Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
vyčítat bugy sérii TES, kdy komunita beztak do půl roku většinu něví opraví, je trochu blbiny dane..
Jo - Bethesda vždycky vydává zabugovaný hry.
Jo- F3 měl bugy taky.
Všichni zákazníci firmy to dávno vědí, ovšem zážitek ze hry jim to vynahradí a bugy vychytaj kolegové hráči. Job done, bethesda dostane "kat" a diy přístup možnost. -
-
Dobrá čecha vědět, že psát by se nemělo všechno co si myslet. Pak to dopadne přesně táákto. Hybaj zpět do školy!
-
jenže je trochu blbý, když si to v dnešní době dovolej udělat už po několikátý.. vážně by se měli dát trochu do kupy..
-
aha, pokud jde o konzolové verze jak jsem si přečetl, tam je to trochu smolíček, pc vítězí vždy a všude:)
-
-
Co se týče bugů, tak jedinej závažnej bylo jedno zbugovaný npc v hlavní dějový linii, kde ale stačilo rozbalit pár souborů v adresáři se hrou.. Jinak oproti Might and Magic: Heroes 6 naprostá paráda, tam marně čekám na jakejkoliv významější patch.. A s tou grafikou, co by ste pořád chtěli? Jestli to chcete mít 100% jak realitu, tak si vemte jekorovej klacek a běžte si zaběhat ven na nějakej larp, možností je dost *1*
Jinak, docela hezký shrnutí, jen těch bodů by stačilo tak 50. -
v některých věcech musím s panem Vávrou souhlasit, ale není jich mnoho, a například pro body 81 nebo 82 mám jednoduchou odpověď : "JE TO K*RVA FANTASY HRA!, takže je tam možný uplně všechno" ... ještě že v tom článku pan Vávra nezkritizoval Bethesdu za to, že se ve Skyrimu vyskytují draci a magie, jelikož to není v reálným světě možný
pana Vávru jakožto vývojáře nebo autora článků v LEVELu uznávám a mnohdy s ním plně souhlasím, ale tady šíleně přestřelil -
neda sa nesuhlasit s D.Vavrou :/
-
Skirim je to nejlepsi za co je za posledni roky k maní,očividně se naky blbec dycky najde co se to bude snazit schazovat.. pri tak obrovske hre se bugum jen tak nevyhne...Navic sem hru hral a niceho vaznyho sem si nevsiml ... a dojem ze hrani mi to rozhodně nekazi.. Autor by se mel probrat na tyhle debilni clanky tu neni nikdo zvedavej , kdyz se ti to nelíbi ... jdi strilet COD a Skyrim nech u ledu.... prid kafrat az naprogramujes lepsi hru ty blbe...Schvalně mi ukaz ktera hra je jen tak z poloviny dobra jako Skyrim , zadná není!Vávro prober se!Nebo uz nemas o cem psat tak ses rozhol psat tyhle negativní píčoviny.?????boze ty si vul......nic jinyho na to ani napsat nejde
-
-
ja mam kratky dotaz , tys to hral na PC ?
bo Vavra to hral na Xboxu....jen tak mimochodem....
-
-
I když pana Vávru uznávám, tak zde si hodně ''uletěl'' a zmiňuje desítky prvků, které by hru učinili podstatně hůře hratelnou a to by teprve nakrklo hráče.
PS. Nechápu přítomnost videa se zrychleným učením vybírání kapes. To, že učitele okradete po zaplacení není snad bug, ale jedna z mnoha možností, které hra nabízí. -
Jako dlouholetý fanoušek TES série, který považuje tyhle hry za nejlepší co v RPG stylu hrál, musím i přesto bohužel v mnohém s panem Vávrou souhlasit, nicméně spousta věcí které zmiňuje za chyby považovat lze, ale je třeba si uvědomit, že jde pořád o hru, a né nějakou realistickou simulaci středověkého života. (viz. jeho poznámky k nelogičnosti architektury nebo hodně zmiňované WC) *1*
Na druhou stranu ruku na srdce já jako fanoušek bych určitě uvítal, kdyby postavy nadabovalo více lidí, zlepšily se textury, kůň nevyběhl kolmou stěnu, u pasu bych viděl obě své momentálně používané zbraně atd. atd.
Jenže sumasumárum tohle jsou v podstatě drobnosti, které celkový zážitek ze hry nezkazí, jen by potěšily kdyby tam byly.
A tohle je v podstatě asi to, co pan Vávra chtěl vyjádřit i pomocí zdařilého přirovnání oné "nemocné" dívky na pustém ostrově.
Myslím si, že obviňovat ho na základě vyjádření svého názoru z braní drog a ztráty soudnosti je trošku tvrdé. -
-
To já zase měl jedinou sekeru, štípal s ní dříví a druhá sekera (i když jsem žádnou druhou neměl) se mi houpala u pasu. Mám z toho pár obrázků. *3* Po uložení, restart a reload už tam nebyla.
-
Fanoušci sou na drogách a ne Vávra
-
-
The Elder Trolls
-
bohuzial s vacsinou musim suhlasit ale niektore tie dovody mi pridu uplne uletene, len aby tam bolo o dovod viac... priklady: 11. F5 je od ruky? 15. mys neexistuje? na tie perky ide klikat 110. no to je necakane ze v queste ktory priamo nadvazuje na Dark Brotherhood treba niekoho zavrazdit... ked si siel do thieves guild tak si si korist kupoval?
-
-
Další kdo nečetl pořádně, na xbox konzoli to prostě není. :-)
-
-
Zasa jeden attention whore, ktory 'produkuje' page views na vlne Skyrimu. Trochu cudne to ale vyzera, ked je to uverejnene na webe, ktory pred par rokmi pisal ody na rovnako, ak nie viac zabugovany pokus o 'open world' operation flashpoint.
Ale ceni sa aspon to, ze si autor dal cas to napisat este predtym ako Bethesda stihla vydat opravny patch. -
-
Opravny patch.... hmmm... smutne, ze se dnes naprosto chladne kalkuluje s tim ze si clovek zaplati hru za tezce vydelany peniz a pak stejne cumakuje mesic do zdi nez to patchem udelaji hratelne... Dan Vavra ma v leccems pravdu a lecos mi prijde jako malicherne vytky... faktem ale je, ze hra ma byt vydana KOMPLETNI a ODLADENA a ne to co dnes predvadi vetsina vyvojaru... tj. stihnem termin za kazdou cenu... to ze to (do)hrat pude az po 12tym patchi za dva mesice to uz je problem hracu ze... *16*
-
-
Ja osobne som zatial nenarazil na ziadny bug, ktory by obmedzoval hratelnost. Netusim, preco sa zrazu vsetci tvaria, ako keby Bethesda bolo jedine studio, ktore vydava patche po vydani hry. Ak nema clovek menej ako 15 rokov, musi mu byt jasne, ako funguje softverovy biznis. A pre herny biznis uz dlhodobo plat, ze to nie je to len o vyvojaroch, ale najma o marketingu, ktory vyvojarov tlaci do nesplnitelnych deadlinov. To je realita.
A k tym tazko zarobenym peniazom 2 veci. Po prve rovnake peniaze stoja aj rovnako zabugovane hry, kde doba hrania je pod 10 hodin. A po druhe, to mozno plati pre vyspele staty a 5% ludi (ja to mam kupene pre ps3). Ale 95% ludi, co tu suhlasi s autorom, si svoje tazko zarobene peniaze nechali na ine veci a hru si stiahli. Ale treba si kopnut do vyvojarov, ktorym nezaplatili ani cent. To je take ceskoslovenske. -
Marketing a výchova zákazníka v praxi ^_^
-
-