Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Jak můžeš vědět, že to bude nej RPG v historii? Jsi z budoucnosti? Zatím to jde říct jen o zaklínač trilogii (hlavně třetí díl s datadiskama).
Z toho co jsem zatím viděl z KC jsem dost skeptický, grafika pěkná, všechno ostatní nuda (nezajímá mě, že je to ultra realistický, u hry se chci bavit, na reálnost tu je, překvapivě, reálnej život). -
Ehm ehm..... Dochazí mu že vykradat mužete i kapsy ????
-
*14*
-
Gayrim
-
Kdo je Bárta ?
-
84. , Hlavně že tomb rider se mu líbí...
-
test
-
Bump!
Počet příspěvků: 3445
https://youtu.be/w_LH-L7HfMs
https://youtu.be/ECKZFszPWzk -
Jak to myslíš? *15*
-
To ohlušující, vyděšené ticho po vydání bety Kingdom Come...
Nepřijde Dan Vávra zase někdy do Fight Clubu?
Nepřijde. -
Vávro,běž se léčit...jsi magor,který má nutkání onan_vat nad každou píč_vinou. Až uděláš tolik her co Bths a budeš mít prodejnost jakou má Bths,tak potom si hrej na chytrého. Pičovat umí každý,ale udělat hru,která bude mít úspěch jaký měl Oblivion,Skyrim,F3 a F4 to už není tak jednoduché jako plácat srance na všechny světové strany. Skyrim patří mezi best of RPG a ty si plantej co chceš....Bths rulezZz !!!
-
S odstupem tolika let je zapotřebí říct, že pro hry od Bethesdy výtky stále platí - třeba nový Fallout je super hra a proto zvlášť zamrzí ten diletantský nedůraz na detail. Už na ranné alfě KCD je vidět přesně opačný přístup a tak si myslím, že se Warhorse podobných přešlapů vyvarují.
PS: Je ale taky jasné, že po vydání se objeví spousta lidí, kteří budou psát příspěvky typu: "Hra mi včera dvakrát spadla, tak ať si Vávra raději zamete před vlastním prahem." Prostě absolutní nepochopení, o čem je vlastně řeč. -
Za pár let, až budete mít něco nahráno a nakouknete pod pokličku pr herního průmysl budete třeba taky hodnotit trochu jinak...
-
Dát do hry dlc a módy a pak reagovat na článek, který vyšel hned po vydání.... to snad i bez komentáře.
-
Bethesda Skyrim... děs běs...
Skyrim with mods by players... best game ever... -
Želez pravda :_) ale po 5 letech od vydání s tunou modu muzu rict ze neni lepší hry. Bethesda vždycky vydá hroznou hru. Ale tím jak uvolní kod zachrání situaci. Základ úspěchu je nekupovat si hru od Bethesdy po vydání ale tak za rok či dva. Ušetříte peníze i nervy.
-
Vávra má ve většině věcí pravdu. Vy fanboyové TEC prostě nedokážete přijmout pravdu i když ji máte přímo před sebou. Jinak KC: Deliverence bude nejlepší RPG v historii her a vy přesto radši podpoříte miliardovou společnost (Betheshita), než aby jste zkusili něco nového a podpořili Pana Vávru.
-
Je mi z toho špatně. S Bethesedou provždy končím. Ještě že naší polští sousedé vytvořili něco tak skvostného jako je The Witcher 3. :)
-
Ty seš fakt ztracenej. Bůh s tebou, snad se z toho mindráku někdy vyléčíš.
-
Na Xboxu a PS3 chybí klávesa na autosave, takže tam není. Všechny dungeony vypadají stejně a jestli to nevidíš, tak jsi šťastlivec, protože to je po chvíli fakt nuda.