Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Ja dufam len v jedno, ze rpg hry od bethesdy neskoncia ako COD seria, kazdy rok nove pokracovanie s rovnakymi chybami a s malo inovaciami. Nechapte ma zle Skyrim hram a mam ho rad, ale ak nikto nespomenie jeho chyby tak bethesda respektive vyvojari do dalsich dielov nepridu s nicim novym. Podla mojho nazoru recenzie nie su len pre hracov ale aj pre vyvojarov. Inak ma zaraza jedna vec ze nikto, alebo som sa s tim este nestretol nenadava na kratku hlavnu dejovu liniu. Viem skyrim nieje primarne o deji ale aj tak mi to pride dost kratke.
-
-
Hehe. No nenadává se možná proto, že hlavní dějová linie je asi tak jedna brambora v plnym hrnci guláše. Já osobně jsem za 50+ hodin stihnul odevzdat roh šedovousům (asi druhý quest?) . :)
-
-
Nevím co mi přijde smutnější, jestli Vávrův pokus o trolling, nebo ta armáda ublížených moulů, co jim někdo rozšlápl hračku a ironii by nepoznali, ani kdyby je kopla do řitě.
-
Nvidia beta drivers boost Skyrim, Modern Warfare 3, Battlefield 3 and Batman: Arkham City
http://www.pcgamer.com/2011/11/28/nvidia-beta-drivers-boost-skyrim-modern-warfare-3-battlefield-3-and-batman-arkham-city/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 -
No počkat... Mé příspěvky, že jsou tapetováním? Víte kolik to dá takovému trollovi práci myslet a tohle vymyslet? *5*
Troufám si říci, že mé příspěvky mají vyšší lingvistickou i obsahovou úroveň než výplody spousty rádobyznalých anonymů. *3* -
-
"No počkat... Mé příspěvky, že jsou tapetováním? Víte kolik to dá takovému trollovi práci myslet a tohle vymyslet?"
Tobě docela dost vzhledem k faktu, že jen v této diskuzi trolluješ minimálně 16 hodin. -
-
Vidíš to, jak jsem vytrvalý! *5*
-
-
Nechci urážet tvoji inteligenci jelikož jsem tu poprvé, ale neumím si představit že by "trollení" pod nickem Trol mohlo být "efektivní".
-
Ne. Tvé příspěvky sou výrazně horší než moje jak formou tak i obsahem. Vlastně, promiň že to říkám, ale oni to od Tebe ani nejsou příspěvky... *1*
-
Tvuj problem je ten ze o sobe sam pises ze ses troll :) misto toho aby si uspesne trolloval delas blbosti a mluvis o sobe jako o trollovi.Holt nektery to umi nektery ne ale zkousej dal ;)
-
-
On je spis Bahnak ze Simona nez Troll na moste :)
-
-
-
Dane naprosto skvele napsano, nic jinyho se neda rict. Verim naprosto vsemu co pises, i kdyz jsem to zatim nehral, predchozi dily TES ale ano. Z videi je naprosto jasne vse. Na video s obrama a homerunem do oblak jsem nejdriv valil oci ale pak se rehtal jak magor. To ma byt proboha CO???? \pis jen tak dal a nenech se splachnout svetovym "povinnym" trendem! Drzim palce *1*
-
-
Tentokrat nemas pravdu. Obr te kazdou ranou do oblak neposle,ale stava se to dost casto. V kazdem pripade mi to nijak nekazilo zazitek ze hry.
-
-
Třeba to tam dali pro pobavení jako easter egg. *4*
-
-
Tohle hraničí s uctíváním boha Vávry ne? *1* Jinak z videa s obrama je naprosto jasné, že je natočený a anstříhaný za pomocí příkazu ingame konzole a pravděpodobně v neopatchované a možná i ukradené a špatě cracnuté verzi. Mě se za 80 hodin hraní a pobití desítky obrů nic takového nestalo. Skoro až těm autorům závidím, že maj o tolik dalších zážitků navíc, páč mě se tyhle fígle nedaří. *11*
-
-
*3* *3* *3* Ale takhle zas az ne, by ses divil jak jsem jeste pred par lety tusim v Levelu skripal zuby na nekteryma jeho clankama. *1* Mne se libi jak to napsal, ale vis co, muj vlastni nazor (az si to budu moct vyzkouset) to stejne nezmeni. Urcite s nim nesouhlasim bezmezne, jsem klidnyyy *1*
-
-
*1* teď mi tak napadlo, že jestli se Vávra nenechá strhnout světovým trendem, je dost pravděpodobné, že už na žádný hře nevydělá ani halíř... *1* *1* *1*
-
-
-
-
Ani jsem to nečetl, nechci kritizovat myšlenku ale PANE VÁVRA, takhle si představujete profesionální článek! Měl byste se zamyslet, jestli Vaše vlohy neleží někde jinde. Nechci tu rozebírat potenciál hry a její chyby. Nelíbí se mi, co všechno za humus se prezentuje veřejnosti.
-
-
Pan Vávra je jediný, kdo má "koule" na to tu hru veřejně kritizovat... A má na to plné právo - i kdyby už nikdy nic nevydal, stejně pro mě bude daleko větší frajer než ten Howard se svými generovanými plošinovkami TES. *5*
-
-
Tak mě napadá, je tam vůbec nějaké zvyšování strenght, inteligence, agility etc. (prostě klasika přidělování bodů) a tímpádem jsem vemeno, že jsem to tam neobjevil (což by byla na 17lvl kardinální chyba:-) , nebo to je fakt jenom to trapný vyberu si buď zdraví, manu, nebo výdrž, co chci zvýšit a zbytek ty perky??
-
-
Neni, proste se ti zvysuje to co delas/pouzivas :)
-
-
Cože? On si dovolí urážet Jeremyho hudbu?!
Kua Vávro, tohle je FANTASY! *10* -
Bonfire vyhasl...
-
K těm dubingum...jukněte na to a řeknětemi jestli dobře počítam, protože jich tam vidim víc jak 4...
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Voice_Actors -
-
Ale vetsinu obycejnych postav dabuje stejnej clovek, pak staci projit vesnici a vola na tebe furt stejney hlas
-
-
Stejnym hlasem sou většinou dubovaný ty NPC co maj i stejný ména. Teda většinou stráže. Jinak sem nepotkal v 1 městě 2 pojmenovaný postavy, aby mluvily stejnym hlasem.
BTW: To že deš po městě a potkáš cyvilistu, kterej má každej svý jméno a svuj vzhled mi přijde jako frajeřina... -
Vetsinu obycejnych NPC dabuje 7 lidi (17 kdyz zapocitas vsechny rasy). To se Ti zda malo? To jako chces aby vsechny ty stovky NPC mely jiny hlas? Nebo co je v poradku? 20? 50? ...
-
-
To sis ted vycucal z prstu co :-/
-
-
Ne, to jsou oficialni udaje, pokud nejsi mentalne slabsi, muzes si je velmi lehce overit pomoci kamarada googla.
-
-
-
-