Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 95% je průměrné hodnocení?! Co je to za blbost?! *8*
  • To není možné, já si tady chtěl v diskuzi najít nějaké to pěkné trolení ke čtení pro inspiraci, a ono se tady i tomhle roce dál diskutuje *15* . Tak já teda přidám svůj názor, naprosto s panem Vávrou souhlasím, Skyrim je špatná, hra, je to jako hrát v generátorem vytvořeném světě. Bohužel jsme neměl sílu to dohrát celé. Ale co mi zůstane v paměti, je tok vody v řeco, něco tak otřesného jsem neviděl ani nepamatuji, ta voda tam proudí, proste z bodu A do B a neregistruje břeh ani koryto řeky, je to prkotino, detail,ale uvízl mi v hlavě ze všeho nejvíce. I starý Gothic I to měl řeku udělanou lépe.
  • Ten článek je naprosto neprofesionální a spoust věcí je uvedena naprosto nepravdivě. Pří čtení jsem častokrát přemýšlel o tom zda autor článku hru vůbec hrál. No prostě katastrofa.

"...tak ovce to budou obhajovat do nekonečna. Na všechno mají ovečky odpovědi..."
    Stejně tak může "ovečka" říct že takovíto rádoby "kritik" si na každé hře něco najde.

Slyšel jsem že autor článku pracuje na vlastní hře. Až hra vyjde vůbec nebude problém si ji zahrát, a pak na internet o ní napsat sto záporů. Případně si stejně jako autor článku něco vymyslet a dělat úplného dementa který se v ničem nevyzná ("Nevyznám se v inv. přestože to tam je všechno popsané." apod....).
    • chlape přečti si datum vydání toho článku :D...tvůj Skyrim je momentálně opatchovanej a namodovanej jak ho.ado :D
      • Ano pravda... nicméně když sem si to sám chtěl ověřit tak jsem si pustil starou verzi (jednu z prvních), která není aktualizována protože je odněkud nelegálně stažená. A stále tam bylo dost věcí které jsou v rozporu s tím co vávra napsal. (Hru mám i koupenou ale rád si hru nejdřív zkusím abych měl jistotu že to není ztráta peněz.)
    • Hele... napište mi někdo, co se vám tak nelíbí na mém komentáři. Jen z mínusek nepoznám která část přesně.
      • Jack1947
        Zadna, tak si zvykej! *15*
        • Hm? Jak přesně to myslíš? :)
          • Jack1947
            Tak jak jsem to napsal a to bud rad, ze se sem nenahrnou umelci co pak rozebiraji "osobni dilemata". *4* Radsi minusy ne. Nez HOAX.
            • :D Jediné dilema které někdy mám je když mi nejde internet... Naštěstí mám v záloze literaturu. :D
    • Aaa... pozor! Už mi tady naskakují mínusy. To až tak lidem vadí to, že jsem napdal pravdu o článku jejich oblíbence? Moc mě zajímá jak bude vypadat jeho hra. Až vyjde tak o ní taky napíšu totálně nesmyslný článek plný čistě suběktivních názorů.
      • To klidně můžeš. Jen nevím kolik lidí ten tvůj článek bude zajímat. *7*
        • No jo vlastně to je pravda... :D Já za sebou nemám takových lidí co mi žerou každý slovo... :D
  • Všechny tyhle věci, který Dan Vávra vypíchnul, jsem taky zaznamenal, ale je pravda, že jiná lepší nebo stejná alternativa k TES zkrátka neni :)
  • Za pár let vyjde tenhle článek plus diskuze knižně, na to vemte jed!
  • Těžce oportunisticky a prvoplánově napsanej článek, aby si Vávra mohl přihřát polívčičku. Vypadá to, že mu to s Kingdom Come na Kickstarteru vyjde, tak aspoň bude mít možnost ukázat jak by to udělal on. Jsem na to vážně zvědav.
  • Ikdyby zde Dan naspal 1000+ důvodů, tak ovce to budou obhajovat do nekonečna. Na všechno mají ovečky odpovědi. Buď mody nebo reedici samozřejmě za nemalé peníze. Tolik tuposti se jen tak nevidí. Jen sypte ovečky prachy do chřtánu Bethesdy. Tam se za břicho popadají, jak ty lidi jsou blbí...
    • a jakej rozdíl mezi ovcí co leze do zadku Bethesdě a ovcí co leze do zadku Vávrovi, a jde s druhým "anti-skyrimovským" stádem? pokrytecká ovečka která si vždycky najde na tom nějakou chybu :D :D mimochodem když mluvíš o nějaké reedici za nemalé penize (nevim teda vubec o čem mluvíš, když na skyrim vyšli jen placené DLC, které byly na obsah rozhodně bohaté), tak si vzpomeň kolik na Mafii 2 vydali tupých placených DLC s jednim blbym oblečenim a jednim modelem auta.....faktem je že Skyrim je hra roku, jedna z nejlépe hodnocených her, a mezi hráči po celém světě jedna z nejoblíbenějších, tak se s tim prostě smiř, hatere ;) názor a hodnocení valné většiny mluví jasně......mě totiž přijde že na Skyrim si nejvíce stěžují češi.. i když ti si stěžují pořád na něco, i když sami se o moc lépe nepředvedou.....vsadím se že si to v životě nehrál *15*
    • ... aneb každá jiná vydavatelská společnost.
  • Já bych se nebál Skyrim přirovnat k Babovřeskám. Bethesda je takový herní Troška současnosti, jak píšeSipecka v recenzi na Skyrim
    • kdyby byl Troška jak Bethesda, tak točí jedny z nejlepších filmů v ČR......to že se tobě hra nelíbí, neznamená že je to automaticky sr*čka pro každého
  • tak já nevím jak vy, ale já si většinou hry kupuju proto abych si zahrál a užil si jí....a ne proto abych v ní hledal kdejakou kravinu jako třeba že stromu chybí 1 milimetr textury a nebo že se nemůžu jít v Bílým Průsmyku vysr*t. Na druhou stranu sem se zas po dlouhé době pořádně pobavil .... (jo sem asi zaostalej že to čtu dneska poprvé a přitom tu hru hraju aspoň po desátý :D)
  • Po více jak roce jsem se vrátil do Skyrimu a znovu ho rozehrál s množstvím modifikací. Poté, co jsem se s hrou více seznámil (level 92) a řádně jí namodifikoval, musím konstatovat, že Skyrim je po dvou letech od vydání na PC (!) dobře hratelný a mnoho těch nevýhod, co vypíchl Dan Vávra, je díky modifikacím pryč. Proto pokud to hrajete na PC, hrajte s modifikacemi. Opravdu to vyřeší řadu špatně navržených herních prvků a vzhled hry. Modifikací se nebojte. Pokud postupujete podle návodu k instalaci, hra nebude nějak zvlášť nestabilní. Za 92 levelů hraní (mám uncap na level a skilly) mi hra spadla či zamrzla tak 5 krát.

Proč to píšu sem? Vrátil jsem se k tomuto článku, abych se podíval, jaké problémy Dan vypíchnul a co z toho dokázala komunita opravit a je toho opravdu mnoho. Děkuju Akatoshovi, že TES nevychází každé dva roky, jako některé srágory a díky tomu má hra možnost dospět a růst. Nyní už je Skyrim dobrá dospělá hra, ačkoli některé věci samozřejmě opravit nejde.
    • Zalezi na uhlu pohledu, pro plno lidi vcetne mne, je Skyrim hratelny v zakladni podobe. Modifikace jsou prave pro ty, kterym vadi konkretni věc a ve hre ji nechteji, nebo chteji aby fungovala jinak. Takze nejaka konkretni věc nemusi byt vůbec spatne, jen nekomu nesedne a nekomu vůbec nevadi. Skyrim je dobra hra i bez modu, ostatne svedci o tom jeho obrovska popularita i dnes. Mody jsou fajn, a umozni každému přizpůsobit si hru dle sebe.
      Ja osobne pouzivam jen par modifikaci, a z valne vetsiny se jedna o upravy vizualni, samotny systém hry mam prakticky nedotceny a jsme s tim spokojen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit