Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
ale ten kompas (nebo co to je) je úplně na nic
-
naistaloval jsem to, dohrál jsem to a dal bych tomu hodnocení 7z10 (ale pouze s patchem 1.4, jinak 6z10)
-
ale prodávalo se to dobře. Doufám že Mafie III bude lepší.
-
seš si úplně jistej??
-
já chci taky
-
jo ale stejně nejlepší je že i když dokončiš Hlavní příběhovou kampaň(draci), tak stejně ve hře zůstanou i když mají udělat Pá Pá a huráá pryč *1*
-
kdo by se s tím v Bethesdě dělal???
-
fuj stydte se a TO Elder Scrolls nezboznuji
-
Můžeš mi prosím tě ukázat tu ,,hezčí grafiku'' ???
-
dalsi souhlas
-
myslim. ze nejses jedinej *1*
-
Gothic 3 booooooooží
-
Souhlas
-
nesohlasím s tím ,,... jedné z nejlepších her'' jsou mnohem lepší hry (i v žánru open world RPG)
-
draka? vždyť to bylo moc jednoduché než sem se do toho boje ponořil, tak byl konec.
-
č.80:jenže realný člověk taky neunese 400 kilo a ještě nebude běhat že?
č.81.nikdy jsi neslyšel o Islandu a Sahaře co?
č.96:to není až tak pravdu kůn nekdy i uteče.
č.113:jo takhle nějak funguje assassins creed ale nepřijde mi že by to někomu vadilo co?
č.116:zabugovanou arenu?LOL.Arena vyšla před 18 lety.víš co to je 18 let?Mohl by jsi být rád že tehdy něco takového vyšlo. -
př:
č.14:ty snad máš v hlavě když se potápíš zabudovanej časoměr jak dlouho pod tou vodou ještě vydržíš?
č.20:co je špatného na tom srovnávat to s předchůdcem?Navíc redemption a Noire jsou v úplně jiné době a každá hra jde jiným směrem.
č.33:a zaklínači snad jo?Nebo si myslíš že každej fanoušek rpg tam potřebuje záchod?
č.61:ten meč by mě docela zajímal.
č.62:nauč se hledat.
č.65:obchodníci tě asi budou podporovat v krádežích vid ?
č.74:hodně dobrý ,,sprinter,, může uběhnout podle mě sprintem kolem 200m navíc většinu hru taky běháš.Kdyby to bylo realnější tak jsi teprve ted došel z Vorařova do Průsmyku.
č.75:to většině hrdinů
č.77:nikdy se mi nestalo že by kůn přestal sprintovat -
No to snad není možný.Jak si někdo může myslet že zaklínač překonává Skyrim?Vždyt se každá odebírá jiným směrem?Zaklínač je především na příběh a Skyrim na open world.
Když se vám hra nelíbí nehrajte.
Dobrá grafický mody jsou dobrý ale co třeba takový Dragon Age hm?Dragon Age taky nemělo nějakej frostbite 3 a stejně se to lidem líbilo i bez modů.
A nebo přehlednej inventář kterej vypadá jak seznam na nákup?
Hrůza to si rovnou kupte s panem Vávrou G mod a delejte si tam vlastní hru. -
Jsem na tom úplně stejně. A osobně jsem nenarazil na zmíněný problém který by modařská komunita už nevyřešila a nebo který by nevyřešilo puohé zvýšení obtížnosti (a i na to jsou mody). Záchody jako problém nepočítám...
-
Ámen