Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Někdo si krabici nekoupí když se mu hra nelíbí, no a někdo se vyzvrací na web. Bylo by fajn kdyby příště pisatel svou potřebu vykonal někde jinde. Článek je to o ničem, bohužel ani vtipný ani objektivní.
-
Taky patřím mezi velké fanoušky žánru RPG... zvlášť Fallouty jsou mojí srdcovou záležitostíb (jak původní tak nové, Bethesda). Nevím na kolik má Dan Vávra pravdu, ale to už záleží na každém z vás. Já sem chtěl jenom za sebe dodat, že mě osobně Skyrim taky nechytl. Je mi jasné, že tím pobouřím spoustu fanoušků, ale je to prostě tak. Přesto, že sem se na Skyrim hodně těšil, nenašel sem zde pro mě to pravé.
-
-
Jestli se ti líbil i F3 tak si dej rovnou facku.. nejhloupější Fallout co spatřil světlo světa. Naštěstí se přiřítili Obsidiani nás zachránit s F:NV a já jim za to děkuji x)
-
-
Každému se může líbit něco jiného. Já mám F3 rád a Fallout 1+2 naprosto nesnáším. Hry na tahy prostě nemusím,
-
Facku dej především sám sobě chytráku... kdyby nebylo Bethesdy, tak si Fallouty už nikdy nezahrajem. Takže i když byl F3 slabší byl sem za něj rád a bylo jen otázkou času kdy se toho chytne někdo jiný viz. FNV. Ale to tobě přes tvoji přirozenou hloupost nikdy nedojde... *3*
-
-
Mě chytl, ale nehrál jsem zatím nic jiného od Bethesdy (jo stydím se, stejně tak za Diablo) , řekni, je to pořát dokola? :)
-
-
je i není - oproti oblivionu obrovskej krok vpřed, ale Morrowind je po všech stránkách lepší, Skyrim není desítková hra, i když by jí bejt chtěla
-
-
-
Je to nafoukany deb*l myslim ze v dnesni dobe muzem jen dekovat za takovou hru
-
-
Plne souhlasim. Co vlastne dokazal? Nedokazal skoro nic a vetsinu casu jen blbe zvani. Vetsinu takovych chyb muze najit v kazde hre. A jestli "pan" Vavra hledal wc uvnitr stredovekych budov ve fantasy hre tak vazne premyslim o jeho zdravi.
-
-
naznacujes ze je to pani? :D
-
-
-
Tak dle mého je skyrim skvělý, ale se spousty body souhlasím :D (No většinou bugů bych překousl, ale že se mi bugl drak odahviing a já teď nemůžu dohrát hl. linii.... to celkem nasere :D)
-
Přečet sem si vod 1-20. Větší snůšku keců sem neviděl. Z toho sem usoudil, že buď 1) je pan Vávra extremní lama a nebo za 2) je hra na Xboxu tak na ho*no udělaná, že se nedá hrát.
A teď pár bodů.
4- Mě to problém nědělá, nejspíš neumíte číst.
6- Chaos? Kde, prosím?
8- Strašněj problém, že?
9- Tohle se mi ještě nestalo.
13- Hmm, daší ukázka , že pán Vávra neumí číst.
16- To bylo už i u Oblivionu(HP bar nepřátel), Navíc to vypadá hezky.
17,18- Rozkošné, to, že se vám to seká je váš problém :), nemáte to hrát na šitážní konzoly. Toť asi vše. -
-
Lama je ten, kdo si nepřečte celý článek, ale do diskuze blije o 106 *3*
-
-
Tovíš, nemam chuť číst zbytek :) . Obvzlášť po tom krásném úvodu.
-
-
A hlavně nezapomenout na závěr vyhejtovat konzole....
-
-
Pwned
-
-
-
Jeste si Dana Vavry a recenzentu obecne nevazim a proto muzu svobodne napsat ze tento clanek je bohapusty flame, jehoz smysl nechapu a rozhodne neni objektivnim pozorovanim. Tvrdit ze autor hral na xboxu a ne na pc je stejne jako tvrdit ze jsem jako soudce precetl jenom polovinu vypovedi a podle nich odsoudil cloveka.
-
Tak prošel jsem si vše zmíněné body. Strašné na tom je, že některých jsem si nevšiml ani když jsem je vyloženě hledal něco s kamerou v úvodní animaci, dále jestli se ubírá stamka z jedné strany magicka z druhé a život s obou *1* .Tomu jsem se jen zasmál, připadá mi to takto ok. Nějáké bugy bych našel a xbox mi zamrzl 2x. Textury jelikož hraju na xku nemá ani cenu řešit, mě se celkové líbí (jsem nenáročný). Prostě nejsem hnidopich a pro normálního konzumenta gamesky mi to přijde jako úžasná hra. Jsem jenom hráč a 60% chyb výše zmíněných jsem si sám od sebe ani nevšiml. Názor je holt názor. Jinak v celku dlouhý článek *1* .
-
Dan Vávra rád přemýšlí, třeba proč slunce svítí cez den, a ne v noci, kdy by to bylo mnohen užitečnější....
-
Bylo by fer alespon napsat, ze se jedna o recenzi konzolove verze hry (nehral jsem). Na PC cast problemu v interface odpada. Co se tyka treba questu, nove zadany mam obvykle aktivni (pokud nemam vypnute zatrzitko u cele skupiny miscelaneous). Lagy u favorities mam nepostrehnutelne. Do Galaktickeho menu chodim jen jednou za level a ovladam ho celkem v pohode mysi. Konzoloidni inventar je otrava ale jde na to zvyknout.
Doufam ze p. Vavra stejne zrecenzuje i prehypovanou pecku SW Tor. Zkousel jsem betatest o vikendu. Uvodni filmecek super, ale zrejme jediny plus. Grafika tak 10 let stara a pripominala mi Teletubies - cim barevnejsi tim lepsi, animace hrozne, questy primitivni. Logika sveta do ktere se navazi (a zcela opravnene :-) u Skyrimu je v SW TOR rozhodne tragictejsi a nejde tam delat navic skoro nic). Nejaky Star Wars feel, se v necem takovem samozrejme nemuze dostavit ani nahodou. JKA: Jedi Academy bylo animacemi a grafikou dal a to je fakt uz hodne starecek. 4 hodiny, 7 level, odinstalovano a navrat zpet do SKyrimu, ktery pres tunu chyb je aspon zabavny a zaplatim za nej 1x a ne kazdy mesic.
Ve Skyrimu mne stve samozrejme taky spousta veci, vetsinu z nich pan Vavra napsal. Jenze jak spravne podotyka - v tomhle zanru NENI konkurence. Skyrim ma evidentne komercni uspech a to je fajn - mohlo by to nakopnout jine firmy aby se vydaly na pole techto her a vznikla konkurence. -
-
Kdo by od od tvůrců Warhammer online(3 roky staré, příšerně zabugované a nedomyšlené MMO, na které tvůrci zapoměli ještě dřív,než ji vydali, tím myslím žádný opravdový datadisk nebo patch opravujicí ty nejhorší bugy, atd.) čekal, že jejich další MMO tentokráte ze světa Star wars, bude nějaký nezabugovaný trhák? Myslím, že SW: Tor dopadne naprosto stejně jako onen Warhammer online, to jest po 3 letech 5 serverů, žádný datadisk, 5000 pravidelně platících hráčů a pořád ty samé bugy jako v betě.
-
-
Daniel Vávra si troufl vykřiknout, že: „Císař je nahý!“ Konečně, už jsem si říkal, že jsem asi divný a nebo moc starý, když jsem nevěřícně koukal na ta vysoká hodnocení a chvalozpěvy.
-
-
Že takhle nevykřikl i u ostatních "desítkových" her, což? *4*
-
-
No, přiznejme si, že málokterá hra vzbudila takové orgie. Jak jsem řekl, já si Skyrim užívám, ale takhle nekritické hypování jak od fanoušků, tak od kritiku, jsem už dlouho neviděl. Naposled asi od Oblivionu.
-
-
jsou odpovídající, to jen pár lidí vždycky chce chc*t proti proudu, je to nuda:)
-