Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je jen jeden klad: modderská podpora...
  • A co první Mafia?
  • Když jen pár týdnů jo to pak chápu...
  • Vávra na Mafii 2 nedělal...
  • Tolik? Já vidím jen jeden: modderská komunta.
  • Proč si všichni vyberou jeden bod a tím pak autora poplivou? Spíš tohle je ubohý.
  • Je smutný, když jsi žádnou lepší RPG hru nehrál.
  • No, a co třeba Zaklínač? Skyrim není nejlepší RPG hrou ani náhodou.
  • Nejlepší hra všech dob? CHACHACHA, dobrej fór. Ty jsi moc her asi nehrál, že?
  • Ehm, až na to, že cílem recenzentů je obvykle hodnotit SAMOTNOU HRU (případně datadisk nebo vybraný mód), je problém Bethesdy že neumí udělat hru, která by byla kvalitní i bez modderské komunity.
  • Jestli to není náhodně generovaný, tak jich lituju ještě víc - tak otřesně navrhnuté a stejně vypadající dungeony jsem v životě neviděl.
  • Na koni původně bojovat nešlo... -_-
  • No, zase tu máme nějakého experta. Vlastně původně ve Skyrimu z koně bojovat nešlo, museli to napravit v jednom DLC ;) Aspoň si to po letech uvědomili, v Oblivionu tuhle možnost musela přidat až komunita.
    Btw: Jedna z nejlepších? Spíš by se hodilo "jedna z jediných (jo, tohle slovní spojení zní divně, vím)" - navíc je ubohý, když takovou nedodělanou hru, kterou navíc musí vylepšovat komunita, přetrumfne jen Zaklínač 3...
  • Na to exixtuje cheat tcl
  • Letajiciho mamuta jsem nevidel, ale videl jsem kdyz jsem prisel k obrimu kempu jak mamut visel asi 50 metru nad zemi kdyz jsem prisel bliz, tak mamuta spadl na zem a umrel.
  • Kdyz si das perk u kapsarstvi ten uplne nahore na kapsarstvi 100 tak muzes straznemu sebrat i mec i zbroj co ma na sobe. A ve. Mestech pak budou sami nazi lide.
  • Ristoro
    I po těch letech je to pořád sranda :D. V něčem má pravdu, v něčem ne. Každopádně, jestli Kingdom Come nebude ve všech ohledech dokonalá hra (což si myslím, že nebude, žádná není), tak Vávru lidi sežerou zaživa :D. Udělají to naprosto stejným stylem, jako on naplival na Skyrim, budou se hledat i ty nejmenší chyby.
  • No coment...
  • To je snad jediná diskuze na českejch internetech, která po těch letech stále žije. A jak se člověk nasměje....Danovi se nedivím, že mu lezla a leze glorifikace Skyrimu na nervy. Spoustu lidí zde nepochopilo, že ani tak nehaní hru samotnou (7/10!!!!), tak spíš přístup Bethesdy, která má k dispozici neuvěřitelné množství financí a z hráčů si doslova dělá srandu tou odfláklostí, kterou poté musí suplovat ZADARMO fanoušci módováním všeho možného. To je z pozice vývojaře, který chce skutečně stvořit originální a vymakanou hru (a že už to jednou udělal), ale musí všude nastavovat prdel, protože jinak ty peníze nemá šanci získat, jako rudá barva pro býka. Je to zkrátka od Bethesdy výsměch vůči fanouškovi a jeho ochotě za hru zaplatit. A na konec pro všechny ty informovaný vodborníky zde, při vydání druhé Mafie už v Illusion Softworks Vávra dávno nebyl, respektive nelíbil se mu směr, který začlo diktovat 2K, načež studio opustil a podle toho hra dopadla. Ale tak, píšou to na wiki, že.
  • Kdo odsuzuje bude pak souzen stejnym metrem…az jednou vyjde Kingdom (2017? asi) tak doufam ze znama postava z herniho prumyslu proklepne Kingdom uplne stejne jak pan Vavra proklepl Skyrim a hodi to na Games ci do Score, ale srovnavat pak Kingdom se Skyrim je mimo. Rozdil ve vyvoji snad 6 let,i jiny styl atd…
    Nicmene sto lidi sto chuti, treba 3D mapa me nikdy neprehledna neprisla ani inventar ci spatny autosave(co je na nem spatne nastavene ?)...hral sem na ultra hned v dobe vydani a grafika rozhodne nevadila, a ani sem necekal neco jako Crysis.
    Ukazatel zdravi se krati z obou stran, no a co ??? :) Ze nenasel lepsi talisman ? Ja jich nasel hodne, hral ste to poradne vubec ??? :)
    Dalsi spousta duvodu je jen o tom se podivat na ovladani a prirazeni klaves :)
    Nicmene tak ve 30% ma pravdu. Sem zvedavej jestli Kingdom taky urve na meta 94 od recenzentu a 80 od fanousku...Ocekavam v kazdem dome zachod, pefektni animace obliceji, kazda NPC jiny dabing, zadne bugy, vse perfeknte realne jako plavani ve zbroji odpovidajici ralite atd...no proste to co jste na Skyrimu zkritizoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit