Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No z původních falloutů tam moc tvůrců nebylo. :)
  • Plne souhlasim. Co vlastne dokazal? Nedokazal skoro nic a vetsinu casu jen blbe zvani. Vetsinu takovych chyb muze najit v kazde hre. A jestli "pan" Vavra hledal wc uvnitr stredovekych budov ve fantasy hre tak vazne premyslim o jeho zdravi.
  • Pwned
  • Mě chytl, ale nehrál jsem zatím nic jiného od Bethesdy (jo stydím se, stejně tak za Diablo) , řekni, je to pořát dokola? :)
  • Hellboy obcas ma extremne nazory, ale je pravda ze Bethesda vydava zabugovane hry, nesuhlasim akurat s tym, ze ich dava do jedneho vreca s FNV, ktore robil tim ludi z Falloutu 1 a 2. Je to dost poznat ked si clovek zahra F3 a FNV, kde F3 je pusta nudna hra a svet FNV je ovela bohatsi na moznosti a rozhovory.
  • Přemýšlel jsem proč má Dan tento názor, a myslím že předem očekával že jako ve všech hrách od Bethesdy bude tuna bugů, nedodělaností a tak ... což se samozřejmě stalo, bohužel přes svou negativitu si nestihl všimnout že Skyrim je narozdíl od Falloutu 3 dobrá hra. Skyrim se nezlepšil v tom v čem Dan očekával, ale to neznamená že nezapracovali na ničem, pro mě je to první hra kterou sem kdy hrál u které mi fakt připadne že jsem v živoucím světě, a to už RPG hraju skutečně hodně dlouho ... a hry od Bethesdy sem nikdy neměl rád, Radiant AI nechápal.

Jenom v téhle hře poté co dojdu do prvního města (Whiterunu) sem měl pocit že jsem skutečně uvnitř živoucího světa a můžu teď jít dělat co budu chtít a můžu se vrhnout do toho ten svět prozkoumat .... je to nejspíš strašně o drobnostech ale Fallout 3 nefungoval, New Vegas má lepší příběh ale prostě zdaleka tam nebyl ten pocit že svět je živý a já můžu dělat co chci. A experience > bugy, myslet si že jde udělat takovou hru tak aby neobsahovala exploity je mimo. Tohle bohudík není MMO.

To neznamená že hra nemá chyby (třeba že medvědi jsou silnější jak draci), ale who cares ...

To že insty jsou stereotypní ... a kde nejsou? Poté co jsem prošel Dragon age, Fallout 3, GTA IV a RDR mě insty připadnou dost rozmanité. A lepší grafiku než ve Skyrimu sem na konzoli neviděl, konkrétně RDR mi připadne dost "dull" a nechápu co na ní kdo vidí ... každý máme jiný vkus a každému se líbí něco jiného, neexistuje univerzální krása a stíny mě fakt netrápí.

Ano možná to není žádná kráska, ale je to jako první skutečná žena kterou jsem kdy potkal, jako bych doteď randil jen s nafukovacíma ... a to potom přehlídnu že není idolem krásy a nemá tak hladkou a čistou kůži jako měli mé předchozí gumu. Protože skutečné hry, stejně jako skutečné ženy nejsou a z principu ani nemůžou být dokonalé. Teda až na tu kterou Dan právě kutí *3*
  • ve hre mam nahrano hodne hodin a porad me bavi. nekterych duvodu "nenavisti" sem si do precteni clanku ani nevsim, jinych zase ano a nektere vubec nechapu, nektere v calnku ani nejsou :D
    grafiku moc neresim. podle me pres vse spatne co bylo receno, tak stejne skyrim vypada hodne pekne a to je asi nejdulezitejsi.
    docela by me zajimal ten nejlepsi mec ve hre :D hraji od zacatku na nejtezsi obtiznost a zatim sem se nesetkal s nejakou super veci, kterou bych pouzival porad a po pravde nebyt kovariny, tak ani moc veci nemam.
    jedine co me opravdu hodne stve sou ty nestastne, nechtene utoky na npc. draci me davaji hodne zabrat a sam bez tuny lektvaru nemam sanci a tak kdyz se k osbnimu strazci a konciku (btw nejlepsi tank co sem kdy videl, vetsina medvedu ve wowku by mu mohla zavidet. by snad utankoval i ragnarose bez prehazovani stacku :D ) prida jeste nejake npc, tak sem nesmirne rad, ale davat si porad pozor at nekoho nahodou nezasahnete je opravdu na .....
    skyrim neni dokonala hra, ale hratelnost ma paradni. podivejte se na "evoluci" serie gothic a srovnejte s F3, TES zlepseni oproti predchozimu dilu je opravdu viditelne ;) clanek me hodne pobavil, hodne bodu by si meli vyvojari vzit k srdci do pristiho dilu a podle poctu komentaru i gratulace autorovi
  • Někdo si krabici nekoupí když se mu hra nelíbí, no a někdo se vyzvrací na web. Bylo by fajn kdyby příště pisatel svou potřebu vykonal někde jinde. Článek je to o ničem, bohužel ani vtipný ani objektivní.
  • fallout
    Taky patřím mezi velké fanoušky žánru RPG... zvlášť Fallouty jsou mojí srdcovou záležitostíb (jak původní tak nové, Bethesda). Nevím na kolik má Dan Vávra pravdu, ale to už záleží na každém z vás. Já sem chtěl jenom za sebe dodat, že mě osobně Skyrim taky nechytl. Je mi jasné, že tím pobouřím spoustu fanoušků, ale je to prostě tak. Přesto, že sem se na Skyrim hodně těšil, nenašel sem zde pro mě to pravé.
  • Lama je ten, kdo si nepřečte celý článek, ale do diskuze blije o 106 *3*
  • Je to nafoukany deb*l myslim ze v dnesni dobe muzem jen dekovat za takovou hru
  • Tak dle mého je skyrim skvělý, ale se spousty body souhlasím :D (No většinou bugů bych překousl, ale že se mi bugl drak odahviing a já teď nemůžu dohrát hl. linii.... to celkem nasere :D)
  • To se uvidí, až něco vytvoří a až mu to někdo zrecenzuje:-D
  • Přečet sem si vod 1-20. Větší snůšku keců sem neviděl. Z toho sem usoudil, že buď 1) je pan Vávra extremní lama a nebo za 2) je hra na Xboxu tak na ho*no udělaná, že se nedá hrát.
    A teď pár bodů.
    4- Mě to problém nědělá, nejspíš neumíte číst.
    6- Chaos? Kde, prosím?
    8- Strašněj problém, že?
    9- Tohle se mi ještě nestalo.
    13- Hmm, daší ukázka , že pán Vávra neumí číst.
    16- To bylo už i u Oblivionu(HP bar nepřátel), Navíc to vypadá hezky.
    17,18- Rozkošné, to, že se vám to seká je váš problém :), nemáte to hrát na šitážní konzoly. Toť asi vše.
  • Hehe. No nenadává se možná proto, že hlavní dějová linie je asi tak jedna brambora v plnym hrnci guláše. Já osobně jsem za 50+ hodin stihnul odevzdat roh šedovousům (asi druhý quest?) . :)
  • Jeste si Dana Vavry a recenzentu obecne nevazim a proto muzu svobodne napsat ze tento clanek je bohapusty flame, jehoz smysl nechapu a rozhodne neni objektivnim pozorovanim. Tvrdit ze autor hral na xboxu a ne na pc je stejne jako tvrdit ze jsem jako soudce precetl jenom polovinu vypovedi a podle nich odsoudil cloveka.
  • Hairy_Ass
    Tak proč to tady kolega nade mnou srovnává? *15*
  • Harshday
    Tak prošel jsem si vše zmíněné body. Strašné na tom je, že některých jsem si nevšiml ani když jsem je vyloženě hledal něco s kamerou v úvodní animaci, dále jestli se ubírá stamka z jedné strany magicka z druhé a život s obou *1* .Tomu jsem se jen zasmál, připadá mi to takto ok. Nějáké bugy bych našel a xbox mi zamrzl 2x. Textury jelikož hraju na xku nemá ani cenu řešit, mě se celkové líbí (jsem nenáročný). Prostě nejsem hnidopich a pro normálního konzumenta gamesky mi to přijde jako úžasná hra. Jsem jenom hráč a 60% chyb výše zmíněných jsem si sám od sebe ani nevšiml. Názor je holt názor. Jinak v celku dlouhý článek *1* .
  • Hairy_Ass
    Že takhle nevykřikl i u ostatních "desítkových" her, což? *4*
  • Dan Vávra rád přemýšlí, třeba proč slunce svítí cez den, a ne v noci, kdy by to bylo mnohen užitečnější....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit