Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Wow...ve Skyrimu jde i lítat
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bBgJiHoPbKc#t=19s -
-
Tak vzhledem k tomu, že jsem ti řed chvilkou odepisoval ohledně včerejší konverzace a RDR, tak si pučim příklady z RDR i sem :) tam jde totiž taky lítat:
http://www.youtube.com/watch?v=N8C5-Tk54vI&feature=related
a buguje se to a jde běhat podzemím:
http://www.youtube.com/watch?v=q4_uKLwYdFU
(další podzemky http://www.youtube.com/watch?v=qIV4mdUK5P8&feature=related)
a bugují se postavy:
http://www.youtube.com/watch?v=mny_qsDDymo
A YT je spousta dalších příkladů *3* -
-
v tom bugu je víc fyziky než v celém skyrimu
-
Moc pěkný. I na ty bugy se kouká o dost líp, když je na pozadí parádní východ slunce.
-
-
Nenapravitelnej hater *4*
-
-
-
Mallethe, vy ste fakt notorickej troll. Nechápu co vás furt baví na tom, dokazovat už od začátku týdle dyskuze každou blbostí lidem to, jak je tadle hra špatná. Ano, oběvil se bug s gravitací, když se člověk trochu snaží, prodlouží se mu skok, napište bethesdě na fórum, pokud o tom ještě neví ( což pochybuju protože tedle bug je docela známej ), ať ho opraví, když to postnete tady na fórum tak sice ukážete lidem že je v enginu chyba a dokážete svýmu egu že ste zase měl pravdu a že tadle hra je evidentně paskvil nehodný vašeho času. Tak když se vám to tak nelíbí, tak si běžte hrát ten vámi tak opěvovaný Dark Souls, popř pomožte Vávrovy s tim jeho jednookym banditou, ať tam nenaseká podobný chyby jako sou ve Skyrimu, určitě ste takovej machr že víte jak to udělat aby to bylo bezchybný když se tu do Skyrimu tak opíráte. Běžte, předveďte se, a pak kritizujte. A hlavně mi neřikejte, ať nejdřív předvedu něco já, dělám s pár lidma už skoro druhym rokem ( bohužel, málo lidí, málo času ) češtinu na TES III Morrowind, o který její tvůrci tvrdili že lepší než tu hrůzu co předvedli udělat nemůžou, tak ať se spokojíme s tim co je a mlčíme, snad to časem opravěj. Už vidim vás, jak byste pokud by se vás to týkalo X let jem mlel pantem jak to je špatný, jak to je zmrvený, jako defakto všichni, at si to někam strčej, ale editor byste do myši nevzal a něco s tim neudělal.
-
-
Mohl bych si vytvořit vlastní mod do Skyrimu jak jsem to udělal před časem z KOTOR 1 a 2, ale dnes už nebudu ztrácet čas děláním práce za Bethesdu, to ho radši investuju do svého projektu.
Přeju hodně štěstí s češtinou
-
-
-
Pán Vávra, vy ste id10t
-
Hrozne si cením že vávra nieje lacný populista a nebojí sa ísť fakt proti zabehnutým názorom a nebojí sa reakcie ľudí , viz. jeho článok o tom či konzole skutočne zabíjajú PC hry, ktorý sa fakt nebál natvrdo povedať niečo čo je pre 99% pc hráčov prakticky kacírstvo a myslím že kritika skyrimu je asi z jeho strany adekvátnou reakciou na doť nekritický prístup ostatných ( hoci si myslím že skyrim proste je desiatková hra )
-
-
Ona je otázka, co je na těhle stránkách populismus, na desítkový recenze se tady víc nadává, než tleská. (alespoň mi to tak přijde). *3*
-
-
Přes 1700 příspěvků za necelý den, to je docela kvalita, ne? Chtělo by to přes 2000, to by jen tak nějaký článek netrumfnul... Leda nějaké další pokračování typu "1000 důvodů, proč Dan Vávra nemá ráda COD" nebo tak něco. *5*
Edit: Myslím, že podobným článkem na téma COD by asi vypukla třetí světová! *15* -
Pan Vávra pouze velmi vhodným způsobem nastínil realitu... Přeji si podobných článků více, nejen ke Skyrimu.
A pro všechny TES-ultras - podívejte se pravdě do očí a hrajte radši to CODko, které si aspoň na nic nehraje. *5* -
-
Trollové jsou velcí, neohrabaní, smrdutí a nemají inteligenci a ještě ke všemu jsou to vymyšlené bytosti, tak mi trolle vysvětli co tu děláš a jak ses naučil psát, hrát a provokovat? *7*
-
-
Teď zníš jako Vávra.
-
-
No hele to trolování ti už moc nejde vrátil bych se k učení na zkoušku ze statistiky *3*
-
-
Již jsem připraven. *5*
-
Statistika je lehká... minulej semestr jsem měl za 3 a ani jsem se neučil.
-
-
Opravdu? Na prvním stupni základní školy máte statistiku? No ták, jablka a hrušky to nejsou, raději sem piš jak se učíš Japonštinu.
-
-
demo watashi wa nihongo to keizaigaku wo benkyoushiteimasu
でも私は日本語と経済学を勉強しています。 -
-
A stejně tě mám rád. :D
-
-
-
jsi dobry
-
-
-
-
Doufám, že tenhle článek trhne rekord v diskutovanosti... Tak se na mě nezlobte, když se k tomu pokusím přispět co největší měrou to bude možné. *5*
-
-
No, to vidíme.
-
-
já bych spíš bych napsal 1000 důvodů proč nesnáším Bethesdu. Jejich hry sou hrozný nedodělaný rychlokvašky, až si vůbec říkám že si to lidi od nich nechají líbit.
-
-
Necham si libit rad. Skyrim je nejlepsi hra, co jsem hral tenhle rok, mozna az na Limbo a From Dust, ale to se neda moc srovnavat.
-
rychlokvašky?! dej si facku
-
-
:) aj tak to vsetci drvia, Subojovy system je otrasny, na casy morrowindu by to este uslo.
Ja to riesim po svojom - assasin na backstab + archery. Je tu sice plno chyb, a nedoladenych detailov, kixov, a pod. ale napriek tomu slaham za Dark Brotherhood, mam nejake neporiesene ucty v Riftene, zabijem za kluc do Saarthalu, ty redguardi si to aj tak odseru,............ozaj,neviete? dá sa na severe získať Oghma Infinum? -
-
Áno Oghma Infinium je pritomná v hre.
-
A která hra má promyšlený a funkční soubojový systém?
mě napadá jen DIE BY THE SWORD ale to už je hodně dlouhá historie. (a ještě se mi líbil gothic, akční klávesa a čtyři šipky, bylo to jednoduchý a účinný) -
-
Arkham Asylum!
-
-
A eset assasins Creed je fajn aj keď je trapne keď jeden utoči a ostatny čakaju:)
-
-
trochu jako původní Settlers?
-
-
-
-
-
Dane, :D jsi to psal zfetovanej ? .... Pusť si toto : http://www.youtube.com/watch?v=54XwUi7Hc0k ... to je skutečná recenze Skyrimu . Tak už prosím nepiš takovéto .... věci. :D
-
Drahý Pane Vávro, umíte pěkně nadávat a dost rozumim tomu jak jste se u psaní tohoto článku nehorázně bavil.....i já se při jeho čtení bavil, ale 3 věci....snad jen naprostý noob by hrál Skyrim na konzolích ( jak zjevně mnoho z nás vyrozumělo z článku ), snad jen naprotý ignorant by přehlédl jediný závžný bug a to že jde zapálit dno jezera ( zatimco každou diskutabilní hovadinu tady rozpitváváte domrtě ) *4* a, a to především, udělat to jako rubriku postřehů z bugů...dobrý, ale ten věčně arogantně nabručený tón, ten si nechte do hospody po pátým pivě.....už dost otravný byl u "jámy pekel" v Levelu.....Mafie byla mooc fajn, ale žít z toho dekádu, to snad máte na víc.......
-
-
Hraju Skyrim na konzoli. Podle jakého vzorce usuzuješ, že jsem naprostý noob? To by mě docela zajímalo...
-
Jen naprostý noob by hrál konzolovou hru na myši a klávesnici,snad naprostý ignorant by si nevšiml velkého množství chyb které skyrim má...
-
hlavněže Betsheda děla už skoro dekádu pořád dokla jednu a tu samou zabugovanou a příšerně blbou hru na tom samým enginu a pořád z toho žije*1*
-
-
naprosto souhlasim, žblepthesda vydává jen polotovary, ovšem s možností pro hráče je dovařit. Je to sice pěkné svinstvo, ale na druhou stranu co neopraví bleptesda, to opraví lehce hráči, kteří to ještě vylepší a eventuelně dovybaví......a to jiná taková velká hra NEMÁ a že by to potřebovaly všechny jak sůl......Gothicy byly zabugovaný, Risen byl zabugovaný a Two Worlds byla jen dost osekaná mlátička, rovněž zabugovaná..ač nerad, tak TES prostě vede a to řikám jako někdo, komu Oblivion lezl hodně krkem
-
Hele přečti si o Bethesdě něco než začneš psát prosím tě.
-
-