomina asi fantasy Animal Crossing + je to od Level 5, coz je vzdy plus).

Shin Megami Tensei 4 konecne pride aj do Europy - sice len digital only, ale na druhu stranu za krasnu cenu 20 eur, coz je super, velmi sa tesim. Dalej samozrejme Persona Q, Smash Bros a Monster Hunter 4, to su zarucene pecky (aj ked, s Monster Hunter 4 asi pockam kym v EU vyjde NEW 3DS).

Jedine co mi tam chyba (fuck you Square Enix) je Dragon Quest 7 3DS. Skvela hra a nechapem preco ju proste odmietaju lokalizovat, hlavne po uspechu Bravely Default.
  • Lichdom: Battlemage

Hraje to nekdo? Ma cenu do toho investovat nejakej peniz nebo je to blbost?
    ---
    Tak ja to vyzkousim a pak vam reknu :D
    • Je to hezky, dobre se to hraje a kouzla davaj cloveku takovej hezky spravnej pocit ale diky porad stejnym nepratelum se brzo dostavi stereotyp docela brzo.
      Kraftovaci system je docela fajn i kdyz jsem trochu doufal ze pujde vis do hloubky. Libilo by se mi treba kdyby tam kouzla sla kombinovat jako v Tranzistoru coz se bohuzel nedeje.
      Pribeh tam je ale vlastne jako by tam nebyl i kdyz ty hrdinove mi jsou docela sympaticky. Zatim bych rekl ze to je na fakt poctivejch 7/10 nebo 8 s odrenejma usima ale jestli to bude dal repetitvni tak se bojim ze to bude chtit jeste o stupinek mene.
  • Warriosparky

Obrazem: Deep Silver naznačuje blížící se odhalení Saints Row V.

Nejde o Saints Row V, ale o "standalone expansion"
    https://www.youtube.com/v/CamVtw2uG78
  • jindra.veliky

Trailer na Sin City 2

ten zvuk vystrelu je ze staryho dooma, ne?

http://youtu.be/2eQrqM6Kzm8?t=2m2s

cas po druhy minute, kdyby nahodou odkaz nesel....
    • Jo odpovídá to. Ten trailer už jsem viděl dřív, a že tam nacpali i Lady Gaga jsem si poprvé nevšiml. Asi se z ní stane hérečka *1*
  • Draken69CZ

EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.

*11* udělejme s tím něco!
    • Draken69CZ
      Za jaký obsah jste ochotni platit a co už je dojení a zbytečné vytahování obsahu z plné hry?
      • DLC kupuju jedině v případě, že k původní hře, která stojí za to, vyjde po čase něco většího co se dá označit jako klasickej datadisk. Kupříkladu Wrath of the Lamb pro Binding of Issac.nebo Gold upgrade pro Jets 'n' Guns. Bohužel takových vychází drtivá menšina. :/

Pokud hned od začátku výrobce chrlí co pár týdnů nějaký nesmyslný DLC s minimem obsahu tak na to prdím, nekupuju ani základní hru a radši si počkám na GOTY verzi až bude někdy ve slevě.
      • nekromant33
        Zaplatil bych za to, čemu se před deseti a více lety říkalo datadisk. Nezaplatil bych za něco, co před deseti a více lety bylo běžně již součástí her případně se vydávalo zadarmo (např. mapy do multiplayeru fpsek).
      • kennyB
        Třeba za obsah, co byl přidán do TLoU. Myslím jen tu single playerovou část. Bylo slíbeno jen jedno singl dlc a to dodrželi. A bylo fakt skvělé *3*
      • za nic a vsechno *5*
        • Draken69CZ
          Ani když ti to přidá několik hodin hraní?
          • Dishonored, Bioshock: Infinite, Dark Souls 1/2, teď ten InFamous: First Light, GTA IV, Borderlands (ty velký), Fallout 3/NV, Read Dead Redemption, Dragon Age 1, Far Cry 3: Blood Dragon a určitě nějaký Mass Effectí DLC. Tohle jsou pro mě ty, co jsem si nejvíc zapamatoval a nelitoval jejich koupě.

Btw jde vám login přes mojeid?
            • Ne, nejde a byl bych rád, aby se na to někdo podíval.
          • u toho me dycky napada, a opravdu to muselo vyjit zvlast? a kolikrat je cena tech dlc nehorazna i vuci delce obsahu, pokud uz pripustime, ze to neni podraz od zacatku
            • Jack1947
              Pokud připustíme tak to podraz jistě je. You know marketing, thats how it running. *3*
          • Takových DLC je minimum. Dark Souls a Dark Souls 2 mě napadá.
            • Dishonored mělo příběh?
            • Pilgrim66
              Dishonored treba melo super pribehovy DLC.
    • Keyz
      Divím se, že v USA kde je zvykem řešit rozpory zbraní. Tam nějaký naštvaný fanoušek nehodil granát anebo něco podobného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit