Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Sorry to byl kamoš
-
Neserr si s těmi tvými kecy.Jebeš do všeho a nedokažeš si přiznat že si Mafii ZJEBAL.Ani na piczu Angry Birds neni kopie.Co ti kurv@ vadi na CoD?Tak něco takoveho udělej kurv@.Ty chytraku.Jestli zkritizuješ Uncharted tak si uplna Pič@.
Z pozdravem Tvuj Zadek!
Kurv@...Ps:Chuju -
Trapná a myslím že trochu vynucená kritika, jako by DV našel chyby i tam kde nejsou. Nicméně Skyrim tak trochu opouští dráhu RPG a jde spíše jednoduchou akční cestou, zcela jistě kvůli prodejnosti apod. (kde jsou časy Realms of Arkania, Ishar a podobných OPRAVDOVÝCH RPG???????) Hezčí grafika na úkor hratelnosti je dle mého soudu špatný tah. Vždyť chybí i základní staty, jako síla, hbitost atd. I přes to mě Skyrim baví a mám už stovky hodin odehraných. A myslím, že jich ještě pár set bude *1*
-
mindráky ani ne, vlastně jsem si vzpoměl kdo Vávra je až při čtení diskuze - celou dobu čtení článku jsem ho považoval za opravdového idiota - ten článek je ve skutečnosti hate a máš pravdu, taky jsem se u něj docela dobře bavil. Jinak, nikde jsem nepsal že je TES bez chyb, to ne. Stále Skyrim hraju a občas na nějakou narazím a ano, občas se i vzteknu. Ale aby někdo jako Vávra takhle strhal hru, která sice má chyby ale v porovnání s ostatními tituly co poslední roky vycházejí je v podstatě na špici pokud uvážíme poměr chyb k rozlehlosti, možnostem, hrací době....no pardon, ale určitou zaujatost?? Těch pár "pozitivních" vět na začátku to nezachrání *3*
-
ty jo já už ten tvůj komentář četl tak 5x a pořád mi to nedocházelo *15* až teď *4*
-
Souhlas, je to obycejny koste Daniel Vavra, koste z kosteci zeme. Kosteeeeeee!
-
Absolutní souhlas, na to kolik maji cash to pekne odflakli! A lituju opravdu konzolisty. Bez upravy .ini souboru a modu VELMI odpudive!!! Fuj, stydte se! A to Elder Scrolls zboznuji
-
Jo a jít se vy?rat v RPG? Ok, ale už můžeš rovnou stavět dům v Battlefieldu
-
Hele, na grafiku neměj kecy. Asi máš blbou grafiku XBoxu *15* *15*
-
Já bych zase řek, že tenhle příspěvek je ventil mindráků vůči Danu Vávrovi. Na kolika hrách jsi dělal ty, ty mistře? Štve tě, že má tolik postřehů, který by sis ty nikdy neuvědomil - nebo nepřipustil, protože chceš ten TES pařit? *3*
Já se všim, co jsem čet nesouhlasim a cejtim tam určitou zaujatost - ale třeba je to jen spravedlivý rozhořčení. S potenciálem a možnostma je tohle od Bethesdy vážně fail.
A u jeho článku jsem se rozhodně dobře bavil, což o tvym hate příspěvku moc říct nemůžu. *15* -
V Bethesdě nemají čas na vylepšování, místo toho zlepšují svůj originálně univerzální ANTIHATER, který maže vše co by se Bethesdě nemuselo líbit, ale asi tam mají mezeru, když tu je tento výstižný článek, ve kterém je úplně to samé co si myslím já.
My máme ANTIVIRUS
Bethesda má ANTIVIRUS A ANTIHATER (pšššš to je tajemství) -
Tak neprofesionální a nereálnou kritiku jsem už dlouho nečetl. Doporučuji, aby si autor vzal svůj plakát s perfektní "blonckou" a odkráčel si zahrát takové malé RPG na toaletu, protože je mimo mísu až to vyráží dech.
