Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Ses de*il dane vavro
-
No hlavne ze ta tvoje mafie udelala diru do sveta vavro
-
-
A neudělala snad?
-
-
Pár těch bodů je pěkně zasr***ch například 4, nikdy jsem neměl problém, 7, zaleží jak se na to dívá a taky na vkusu, 12, já zjistlil úplně všechno, 13 nechápu asi neumí číst například v magii stávající efekty, 17 může si jako normální dát f a má to v přehledném menu, 18 "debilní", tohle není pojem proč je debilní atd. tu nepíše, jenom svůj názor, 33 Oops ani v oblivionu , 36 ty by sis měl koupit náhradní mozek, tvůj přestal fungovat (pokud vůbec nějáký existoval), 44 napřed se nauč číst, já to přečetl vždy, 53 vyhledej v googlu kůň, 71 taková bizardní věc se mi nestala a to mám asi cca 20 postav.., 79 a v oblivionu ano? sám nemáš rád, že všechno važí moc a chtěl bys tahat 20 kusů ocele, hmm dobrý
-
Jeden z největších herních sranců herní historie a hra, která dělá z lidi totální idioty. Vávra si zaslouží respekt,že jako jediný našel odvahu a řekl co si myslí spousta normálních hráčů.
-
-
Kolik hráčů ? Ty a Vávra ? :D Slušná army ;)
-
respekt odomna urcite ma ale zas nemusis prehanat.
-
-
Dane, :D jsi to psal zfetovanej ? .... Pusť si toto : http://www.youtube.com/watch?v=54XwUi7Hc0k ... to je skutečná recenze Skyrimu . Tak už prosím nepiš takovéto .... věci. :D
-
Čtu Vávrovu recenzi a příspěvky k tomu a začínám se děsit. Něco co vlastně dávno tuším a vím se zhmotňuje ... Skyrim začínám hrát potřetí. Pokaždý skončím po pár hodinách s tím, že se k tomu určitě vrátím. Mezitím vylepšuji prostředí o spoustu modů, protože stromy a spol nejsou opravdu nic moc. Jinak ale grafika a svět, který jsem zatím viděl, se mi líbí. Jenže jsem jako ženich, co se strojí na veselku, ale svatbu pořád odkládá. S Oblivionem jsem měl to samé ... Proč? Prostě se nějak nemůžu do těch her obout a ponořit. Možná chyba u mě. Přitom ale Gothic 2 jsem projel jedním dechem, Gothic 3 si užíval jako otevřený svět do všech detajlů, podobně i Zaklínače 1 i 2, Two Worlds 1 i 2, dokonce i tu zatracivanou Arcanii ... osobně si myslím, že Oblivion i Skyrim je přes ty bugy dobře odvedená profesionální práce. Práce. Nemá to koule, jak se říká. nechytne to tak, jak by opravdu mělo. Nebo jo? Jdu hrát, zkusím se do toho pořádně ponořit, ta kritika trady mi docela pomohla, horší už to snad být nemůže :)
-
RPGCodex loves you:
http://rpgcodex.net/forums/index.php?threads/dan-vavra-presents-100-reasons-why-i-hate-skyrim.82766/ -
Docela by ma zaujímalo, či je tu na games aj väčšia diskusia. myslím tým 3198+ príspevkov.
-
-
Mám odohraných cca 80 hodín a už viac nevládzem. Stále to isté dokola, stále nový quest, otvorím mapu, portnem sa na najbližšie miesto, potom sadnem na koníka, šup do dungu, v dungu neskutočná nuda, na konci dám dole bossa, vezmem predmet, odovzdám predmet, dostanem odmenu a takto to ide hodina za hodinou. Fakt by som sa chcel tešiť z hrania Skyrimu, ale častokrát ma to neskutočne vytočilo a mal som len zbytočné nervy, tak som si na ukľudnenie zapol w3ft a už. Ten článok je podľa mňa na 90% presný a veľmi by som bol rád, keby to niekto poslal bethesde preložené, ak sa to už nestalo... *3* ... určite by som chcel nový diel, ale bez niektorých zásadných chýb...
-
Článek je to víceméně pravdivý, něco bylo přehnaně zkritizované, ale jinak bych se s tim ztotožnil. Asi bych ještě přidal jeden bod, a to je debilita spolubojovníků, kteří se někdy ta kšikovně postaví do dvěří či do jakékoliv jiné (jediné) cesty, že je pak horkotěžko odstrkávám, někam stranou, abch mohl projít (to mi opravdu saje krev). Jinak pro ty, co se Skyrimu tak zastávají - nebuďte tak nenáročný. Za ty hry platíte nemalý prachy (opomíjim fakt, že některý za to neplatěj). Je to produkt jako každej jinej, od kterýho logicky očekáváte, že bude kvalitní. Některý z bugů, který Bertseida do dneška neopravila, rozhodně zárukou kvality nejsou. A nikdo by jí to asi tolik nevyčítal, kdyby se z nich poučovala a v nových a nových hrách je už nedělala - bohužel zdá se, že opak je pravdou. Fajn hraní přeju.