Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
61. Po deseti hodinách hry jsem získal meč, který je i po čtyřiceti hodinách dalšího hraní stále nejlepší zbraní. Tomu se říká vybalancování.
62. Po čtyřiceti hodinách mám na krku stále stejný talisman, protože lepší jsem nenašel.
-> Vávra si nejspíš nevšiml, že ve hře je možné kovat, vylepšovat a očarovávat zbraně, vybavení i šperky, navíc nikdo přece nemůže za to, že si vybral špatné lokace.
65. Obchodníci nemají skoro žádné lockpicky na prodej.
-> Proč by měli poctiví prodejci prodávat zlodějské vybavení? Navíc ho má snad každý bandita, po 2 dnech hraní jich mám 55. -
-
Ne, ty sis zjevne clanek neprecet ... abys byl schopenj vykovat neco lepsiho, musis nejdriv dosahnout nejaky urovne kovani, a proc bys koval tuny nesmyslu jen proto, abys vytrenoval kovani, kdyz nejsi schopen vykovat nic, co bys vyuzil ... navic nez se ti povede to kovani vytrenovat, mas stejne dohrano, takze proc bys v dohrany hre koval nejakou lepsi vystroj, kdyz uz nic nepotrebujes ...
Kazdej obchodnik lockpiky prodava ... ale ma 1-3, coz je trapas. Stejne jako je trapas, kdyz ma 5 sipu ...
-
-
Cože? On si dovolí urážet Jeremyho hudbu?!
Kua Vávro, tohle je FANTASY! *10* -
Zamyslel se alespoň někdo proč má skyrim špatnou grafiku? Kvůli konzolím, aby to utáhly a i tak se to dlouho načítá. Inventář je debilní také kvůli konzolím, kde se pohybujete jen nahoru, dolů, doprava doleva. Bugů které hodně ovlivňují hru není velké množství. ( Jsem velmi zvědavý, jestli se těchto 100+ "chybám" vyvaruje pan Vávra v tom novém rpg Kingdom come )
-
-
Se podívej na ostatní open world hry na konzolích a pak povídej o grafice. Skyrim je hnusný, protože Bethesda nemá potřebu se párat s vytvářením hezké hry.
A vzhledem k tomu, že spousta questů nejde ani dohrát, protože postava nedokáže vyjít ve své cele schody atd, tak si myslím, že v tom ovlivňování hry nemáš úplně pravdu. Seriously, Skyrim se dá hrát jedině s konzolí otevřenou a seznamem příkazů po ruce... -
-
Jeste se mi nestalo že bych nedodelal quest kuli bugu.
-
-
-
Zábavný článek i diskuze *1* . Kvalita i kontroverznost se dobře pozná podle doby trvání zájmu - dva roky je fakt síla. Na rozdíl do diskutérů byl autor při psaní zjevně "dost nad věcí" a šikovně si přihřál vlastní polívčičku na kritizování legendy. Samozřejmě, že má v dosti věcech pravdu, to však nemění nic na tom, že Skyrim je nejlepší hra všech dob (i mých 120 hodin strávených ve Skyrimu to dosvědčuje *3*).
Autorovi přeju mnoho úspěchů v jeho snažení - obdivuju jedince, kteří nejenom držkují, ale i tvoří a makají. Howg -
-
Nejlepší hra všech dob? CHACHACHA, dobrej fór. Ty jsi moc her asi nehrál, že?
-
-
pres 3000 komentaru a clanek je uz pres dva roky venku,tvl cumim jak pero z gauce.DAN proste umi
*3* -
-
Myslíš že by se to tak rozebíralo kdyby nešlo o jedno z nejlepších her?
-
-
Tady to ještě žije? *2*
-
-
fanboyové z tohoto článku mají noční můry ještě po třech letech, tak sem občas musí zavítat a částečně si ulevit tím, že plivnou na Vávru.
-
-
Myslíš fanoušky vávry?
-
-
Aneb nad nesmyslamy toho článku se každý zastaví... :D
-
-
Me se Skyrim libil, ale zas nak moc sem ho neprozival. Chyb sem si bud nevsim, nebo me to nak netankovalo. Mnohem vic se ale tesim na Kingdom Come. Mam sice hodne rad fantasy, ale cim sem starsi, tim vic mam rad realisticnost. Navic slovanskej stredovek v ceskejch zemich me fascinuje. Tak uvidime jak se to vyvrbi.
-
Hra je to dobrá, ale upřímně, ve všech bodech má pravdu.
-
-
soubojový systém je uplně stejny jak předchozích dílech, a mě přijde naopak výborny, jelikož je reálný a dodržuje fyzikální vlastnosti (mužete všelijak úderům uhýbat, a ne jak v jiných hrách kde vás údery automaticky následují a zbraň se vás musí opravdu dotknout, což v jinych hrách taky nerespektují), dále kuň je rozhodně rychlejší než jít pěšky...že kradení je jen sbírání věcí, a jak si myslí že to vypadá v reálu?? když někdo přijde krast do obchodu, přijde k regálu pobere věci do kapsy a jde, co v tom chce proboha hledat za složitosti? a odemykací minihra mi přijde taky v pořádku, naročný zámky není jednoduché odemknout, a taky nevim jak jinak by si to představoval....NPC krom dětí strážných a pár lidí, maj každý svý hlášky a často aj reagují události, co se přihodili....a vubec nechápu co to borec hrál za hru, když tvrdí že ve hře není autosave - asi si ho blbec vypnul, protože se to savuje při každém vstupu do budovy nebo dungeonu a při každém spánku, a nechápu proč mu vadí možnost kdykoliv si to savnout v menu, což má každ normální hra (narozdíl od blbych checkpointů)...a nakonec jestli se mu něco nelíbí nebo mu tam chybí, proč si jako myslí že je tato hra tolik otevřená modderské komunitě?.....ostatně by si Vávra mohl zamést před vlastním práhem, než začne kritizovat díla druhých, když se podívám třeba na Mafii 2 - jediné co se v hře dalo dělat byl lineární příběh (a to bylo přitom keců před vydáním, jak si budete moc vybrat pro jakou rodinu budete chtít pracovat, že hra bude mít několik možných konců), uplná absence jakýchkoliv dalších možností a vedlejších misí na to že to je open world (wtf?, i v jedničce byl aspon Lucas Bertone), podstatně méně aut než bylo třeba v jedničce, tupej neomezenj arzenál zbraní v kabátě (opět mínus oproti jedničce), mrtvoly se vám po pěti sekundách vypařili...jako neřikám že mě ta hra nebavila, ale oproti jedničce to byl třeba skok dozadu, jediná plus krom příběhu pak byla už jen pěkná dobře optimalizovaná grafika, parádní jízdní model a tuning aut (i když na muj vkus trochu jednodušší)......ale myslim si prostě že on zrovna by neměl kritiziovat tak dobře propracovanou hru jako je Skyrim, kterej má příkladnej otevřenej svět, kterej skutečně žije a ne jenom bezvýznamnej prostor, kterej vám má tak maximálně spestřit cestu pro úkol
-
-
Ano, přesne tak. :)
-
-
no možno 80%-90% je pravda ale určite nie 100
-
Ve všech? Co třeba jeden z prvních? Ten s mapou interiéru.
-
-
A jeje..vavra vlezl na kickstarter a hned tu je zase trollovne ruzove:)
Vtipne je ze vavra kudy chodi tak hlasa, nase hra bude něco jako Skyrim..to ymslim jeho 100 duvodu dost podrazi..a to asi tak vse co se k tomu da rict:)
PS: pro blby, vavru mam rad, a jeho hre preju uspech...ale každý vi, i on, ze to s timhle clankem krapet nezvladl..:) -
-
Říkal pouze, že jeho hra bude spojovat volnost pohybu Skyrimu s ostatními hrami... Takže tím rozhodně nemyslel "moje hra bude stejná blbost jako skyrim" *7*
-
-
Ale houby, vždycky když ma vavra k necemu hru prirovnat rekne něco jako Skyrim, ostatne Skyrim pouziva často i jinak..jeho přednáška..atd..proste fail..
-
-
Fail byl tvůj porod. K čemu jinému to má přirovnat ty chytráku?
-
-
Hmm..a co to třeba nepřirovnávat vubec..to nejde?..jde když to je originalni tak to prirovnavani nepotrebuje. Jenze Skyrim je tak znamej a dobrej ze je nejsnazsi rict..něco jako Skyrim. Ja teda nevim, ale když nekde na neco nakydam hnuj, tak to pak nepouzivam jako prorovnani pro něco co delam..
PS: a priste az budes hodnotit muj porod, tak bych prosil vykat, v realu by to tak zrejme bylo, ale chápu s internetovou linkou roste huba i svaly..vid?:)
-
-
-
Takže horší? :D
-
-
-
100+ důvodů proč je Daniel Vávra závistivým nejapným troubou a agentem Thalmoru
Kritika dlouholetý tradice bethesdy ... od čecha....ano toho východního bordelu kterej nesahá západnímu rpg prumusly ani po opánky...., zadnej solidni argument tam nepolozil, je to proste jen zavist po bohatství na které čecháček nikdy nedosahne, videl sem svyho oblibence angry joe mluvit o skyrimu a ten je opravdu serozni, dal mu 10/10 a baddass nalepku, to udelal snad poprvy, tak tyhlety nesmysly nejakyho Danečka, trubičky mě nenadchnou, to co tam vyjmenoval za chyby byly opravdu malichernosti :D mel sem z toho pocit ze vylozene vsechno co se da kritnout zminil a udelal z toho plakajici roman
vezmi si treba tohleto.. oni rikaji! uuuuhhh slepe ovce.. skyrim oskliva grafika ( jo asi hlupáci chteji abych hral na háááááááj cryoenginu skyrim ) a kupoval si komp za 50 tisic. Hey NASA? poslete mi novej komp. nejlepe prototyp pro armádu :D no jasny. slepy ovce sou oni :D
seber si vsechny tyhlety veci.... kazdopadne.... nevim na co si hrajes, ja vlastne nevim proc si takhle umele jakoby zvedas pred par geekama pritakavajicima srdicko
k cemu ti to je... stejne pudes do propadliste a ani ty prachy na vyvoj toho tvýho utopickýho stredovek rpg bez magie na který se ti nechteji delat scripty nesezenes
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Jenže zatímco celý svět řičí nadšením z nového přírůstku v sérii Elder Scrolls, já doma soptím vztekem. Proč?
PROČ? PROTOŽE SI ŠAŠEK POČMÁRANEJ TRAPNEJ KULICHOVSKEJ
seriozni placeny kritici co maji vetsi zkusenosti a prostredky nez Nejakej Pepík Vávrů to execulou ale Daneček syreček trumbíček si bouchne do stolu a nejspis z recese rekne.... asi aby se zviditelnej,, nebo udelal dojem na svy nosiče párků...neee, já sem lepsi,, oni to maji spatny :D pobavil se nad jeho ubohostí no a tech lidi co mu lezou do zádele!:D to je tak vsechno :D OPRAVDU MILUJU KDYZ NEZNÁMÝ TRDLO JAKO VÁVRA, TALOS VÍ KÝM A ČÍM JE SE OPOVAŽUJE OTEVŘÍT HUBU NA PRŮKOPNÍKA FANTASY RPG A JESTE NANICOVATĚ :D Zalez pod zem!!! a dál si hraj Maria, skákat hodiny jak teplej Ital na pitomý želvy ti sluší!!! a nech seriozní lidi , firmy a žánr na pokoji!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
tak tohle bylo hodně trapný a hodně ubohý. myslím si že vávra má jako jeden z mála právo napsat fundovanej názor na skyrim (to s těma kritikama mě dost pobavilo :). touhle dobou už za sebou něco měl (a dokonce před sebou, jak jsme se nedávno dozvěděli, že:) a ikdyž článek vyznívá dost negativně, přečti si prosím jeho nadpis..není to recenze. Je to 100 důvodů .... ty h_vado..
a jakkoliv můžu být natěšenej na každej novej TES (a věřím že i vávra je a vždycky bude) musí se nechat že v mnoha bodech má prostě pravdu. průkopník rpg by si měl dát kurevskýho majzla, co za novej TES vypouští (mezi náma na oblivion prostě nemá) a při svejch možnostech si to mohl opravdu trošku víc vymazlit. na to ale právě tihle megalomani už dávno serou..nadšenci z bethesdy o kterých mluvíš už tam dávno nejsou, prober se sakra (podívej se na poláky co dokázali)...a stydím se tady že ti to musím připomínat. házet špínu na někoho kdo už něco dokázal (a nad ještě dokáže) tak nudným a nezáživným způsobem...pardon chlapče -
fanboy alert!
-
-
?
-
-
+1 :D
Názor davu... dav se klidně může mýlit. Ovšem pokud se většina lidí shodne že tadle holka je hezká - tak je hezká... i když ta zbylá menšina nesouhlasí. To samé i u her. Když DRTIVÁ většina lídí (at už hráču nebo opravdových kritiků) shodne na to že Skyrim je opravdu dobrá hra tak je to opravdu dobrá hra. Protože kdyby nebyla, tak nikdo neřekne že je dobrá, nikdo ji nehraje, nikdo se o ni nezajímá, nikdo na ni nedělá mody, nikdo na ní netočí LP apod... Opět, stejně jako u te holky, je tady nějaká skupina lidí kterým se hra nelíbí. My, co poznáme že je to hra dobrá a dáme tady vědět že tendle článek je stojí za hovno, schytáme dost "nelíbí", protože:
A) Sešli se tu lidi z česka kteří nemají rádi Skyrim.
B) Jak jsi sám napsal - v podstatě lezou vávroj doprdele.
C) Možnost A a B dohromady.
*5* -
-
Právě začínám hrát Skyrim a jsem tu proto, abych si přečetl názor člověka, který má na starosti jednu z nejlepších open-world her která kdy byla vytvořena.
-
-
to mluvíš o čem? o Kingdom come, kterou ještě nikdo nezahrál, protože ještě není ani vydaná, tak asi těžko o tom muže říct že je to "nejlepší open world hra, co kdy byla vytvořena"......nebo máš na mysli Mafii 2, která se jenom jako open world tváří, protože je to jenom linearní příběh?
-
-
To mluvím o první Mafii...
-
-
Je to už nejaký ten piatok, čo som hral prvú Mafiu, no ak sa dobre pamätám, tak bola rozdelená do misií, čiže o open-worlde nemôže byť ani reč!
-
-
-
-
D) je správně..
miluju skyrim.. a vávrovi držím palce -
-
1. Možnost D není.
2. Jestli jsis možnost D udělal sám tím co jsi napsal, tak to nesouvisí s "My, co poznáme že je to hra dobrá a dáme tady vědět že tendle článek je stojí za hovno, schytáme dost "nelíbí","
3. Možnost B je trochu ostřeji napsaná ale patří tam lidi co prostě stojej za vávrou at už napíše cokoliv.
-
-
-