Vydávat za kritiku to, že namátkou vyberu pár set aspektů hry a ke každému, ať už je dobrý nebo ne, vymyslím proč by měl být ukřižován na bráně kyberprostoru, je pobuřující pro každého, kdo kdy napsal alespoň jediný publikovaný řádek. Drahý autore, rádoby "cool" a "in" styl vkládání vulgarismů do psaného projevu a pubertální metafory jsou argumenty silné jako krabicové víno...co zkusit příště zapracovat trochu objektivity?
Skyrim hraji už několik týdnů a minimálně čtyři pětiny Vašich negativních komentářů jsem ani okem nezahlédl, ten zbytek pak je zde nafouknutý do obludných rozměrů.
Závěrem, snažně prosím, vykašlete se na psaní kritik, jste v tom dobrý jako kočka ve štěkání.
*10* -
Ten sprint by mi tak nevadil, co mě tam trochu udivuje je, že mně jako boovníka unaví tři seknutí dvojručákem.
-
no, nevím jestli to bylo nedočkavostí, spíš platili vývoj už příliš dlouho, tak nad tím po těch letech zlomili hůl, narychlo dodělali a vydali.
-
80. Někdo by také měl hochům z Bethesdy dát obtěžkat reálné zbraně a to pokud možno nikoli plastové repliky z komiks shopu. Skutečný meč je totiž většinou docela lehký, nemluvě o nožích. Naproti tomu palcáty a sekery jsou hodně těžké.
Těžké sekery a palcáty (a kladiva) jsou mýtus který má původ v romantismu 18-19 století., projděte si nějaká muzea nebo se na internetu podívejte na jejich stránky. skutečné bojové sekery nevypadají jako z hollywoodskýho filmu, mají lehmou hlavici a úzké ostří (na výšku) aby byly schopny probít pancíř. sekery s širokým ostřím jsou buďto popravčí, ceremoniální, nebo repliky z období romantismu - obdoba dnešních fantasy replik co lze koupit od vietnamců. Hlavice palcátů váží obvykle 100-300 gramů, těžší jsou výjimečné. Palcáty jsou jednoruční a dlouhé cca půl metru. Rovněž bojová kladiva vypadají jinak než ve hrách a filmech, rukojeť může být delší, i dvoumetrová ale nejsou to třicetikilové kusy oceli, hlavice je drobná, v závislosti na délce zbraně 100-400 gramů. energie úderu je dosahováno rychlostí nikoliv hmotností, přičemž je požadován průbojný účinek, nikoliv rozsáhlé drcení tkáně. -
Vávra used to be game developer. Then he took arrow in the knee.
-
70% kritiky je ZNAČNĚ přehnané. Buď proto, že odstranění všech výtek by znamenalo, že náklady na vývoj budou 10x vyšší (minimálně) nebo prostě proto, že je to hra! Není to zkrátka simulátor reality.
-
Pane Vávro, být takový génius a deset let neudělat pořádnou hru to člověka nasére, co? Zvláště když ví jaký má jedinečný potenciál převyšující všehcny ty ubožáky z bethesdy, epicu, id softu. *1*
-
Nějak jsem netušil že by mohl existovat ještě větší kritik než já, rozdíl je asi ten že já si těch chyb taky všimnu, ale když nejsou důležité tak je přejdu... jediné co mi vadí je INVENTORY, který je naprosto odfláknutý, ale v předcích taky nic moc,
Skyrim hraju jedním dechem Oblivion jsem nesnášel *16* , Skyrim je proti němu úplně něco jiného, pokud se zaměříme na detaily chybu najdeme v každé hře takže to pobouření nějak nechápu po Oblivionu je Skyrim prostě balzám na duši... P.S. to video s hrncama super... *1* -
Ze Skyrimu je super pocit ale tak prvnich 10 hodin hrani, pak prijdou na radu capiny ktere dokazou znicit atmosferu hry...jako sorry ale kdyz za Dark Brotherhood zabiju Cisare a vyskoci mi ze je na me vypsana odmena 40 zlataku (nebo co to tam maji za menu) tak to je dost ubijejici...hlavne kdyz stejna odmena je na vas vypsana kdyz zabijete kravu ve vesnici
takovehle drobnosti prsote zabijeji tu "epiku" cele hry